julia ve melekleri

Still ile bir arkadaş vardı ikisi çizgimi bozacaklardı. Sonunda dilşah pes etti UI oldu hesap sildirdi :1: :17: Benle baş edemedi.
Dikkat et juli de öyledir. İçlerinde aslan yatar bunların :27: Haberin olmaz. Öyle teklif yapıpta aslanı uyandırma :33:

Litfen aniden korkutma litfen ben yavaş yavaş şapıcam sen niye lap diye anlatıyorsun :27::27::27: birde deşifre ediyorsun :22:

Still ile bir arkadaş vardı ikisi çizgimi bozacaklardı. Sonunda dilşah pes etti UI oldu hesap sildirdi :1: :17: Benle baş edemedi.
Dikkat et juli de öyledir. İçlerinde aslan yatar bunların :27: Haberin olmaz. Öyle teklif yapıpta aslanı uyandırma :33:

Valla anlaşamadığım kimse yoktur :) kiii anlaşıyorumda bence ;) öle deme herkesin içinde bir aslan vardır. Evet yaaaa Dilşah vardı o yüzden mi gitti :44: Anlaşırız stillexle biz :34:

napıyım okuldan geldim
çok yorgunum
daha spor yapmam lazım :27:
sen neler yapıyorsun

İş,güç,sınava hazırlık..
Bitmek tükenmek bilmeyen aksilikler vs vs iştee kaça bölünsem şaşırdım :27:

iyiyim canım napayım takılıyorum işte öyle :) sen napiosun bakalım :)

Önümde birsürü dosya buz gibi bir kahve yanımda koca koca önüme gelmeyi bekleyen kitaplar bi yandan kafa dağıtma çabalarım kkda ne olsun işte :9:

İş,güç,sınava hazırlık..
Bitmek tükenmek bilmeyen aksilikler vs vs iştee kaça bölünsem şaşırdım :27:

Önümde birsürü dosya buz gibi bir kahve yanımda koca koca önüme gelmeyi bekleyen kitaplar bi yandan kafa dağıtma çabalarım kkda ne olsun işte :9:

çalışabliyor musun bari
az kaldı :27:

Valla anlaşamadığım kimse yoktur :) kiii anlaşıyorumda bence ;) öle deme herkesin içinde bir aslan vardır. Evet yaaaa Dilşah vardı o yüzden mi gitti :44: Anlaşırız stillexle biz :34:

Hep nikonun abartmaları.Yok canım dilşah o yüzden gidermi hiç :1: o konuda bir numaralı kankamdı benim :1: özel sebeplerden iptal ettirdi onu özlüyorum :5:

nikoya bakma sen abartmayı pek sever :27:

Hep nikonun abartmaları.Yok canım dilşah o yüzden gidermi hiç :1: o konuda bir numaralı kankamdı benim :1: özel sebeplerden iptal ettirdi onu özlüyorum :5:

nikoya bakma sen abartmayı pek sever :27:

Alttan seni izliyorum dedikodumu yapma :1::1::1: :9::9:
Abartmadım da işine gelmedi şimdi neyse siz konuşun :15:

çalışabliyor musun bari
az kaldı :27:

Daha hiç kapağını kaldırmadığım kitaplar var :27:
Şehir dışı yada yurt dışına çıkabilirim 2 3 günlüğüne iş için tırlatmak üzereyim maski düşünce gücümle çalışıyorum yani :27:

Back
X