julia ve melekleri

bende harektsizim masa başı işim :30:
ama mart sonu 1 saat ileri alınack saatler ozmn işden geldkden sonra 0,5-1 saat yürüyüş yapacm yürüyüş yapınca kilo veriyorum ben :17:

Ewettt yürüyüşte çok etkili..
Yaz gelsin ya..
Sahilde yürümeyi özledimmm :16:

ne yani benim işimde masa başı ben neden almıyom kilo hemde her dakika abur cubur tatlı fela yiyom bak şuanda da hoşbeş yiyorum çilekli yer misin canımcımm:60::60::60::60:
çilekli sevmem :63::63:
oooo neeediiii gızzzz :60::60:
ne neymiş :60: :63:
hayırr olmaz 3 de anlaşalım bak pazarlık yapma bence heran vaz caya bilirim:21::21:
3,5 :38::38:
Ewettt yürüyüşte çok etkili..
Yaz gelsin ya..
Sahilde yürümeyi özledimmm :16:
evet ya yaz gelsin artıkk çok özledim yazııı :16::16::31:

merhaba yolcuuuu :111::111::3::3:

şimdi vereyim şimdiii :8:
napıyon kelebek:3: seni zayıflığınla hava atarken yakaladım. hem de bu kadar şişkonun arasında:20: akşam yemeğimiz olmak istemiyorsan sus:27:
naber yolcu nasıl gidiyor hamilelik?
cinsiyet belli oldu mu?
bence senin oğlun olacak:55::55::55:

dur kıııız daha ne cinsiyeti:21:
benim 1 numara erkek. Allah sağlık sıhhat versin, onun verdiğine razıyız. ama içimden kız geçmiyor değil hani:27:

Son düzenleme:
napıyon kelebek:3: seni zayıflığınla hava atarken yakaladım. hem de bu kadar şişkonun arasında:20: akşam yemeğimiz olmak istemiyorsan sus:27:

dur kıııız daha ne cinsiyeti:21:
benim 1 numara erkek. Allah sağlık sıhhat versin, onun verdiğine razıyız. ama içimden kız geçmiyor değil hani:27:

la benim kafa kaç milyon olmuş:27: damlayı kelebek sanıp yazmışım. altına da tekrardan kelebeği kelebek sanıp yazmışım.. beni resetleyin:27:

Back
X