bende harektsizim masa başı işim
ama mart sonu 1 saat ileri alınack saatler ozmn işden geldkden sonra 0,5-1 saat yürüyüş yapacm yürüyüş yapınca kilo veriyorum ben![]()
Ewettt yürüyüşte çok etkili..
Yaz gelsin ya..
Sahilde yürümeyi özledimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende harektsizim masa başı işim
ama mart sonu 1 saat ileri alınack saatler ozmn işden geldkden sonra 0,5-1 saat yürüyüş yapacm yürüyüş yapınca kilo veriyorum ben![]()
demekk kilo almıyorsun diye hava atarsın hııı![]()
çilekli sevmemne yani benim işimde masa başı ben neden almıyom kilo hemde her dakika abur cubur tatlı fela yiyom bak şuanda da hoşbeş yiyorum çilekli yer misin canımcımm![]()
ne neymişoooo neeediiii gızzzz![]()
3,5hayırr olmaz 3 de anlaşalım bak pazarlık yapma bence heran vaz caya bilirim![]()
evet ya yaz gelsin artıkk çok özledim yazıııEwettt yürüyüşte çok etkili..
Yaz gelsin ya..
Sahilde yürümeyi özledimmm![]()
çilekli sevmem
ne neymiş![]()
3,5
evet ya yaz gelsin artıkk çok özledim yazııı![]()
çilekli sevmem
ne neymiş![]()
3,5
evet ya yaz gelsin artıkk çok özledim yazııı![]()
Şu an dışarda güneş war..
Yaz gibimm![]()
merhaba yolcuuuu :111::111:merhaba bağğyanlar..
şimdi vereyim şimdiii
iyi hadi tamam ver kiz o kiloları bana hemen verme ama şuan dar ve sex bi pantol giydip patlarsa rezil olurum![]()
merhaba bağğyanlar..
yokya 1 yada 2 saat azGeceler kısalıcak az uyucazzz![]()
merhaba yolcuuuu :111::111:
şimdi vereyim şimdiii![]()
napıyon kelebekmerhaba yolcuuuu :111::111:
şimdi vereyim şimdiii![]()
naber yolcu nasıl gidiyor hamilelik?
cinsiyet belli oldu mu?
bence senin oğlun olacak![]()
napıyon kelebekseni zayıflığınla hava atarken yakaladım. hem de bu kadar şişkonun arasında
akşam yemeğimiz olmak istemiyorsan sus
dur kıııız daha ne cinsiyeti
benim 1 numara erkek. Allah sağlık sıhhat versin, onun verdiğine razıyız. ama içimden kız geçmiyor değil hani![]()
la benim kafa kaç milyon olmuşdamlayı kelebek sanıp yazmışım. altına da tekrardan kelebeği kelebek sanıp yazmışım.. beni resetleyin
![]()