- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
duruyor cnm ama o 35 tl 30 oluriçim gidio ona ama para lazım koymamıştım cunku yeni konuya :18:
satmayı istersen 30 tl ye alabılırım gerçek değil demi kürk.Bu fıyata gerçek bulunmaz zatende yine sorayım gerçek deri kürk kullanmıyorum hiç
satmayı istersen 30 tl ye alabılırım gerçek değil demi kürk.Bu fıyata gerçek bulunmaz zatende yine sorayım gerçek deri kürk kullanmıyorum hiç
cnm msj sürem var neye karar verdn
pumaları alayım ben canım yalnız sen bana bılgılerını tekrar aatrsan sevınırım gecen mesjları temızlerken hepsı gitti
tamam cnm msj sürem var bir arkaadasa cvb attımda dolsun öle
işin zor valla peki o kelebek gibi elbisen nereye denk geliyor giyincefiyatı nedir burdan yazışalım bari
75 bu arada
işin zor valla peki o kelebek gibi elbisen nereye denk geliyor giyincefiyatı nedir burdan yazışalım bari
75 bu arada
bak yukarııı cnmlacivert ister diz izası ister hafif yukarı büz kısa kullanabilirsn beyaz minidir aşşa etegi oturtmalı yani biyerin açılmaz beyaz 20tl laci 15 olur
pumaları alayım ben canım yalnız sen bana bılgılerını tekrar aatrsan sevınırım gecen mesjları temızlerken hepsı gitti
mesja takıldım cnm bende kararsız kaldım omu bumu dıye :)) senın 2 urun tamamdır senındır.
valla iyi dusun cnm ona göre al
Tmm cnm yelek olsun madem son kararım.Benım bılgıler vardı degılmı snde tekrar yazayımmı.2 urun + kargo olarak yapıyorum sende 20+ kargo olarak degılmı yanlıs hesaplamadım :) Uykum gelınce kafam karısabılıyor bazen
evet canım tamamdır 2.5 bana indirim yaptın sana guzel bi hediye yine yollarım ödeşirizguzel gunlerde giy cnm ve bnm yerimede giy
sagol cnm sende guzel gunlerde gıyın inş pazartesı kargon yola cıkar yıne sabahtan.Hediye içinde düşünmen yeterli zahmet etmecanım sevgıyle kal iyi geceler iyi satışlar dilerim
cnm baktınmı resimleri kaldırıcam cunku ona göre bişi de cnm
gördüm gördüm hala seçmekteyim o beyaz pantolon bana olur mu dersin 38 bedenim
biraz kilo aldım son zamanlar ama vericem yine
aslında bana pantolon lazım yine elbiselere takıldım ya
Eki Görüntüle 960616 Eki Görüntüle 960611 Eki Görüntüle 960617
Eki Görüntüle 960614 Eki Görüntüle 960619
Eki Görüntüle 960623 Eki Görüntüle 960624 38/40uyumlu kadife esnek 38/40 uyumlu 10 tl
Eki Görüntüle 960645 Eki Görüntüle 960646 Eki Görüntüle 960647 bu satıldı sanırım?
bayandan haber cıkmadığı için tekrar satışa koyuyorum sadece 15 tl 3 katlı makyaj seti...
Eki Görüntüle 966504 Eki Görüntüle 966505 Eki Görüntüle 966506
şimdi sen bana bunları ve o geceliği alsam ne kadara yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?