bende bugün k-flakesin sadesine başladım şirket yemeklerini sevmediğim için sabah ve öğlen olarak 2 öğün yiyicem ve gerçekten acıktırmadı ilk gün olmasına rağmen haftaya pazartesi tartı sonuçlarımı sizinle paylaşıcam şuan kilom 67 ama ben 57 olmak istiyorum doğumdan sonra 62 olmuştum ve sonrasında tam 5 kg aldım ama vericem çok kararlıyım bana şans dileyin arkadaşlar.
bende senle aynı kilodayım. aynen doğum sonrası kalanlar. yazını görünce sana uyarsa beraber yapalım bu diyeti diye düşündüm.hem birbirimizi gaza getirmiş oluruz.olmak istediğimiz ve şimdiki kilolarımız aynı gibi.eve giderken markete uğrayıp k-flakes ve süt alacağım.sabah öğlen yiyeceğim,akşamlarıda ev yemeği.bakalım aynı oranda kilo verebilecekmiyiz.sen spor yapabiliyormusun?
tabi beraber diet fikri harika bende isterim tamam ozaman günlük birbirimizi motive edelimki dietimizi bozmayalım ben spor yapamıyorum mesleğim muhasebe akşama kadar da oturuyorum ama k-flakesin sitesin ilk hafta 18 dk. 2. hafta 20 dk.'lik egzersiz gördüm en azından akşamları onu yapmayı planlıyorum bakalım umarım istediğimiz kiloya geliriz.
günaydın wonder.ya bende spor yapamıyorum. eşim evden erken çıkıyor geç geliyor. bebişi bırakacak kimse olmadığı için yürüyüş veya spor salonu bana uymuyor.sabahlarıda ebru şallının platesi var ama bizim ufaklık tam o saatlerde uyanıp,kahvaltı yapıyor.neyse siteye bakayım, bende o egzersizleri yapmaya çalışayım.
bugün resmen 15 günlük diyetim başlamış bulunmakta.hadi ikimizede kolay gelsin...
şuan bende 66.5 olmuşum.ben de 55 56 falan olmak istiorum kızlar..boyum da 1.70. ben de öğrenci olduğum için spor yapamıyorum vaktim olmuyor.ben de katılbilirmiyim o halde :)
Slm, benİde aranıza alın o zaman bende bu sabah baŞladım dÜn akŞam markette k-flakeste İndİrİm vardı aldım, bu sabah yedİm, kİlom 61,4 benİmde doĞumdan kalan kİlolar bİr 55 kg yu gÖrsem dÜnyalar benİm olacak :)
ne dersİnİz benİde alın
ben sabah ve akŞam yemeĞİ planlıyorum
sende hoşheldinnn ozamannn kaydirigubbakcemile2
ayyyy ya daha ilk günden programım bozuldu. okula kızkardeşimin yanına gitmiştim,illa beraber yemek yiyelim dedi. bi çorba içtim. güya sabah öğle k-flakes yiyecektim.neyse artık akşama kaldı.kızlar siz ara öğünlerde birşey yiyiyormusunuz?
chigletcim boyun kaç senin bu arada
boyum 1,60
bugünki menüm:
Sabah : 1 kase flakes
arada: 1 bardak yeşil çay,1 elma
öğle : 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
arada: 1 bardak yeşil çay, 1 elma
akşamda: 1 kase flakes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?