K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de terar başlıycam bu diete yarın..haziranın sonlarına doğru 15 günde bu diyet ve elma sirkesiyle 5 kilo vermiştim..sık sık tekrarlamayın bu dieti diyor sitede. ben artık tekrar edebilirim sanırım..çünkü kilolar yaz bitimiyle geri gelmeye başladı..

bende bununla başlıyorummm arkadaşlar rejime çokta inanıyorumm ben bu diyet programına :) yani sabah akşam k-flakes öğlenleride sebze yada et fast food,ekmek yok ( bunlar benm zayıf noktalarım ) olur herhalde bu iş sizlere 2 günde bir falan yazıp haber vericem.. ben 164 boyunda 63 kiloyum hedefim 52 inş:)

kızlar ben geçen sene yapmıştım gerçekten tok tutuyo ve karşışığınıda almıştım 2 haftada 5 kilo vermiştim şimdi yine başlayacağım ben kırmızı meyvelesini kullanıyodum ama sadece sabahları kahvaltı yerine yiyiyordum tadınada bayılıyordum sade ve çikolatalısını hiç sevemedim ama kırmızı olanda kırmızı elme ve çilek vardı ve damağıma uygundu
bu sefer 2 öğün olarak yiyeceğim
bu arada lıght süt daha mantıklı daha az kalorili oluyor
ben geçen sene günlük sütle yapıyodum ama bu sefer lıght kullanacağım
ama sadece büyük marketlerde bulabiliyorum bakalım ne zaman alacağım

bende bugün k-flakesin sadesine başladım şirket yemeklerini sevmediğim için sabah ve öğlen olarak 2 öğün yiyicem ve gerçekten acıktırmadı ilk gün olmasına rağmen haftaya pazartesi tartı sonuçlarımı sizinle paylaşıcam şuan kilom 67 ama ben 57 olmak istiyorum doğumdan sonra 62 olmuştum ve sonrasında tam 5 kg aldım ama vericem çok kararlıyım bana şans dileyin arkadaşlar.

bende senle aynı kilodayım. aynen doğum sonrası kalanlar. yazını görünce sana uyarsa beraber yapalım bu diyeti diye düşündüm.hem birbirimizi gaza getirmiş oluruz.olmak istediğimiz ve şimdiki kilolarımız aynı gibi.eve giderken markete uğrayıp k-flakes ve süt alacağım.sabah öğlen yiyeceğim,akşamlarıda ev yemeği.bakalım aynı oranda kilo verebilecekmiyiz.sen spor yapabiliyormusun?

tabi beraber diet fikri harika bende isterim tamam ozaman günlük birbirimizi motive edelimki dietimizi bozmayalım ben spor yapamıyorum mesleğim muhasebe akşama kadar da oturuyorum ama k-flakesin sitesin ilk hafta 18 dk. 2. hafta 20 dk.'lik egzersiz gördüm en azından akşamları onu yapmayı planlıyorum bakalım umarım istediğimiz kiloya geliriz.

günaydın wonder.ya bende spor yapamıyorum. eşim evden erken çıkıyor geç geliyor. bebişi bırakacak kimse olmadığı için yürüyüş veya spor salonu bana uymuyor.sabahlarıda ebru şallının platesi var ama bizim ufaklık tam o saatlerde uyanıp,kahvaltı yapıyor.neyse siteye bakayım, bende o egzersizleri yapmaya çalışayım.
bugün resmen 15 günlük diyetim başlamış bulunmakta.hadi ikimizede kolay gelsin...

şuan bende 66.5 olmuşum.ben de 55 56 falan olmak istiorum kızlar..boyum da 1.70. ben de öğrenci olduğum için spor yapamıyorum vaktim olmuyor.ben de katılbilirmiyim o halde :)

şekercim bebiş nekadarlık benim oğlum 1,5 yaşında dün beraber spor yapmayı denedim çok eğlendik beni taklit etti hep yarım saat yaptım sporumu süper oldu inşallah hemen yağlarımız gidi verir tombik olmaktan çok sıkıldım

şuan bende 66.5 olmuşum.ben de 55 56 falan olmak istiorum kızlar..boyum da 1.70. ben de öğrenci olduğum için spor yapamıyorum vaktim olmuyor.ben de katılbilirmiyim o halde :)

tabi canım aramıza hoşgeldin inşallah hepimiz istediğimiz forma giricez :) biz k-flakes yiyerek zayıflamayı hedefliyoruz sende başla hemen istersen 2 hafta 2 öğün

Slm, benıde aranıza alın o zaman bende bu sabah baŞladım dÜn akŞam markette k-flakeste ındırım vardı aldım, bu sabah yedım, kılom 61,4 benımde doĞumdan kalan kılolar bır 55 kg yu gÖrsem dÜnyalar benım olacak :)
ne dersınız benıde alın
ben sabah ve akŞam yemeĞı planlıyorum

sende hoşheldinnn ozamannn kaydirigubbakcemile2

ayyyy ya daha ilk günden programım bozuldu. okula kızkardeşimin yanına gitmiştim,illa beraber yemek yiyelim dedi. bi çorba içtim. güya sabah öğle k-flakes yiyecektim.neyse artık akşama kaldı.kızlar siz ara öğünlerde birşey yiyiyormusunuz?

ama programın bozuldu sayılmazki 2 öğün k-flakes akşamda yemek yemezsin k-flakes yersin ben ara öğünlerde bişey yemiyorum bu hafta 1-2 kilo veriyimki kendimi tartıda eksik görmek beni daha çok diete teşvik etsin istiyorum ama sen istersen meyve falan yiyebilirsin bence k-flakesin sitesin de ara öğünlerde vardı diye hatırlıyorum

boyum 1,60

bugünki menüm:
Sabah : 1 kase flakes
arada: 1 bardak yeşil çay,1 elma
öğle : 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
arada: 1 bardak yeşil çay, 1 elma
akşamda: 1 kase flakes

benim de
sabah1 kase k-flakes
ara öğün bol şekersiz çay
öğlen 1 kase k-flakes
ara öğün yine bol şekersiz çay :)
akşama ise karar veremedim gece beni acıktırmıycak kalorisi düşük bişey yemeliyim ama ney

sabah : ballı elma sirkesi karışımı
5i biyerde çayı
biberiyeli karışık bitki çayı
1 kase nesfit çikolatalı

öğlen: bol su

akşam: bi kaşık barbunya
iki üç yemek kaşığı bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…