K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

YA tadı güzel mi gerçekten bende geçmişte denemiştim ama tadı çok kötü idi Acaba bu ürün yeni mi çık tı daha önceden var mıydı? Ben kullandığım ürünü K Fleks olarak hatırlıyorum tadı fena idi yoksa yani tadı iyi olsa alırım s,tlede yoğurtlada aram iyidir. Tadı çok önemli çünkü diğer kutuyu doğru çöpe attım

valla daha önce bende bir ürün aldımdı müsli yazıyodu bi onu bide tadının kötülügünü hatırlıyorum bunun tadıda güzel bide nesfitin tadı güzel sütlede yogurtlada güzel yeniyo

aslında müsli gerçek diyet için daha doğal. k-flakes içine müsli karıştırıyorum bi kase yiyorum. bazen tutamayabiliyorum ama :kedi: mesela bu sabah annem pide fırınında sıcacık börek yaptırmış getirmiş pide börek. nasıl dayanayım mümkün mü. yedim gitti :a015: piiman olmamaı öğrendim ama :dilcikar: ara kaçamaklar hariç her sabah yiyorum öğlen yiyorum pek bi fark yok şimdilik. bakıcezz bakalım neler olucek :1ninca:

Ben de K fleks almak istiyorum Markette gördüm canım gitti ama ya tadı güzel değilse.... Kızlar tadı neye benziyor. mesela oğlum Cocopoks yiyor onun gibi bir şey mi ben bir kere tadı konusunda yedğim ürün ile ilgili olarak hayal kırıklığı yaşadım da güvenemiyorum. Bir kaşık aldım ve resmen midem bulandı ve direk çöpe gitti üstüne üstlük eşimde bu durumuma çok güldü yine aynı şey olmasın tadını tarif eder misiniz?

ya bende özendim aldım çilekli olandan o kadar tiksindim ki bi paket çöpe...ama hakkını yemeyelim pudingle fena gitmedi kaydirigubbakcemile3

ya bende özendim aldım çilekli olandan o kadar tiksindim ki bi paket çöpe...ama hakkını yemeyelim pudingle fena gitmedi kaydirigubbakcemile3

Sen çilekli deyince hatırladım benimkisi de çilekli idi çok kötü idi ama hangi ürün kullandığımı tam hatırlayamadım. Şu tadı güzel diyen arkadaşların hangi ürünü kullandığını ve memnun kaldığını öğrenirsek iyi olur. Pişmanlık yaşamak istemiyorum.

bilmiyorum ki ya geriye dönük msjları okuyorum bende :) çilekliden memnun olan var,,şaştım kaldım.yoğutlamı denesek ne yapsak..zaten kilo veremiyorum..bide eve tartı aldım psikoloji hepten 0 kaydirigubbakcemile3

ben hepsinin tadını denedim çok beğendim sade çilekli kakaolu hepsini keyifle yiyorum...

ya kıslar tadına niye bukadar takıldınız ben anlamadım ben çileklisinden kullandım şuandada sadesini yiyorum tadı çok hoş ölee kötü deill ayrıca günde 2 öğün deil sadece sabahları yiyorum akşamlarıda bardak çorbalardan alıyorum sadece kendime yapıorum bide annem ne yemek yaptıysa azcık yiyorum we 1 haftada 2.100 kilo gitmiş hem işe yarıyo hemde sağlıklı gün içinde almamız gerek bütün vitaminler mevcutt bence denemenizde fayda war şekerlerr

Canım ya tadı çok önemli yiyemedikten sonra 1 gün içinde zayıflatsa ne yazar.:gitme:
Çünkü ben de direkt mide bulantısı olur. Öyle maydonoz suyu falanda içemem Laf aramızda oğlum bile kusarak dünyaya geldi midem çok hassas Ama se güzelim hazır çorba içiyorsan çok zararlı diye biliyorum. Tuz oranı çok fazla ve katkı maddeleri çok istersen bir araştır hiç tavsiye etmem hatta bu sitede geçmiş bölümlerde bile okumuştum. En iyisi annenin yaptığı sıcacık çorbalardan iç Sağlıcakla vereliniortak

selamlar.bende bugün marketten aldım k-fleksi.bakalım başlıycam ne olacak.sabah yedim tadı değişik umarım alışırım.spora da gidiyorum 6-7 kilo versem yetecek bana.herkese kolay gelsin

Buralara uğramayalı bayaa zaman olmuş kızlar nasılsınız ?

Ben 64 kilolardan 57 kiloya düştüm. K-Fleks'le denediğim rejimde başarılıydı ama bir süre sonra bozmuş sıkılmıştım, birde telaşlarım sıkıntılarım vardı ara vermiştim rejime. Son 1-2 ayda yürüyüşle beraber yediklerime oldukça dikkat ettim. Ama asla şunu bunu yemeliyim gibi bir listeye uymadım sadece sebze, ızgara, salata daha sık tükettim. Ve inanılmaz bir şekilde 57 kiloya düştüm. Çok mutluyum ınanırmısınız şuan önceden sıkı sıkı olan pantalonlarımdan bazılarının düşmesini ve fermuarını açmadan aşağı doğru çekince çıkıyor aklinialirimsmile Darısı isteyenlerin başına diyorum. opuyorumnanaktan
Vee şunuda eklemek istiyorum ki yürüyüş en güzel spor. Ben kulağıma müzik takarak yürümeye başladım sanırım o yüzden sıkılmadan uzun süre yürüdüm , sizede tavsiye ederim. :lepi:

Bende ne zamandır denemek istiyorum ama sütle yenmesi gerektiğinden hiç canım istememişti :sinifsinif:
Ama yoğurt çok iyi fikirmiş bende denicem aklinialirimsmile

her çeşitini denedim hepsini beğendim. bide içine müsli fındıklı üzümlü de katıyorum o da çok tok tutuyor. ama kansızlıktan dolayı sadece öğlen yiyorum. sabahları kahvaltıya döndüm, çünkü sabah öğlen k-flakes olunca halsizleşmiştim iyice. gayet güzel. herkes denesin bence yerimseniben

Ben bunu yapayımda annem beni kessin :S Büyümen gelişmen durucak diye zaten diyet yaptırmıyor.Allahtan evde yağlı pişmez yemek ve hergün sebze varda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…