K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar aranızda kilo veren yokmu bugün 1 hafta oldu ben 2 kg. verdim k-flakes gerçekten işe yaradı bu hafta 2. haftadada inşallah verebilirim zemuszemus

bende bir haftadır yiyorum ama sadece kahvaltıda yiyordum. 2 öğüne çıkarsam iyi olcak. çünkü etkisi göremedim daha. :çok üzgünüm:

yarın 1 hafta olucak benim de =) ben de 1.5 kg verebilmişim

ay bunudamı denesem acep cokacimcoook işe yaradığı belli ama bu ölçü bi öğünde kaç yemek kaşığına denk gelio acep ben sütten nefret ederim ama aromalı süt olursa içebiliorum öle denesem çokmu kalorili oluki yada hiçbişeysiz ölece yesem bi kere almıştım ama çok şekerli gelmişti

denicem artık iki öğün canım inş. faydası olur.

bide süt sevmeyenler için bi diyetisyen demişti taze sıkılmış portakal suyu ile ergenliği geçmiş kişiler için daha faydalı olduğunu.

Kızlar bende başlayalı bugün 3.günüm ve 1 kilo verdim bile ,
sabah : ilkin ballı elma sirkesi sonrasında - az ve öz kahvaltı
öğlen : k flakes
akşam : k flakes
ve aklıma bişey yemek geldiğinde meyva ,
sınırsız şekersiz çay ve bitki çayları
2 hafta dayanalım bakalım , sonucu bildiririm sizlere

arkadaşlar sonm esajlara baktım da o kilolar zaten o beslenme ile verilmez mi çok az yiyorsunuz kiloyu verdiren hangisi bu kadar az kalorili beslenmeniz mi yoksa k flex mi

bende bilmiyorum ki hilalciğim başladık işte buna da bakalım nolcak sonumuz :))) bu da bitsin sonuca bakıcam düşündüm taşındım kaşındım bu bitki özlü denilen folmul x3 varya bol bol reklamını gördüğümüz bu sıralar , ona başlayacağım bakalım :))

kiloyu az yemek verdiriyor tabi ki.. bu diyet kahvaltılıklar, az kaloriyle tüm besin öğelerini almamız için yapıldı.yoksa bunu yesende, diyet yapmazsan , asla kilo veremezsin

bende sadece sabahları yiyiyorum sonrada salata elma gibi şeylerle günü geçiştiriyorum ama 2 günde bir 18 den önce az kalorili 3 kaşık yemek yiyorum 2-3 dilim ekmekle
bugün 4. günüm 1.70 gr verdim
ama maydanoz suyu ve sirkeli su içiyorum
sirkeli suyu sabah aç karınla maydanoz suyunu bi şeyler yedikten sonra 2 öğün
tabi akşamları sütümü eksik etmiyorum
hatta dün yarımn çiğ köfte yedim saat 16 da
şok diyet yapmak istemiyorum hızla fazlasıyla geri dönüyor
zaten saat 18 den sonra bi şey yememek yeterli oluyor aslında
a bide spor sabahları yarım saat akşamları 15 dk yapıyorum

bende yarın kflakse tekrar başlıyorum bi ara başlamıştım ama sonra bırakmak zorunda kalmıştım bakalım bu sefer nasıl olacak

bunu sadece akşam öğünü yerine kullansak bi faydası olmaz mı acaba? ben bi ara sabahları vaktim olmadığında yemek için almıştım fakat beni çok acıktırıyodu acaba az mı koyuyordum ki? sizler bir porsiyona kaç kaşık koyuyorsunuz?

sayfaları karıştırırken 1 su bardağı koyulduğunu öğrendim sanırım ben az koyuyodum ondan hemen acıkıyordum :kedi:

ilahi linguist bir alemsin:)
şu diyet bölümünde ne kadar çok üye var Allah yardımcımız olsun hepimizin
inşallah bu topicteki herkes verir

arkadaşlar sabah k fleks yiyoruz öğlen sebze vb yiyiyoruz akşam k fleks yiyoruz bol su içiyoruz tamam!benim kafama takılan yağlardan mı gidiyor benim metobolizmam sıfır kabızlık desen ayrı bir dert bu konuda bilgi verirseniz sevinirim tşkler.

eğer ara öğün koyarsan ve de spor yaparsan tabikide yağlardan gider :lepi: birde kflakes yerine müsli tercih içine bi kaç kaşık yulafta koyarsan kabızlığınıda gideriz :)

bende bugünden başlayarak 1 hafta akşam öğünlerinde yemeye başlıcam...eğer etkisini görürsem 1 hafta daha devam ettiririm..sporda yapıyorum umarım işe yarar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…