K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

hoşgeldn canım a.s.

Canım sanada kolay gelsin diyette. Belki süt olurdu gelirdi sonradan hani rejime başlamasan hemen sen bilirsin tabi. Bu arada ben anne değilim ama duyduğum kadarıyla emzirirken rejim yapmayın diyorlarya Azda olsa bebiş emiyosa, azda olsa geliyosa diye diyorum. Sonra nasıl olsa rejim yaparsın.

Çikolatalısını hiç denemedim. Yarın alıym ondanda. Bende 3.pakete başladım bugün. sadeliden çok meyvalısı hoşuma gitti. Bu bitince çikolatalı alıym bakimmm.
Bende sadece sabah ve öğlen 1'er dilim kepek ekmeği yiyorum. Beyaz ekmeği bende bıraktım. Aslında ekmeği çok severim öyle 1 dilim beni asla kesmezz aslaa kaydirigubbakcemile3 Bakalım iyi gidiyorum şimdilik iştah olayını hallettim.

İnşallah hepimiz kiloları veririz istediğimiz ölçülere geliriz. Ama ya sonrası.... Sonrasında yediklerimize dikkat etmediğimizde tekrar alıyoruz. Yaşam boyu düzenli yeme alışkanlığı edinmez lazım ama zor... Neyse pes etmiycez bakalım. Zayıflayıncada kilomuzu korumak için abur cubur filan yok, 1 büyük paket raffles'la 1 litre kolayı bi oturuşda bitirmek yok. Yapmıycam işte bidaha lmaz:

Arzuhan, şu domates diyetine göz attım bir ama bana göre değil. Patates haşlaması olan diyetleri hiç tutmuyorum ben, hep aklımda patatesin nişastalı olduğundan kalça yaptığı kalmış. O yüzden yıllardır rejim yapan biri olarak asla hiçbir öğünüme girmedi. Bide öyle saat saat bişeyleri ayarlamak zor geliyor bana. Sen dene bakalım uyuyorsa sonucu bildir lütfen.

Bide bence kızlar bu k-fleks'i 2 öğün yerine 1 öğün yemek daha mantıklı. Çünkü mesela sabahları 1 kase k-fleks yerine kepek ekmeğiyle 1 dilim peynir salatalık domates yesek zaten k-fleks den ve yanındaki mesela sütten alacağımız kaloriden daha bile azını alırız. Öğlende dengeli ve az yersek abartmadan yemeğimizi geriye kalıyor akşam öğünü yani en riskli öğün. Akşamları k-fleks yemek mantıklı. Yanındaki yoğurt, süt yada meyvayla hafif bir akşam öğünü oluyor. Yani ben 1 öğün k-fleks yiyorum hatamı ediyorum diye düşünüyordum ama vazgeçtim bence doğru yapıyorum. kaydirigubbakcemile5

ben sabahları bir kase kfleks öglenleri sebze yemegi akşamlarıda meyveyle ögünü kapatıyorum aralardada bitki çayı yapmaya başladım bakalım bu hafta bende reglliyim sonucu genede merak ediyorum bakalım vere bilecekmiyim bende yürüyüş yapıyodum sonra bırakmak zorunda kaldım mekik aleti aldım onada oglan müsade etmedi nezamn yapmaya kalksam üstüme tırmanmaya çalışıyodu dedim madem kullanamıyorum onuda sattım şimdide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum inşallah verebilirim kolay gelsin arkadaşlar

Bugün sabahdan belli çok hastayım. Regl olmuştum onun etkisimi anlamadım, hafif bulantıyla beraber hafif baş ağrısı, regl sancısı, ateş, bide ayağa kalktığımda ve özellikle yere eğilip kalkarken gözlerimi karartan bir baş dönmesi ve halsizlik mevcut. Otururken pek bişey yok ama kalkınca felaket oluyorum :bbo: Öğlen yemeği hazırlamaya kalkıcak halim yok, o yüzden k-fleks'i bugün için öğlen yemeğine aldım uğraşmayım diye. Çok hastayım çok :sinifsinif: Eşim rejim yapıyosun ondan diyoo, ama düne kadar asla halsizliğim yoktu. Bugün hepsi bi araya geldi belkide ondan... :1ninca:

Kızlar ben hala hastayım :sinifsinif: Dünkü regl sancılarım, ateşim kalmadı ama halsizlik aynen devam ediyor. Şuan laptop'a uzanacak halim yok kucağıma aldım o kadar yani. Bir odadan diğer odaya gitmek işgence. Bunun regl'le ilgisi ne anlamadım hadi sancı filan tamamda. Hiç böyle olmamıştı sanki. K_Fleks rejimimin 13 günü geride kaldı. Eşim ısrarla yaptığın rejimlerden metabolizman bozuldu diyip duruyor moralimi bozuyor. Bide bende tamamen ve gerçekden iştah kesildi, bu şaşılacak bir durum. Zaten diyordumya kaç gündür akşamları yediğim 1 kase k-fleks ve yoğurt birle çok gelmeye başlamıştı yani yemesem yemem o derece iştahım yoktu. Dün k-fleks'i öğlen yedim. Akşam yemeğini halsizlikden eşime hazırlattım ama tabağımı bitirmekde zorlandım hatta bitmedi.
Ne oluyor bana ya... Tartıldım 60,5 gibi çıkıyorum. Yani ilk hafta 3 kilo vermiştim kalan günlerde verdiğim sadece yarım kilo. Gerçi regl olduğumdan kilo farklı çıkabilir dimi?
Yok yani çok kilo verdimde halsiz düştüm desem, dün başladı öncesinde bişeyim yoktuki..
Allah hepimize önce sağlık versin :Saruboceq:

Birde konuyu buraya bağlamak istemiyorum ama dün tv'de Muzaffer Kuşhan'ın kliniğinde ölen kızı gösterdiler. Baya üzüldüm ona... Lütfen ufak kilolar haricinde zayıflamak isteyen arkadaşlar çok iyi uzmanlara gitsinler. Gerçi işte en güvenilir diye bilinirdi orasıda, ücretide haftalık 1000 euro civarıymış üstelik. Neyse baya üzüldüm annesinin anlattıklarına. Söylediklerine göre her kilodaki kişilere aynı diyet ve spor uygulanıyormuş ayrıcalık ve kişiye özel birşey yokmuş. Nasıl olabiliyor anlamıyorum. Böyle ün yapmış, geniş bir mekanda üstelikde adı klinik diye anılan bir mekanda nasıl bir ambulans bulunmaz, sağlık personeli bulunmaz akıl almıyor. Ben kendi şahsi adıma belki ölümü tesadüfdü diye düşünebiliyorum çünkü kalp krizi her yaşta insana her ortamda olabilecek bir durum ama en kötüsü orada müdehale edicek birinin bulunmaması, ambulans olmaması resmen skandal yani. Sen böyle bir yer işletiyorsun, kişi başı haftalık 1000 euro alıyorsun sonrada 2-3 sağlık personeli bulundurmuyorsun. Varmı böyle bişey... Üstelik söylenenlere göre hiçkimseyi doğru düzgün sağlık muayenesinden bile geçirmiyorlarmış. Hastalığın varmı yok, geç o zaman der gibi. Çok şaştım ve çok üzüldüm. :1no2:

merhabalar. siz bence gayet iyi gidiyordunuz. fakat regl döneminde 1 - 2 kilo vücutta fazlalık oluyor. bana sanki 59.5 falansınızdır gibi geliyor. iştahsızlığınızın da tamamen midenizin küçümesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. sonuçta yaptığınız diyet sağlıksız değil. regliniz bitene kadar sabredin. ayrıca bu hafta yarım kilo bile vermiş olsanız bile normal. çünkü ilk hafta 3 kilo verdiniz. zaten 2 hafta da 4-6 arası kilo verilmesi normaldir. kolay gelsin.

teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
Evet hafta sonuna doğru belli olucak asıl kilom sanırım. Bu 13 gün süresince asla rejimi bozmadım. Aslında tek eksiğim ara öğün koymamak oldu ama kendimce şu 15 günün sonunda ara öğünlerle beraber günde 6 öğün az az yerim diye düşünmüştüm. İşte onada 2 gün kaldı zaten. Hepimize kolay gelsin opuyorumnanaktan

günaydınlar..
kelebecik bende gördüm inanılmaz üzüldüm.birden kesmek hiç iyi değil zaten.ama bizim aldığımız kflakesin içinde tüm vitamin ve mineraller mevcut.biz kalori diyeti yapmıyoruzki.vitamin eksiğimiz yok.
bende başladım bugün.sabah 8de yedim yoğurtla kflakesimi.ne kadar koyyorsunuz ben bir su bardağı koydum.biraz tatlansın diyede kekik attım içine..
bu arada 75 sandığım kilom 77 çıktı.regl olmamında sanırım durumu bu.bakalım nasıl olucam.
öğlende de ben bu sefer meyvelisini yicem.akşamda eşime yaptığım salatayı soslamadan yicem..bakalım durum ne olacak?

Ben 15 günlük kullanmıyorum her zaman kahvaltıda kflakes yiyorum zaten sabah sabah kim uğraşcak ya hazırlamakla Kilom ideal ama ben vücudumun yağ oranını azaltmak için çok ağır yemiyorum kflakes sadesini seviyorum meyvelisini yiyemedim ya çok iğrenç oluyo sütle vıcık vıcık kafamçokkarıştı

Canım slm. Ben 1 su bardağı kadar yiyorum. Yoğurduda ayrı yiyorum bende içine nane ekliyorum güzel oluyor tatlanıyor. Yada k-fleks'e meyva doğrayıp yiyorumki en çok hoşuma giden o oluyor.
Halsiz kalınca regl'le birlikte bide eşim üstüme geliyoo bişey yemiyosun halsiz kaldın diye, dünde tv'de o proğramı izleyince çöktüm hepten. Halim yok cidden ama dün ateşimde çoktu belki bir soğuk algınlığından olabilir. Bugün ateş kalmadı sadece halsizlik, ayakta durduğumda halsizlik oluyor. Regl döneminde 2 kilo fazla çıkar derler bakalım görücez bu hafta sonuna doğru o hesaba gör benim 59,5 olmam lazım delikafadulden Heyecanla hafta sonunu bekliyorum. Bu arada benim k-fleks rejimimin bitmesine 2 gün kaldı hihoyyyt

K_Fleks rejimimin 14. günündeyim. Bugün tam 60 kilo çıktım tartıda, regl'im azalınca 1 kiloda kendiliğinden kayboldu gerçekten. Yani 14 günde tam 4 kilo vermiş bulunuyoorum :lepi: Hedefim 57.... 3 kilom kaldı. Olmadı 58'de kurtarır beni . Zaten 58'e insem sonrası daha kolay gelir. Daha fazla kilo vermeme gerek yok. 36 beden olmak için çabalamıyorum artık 38 bedende rahat olsam ve aynı kiloyu korusam bana yeter a.s

Benden başka istikrarlı deneyip kilo veren yokmu arkadaşlar kendimi yalnız hissediyorum :enbuyukkk:

Bide arkadaşlar bende iştah kesildi tamamen. Akşam eşim yanımda ne yerse yesin ne ağzım sulanıyor ne yiyesim geliyor. Hatta k-fleks ve yoğurt yemek bile artık bana zor geliyor. Bi ara öğlen iştahım daha fazla diyordumya, oda kesilmeye başladı dün tabağımı bitiremedim bile. Gün içindede canım hiiiiç bişey yemek istemiyor şaşıyorum kendime. Benim iştahım kolay kolay kesilmez. Sizce bu kadar kısa sürede miğde küçülürmü :uhm:
Yok şikayetçi değilim tabi ama nasıl oldu anlamadım. İlk defa rejim yapmıyorum sadece ilk defa bozmadan hergün 1 öğün k-fleks yiyorum, diğer 2 öğünde rejime aykırı olmuycak şekilde yemek ve yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. D:uhm: Diğer uyguladığım rejimlerde hiç b u derece iştahımın kesilme durumu olmamıştı sanki mirmirmirmir
Halsizliğim bugünde biraz var. Sabah birkaç spor hareketi yapmak istedim halim elvermedi oturdum. Hemen yoruluyorum -tatlicadiarzu-

kelebecik bence ara ver rejimine canım
böyle bi andan iştahının kesilmesini fln ii deği..halsizde hissediosun bol bol vitamin almalısın

kızım almış ,yiyemedi beğenmedi,yedikten sonra midesi bulanıyor
onun yerine ben yiyirum şimdi k- fileks çikulatalı,hiç tok tutmuyor beni ,
ardından kahvaltı yapıyorum ,inanmam böle şeylere
kalmasın ,diye birde tadı hoşuma gitti diye yiyorum

ben klfakes değil başka bir marka kullanıyorum!

ama böyle senin yaptığın kadar katı yapmadım. sabah ve akşam cornflakes yedim, öğlenleri normal güzel yemek yedim ve spor yaptım. ama misal cumartesi pazar, maalesef bozdum. ben bunu böyle ara ara yapıyorum. az az kilo veriyorum. ki isteğim de bu!

bu arada resmen bende çok diyet filan yapardım. bu acaip birşey, midemi küçülüyor noluyorsa; bir süre sonra doymaya başlıyorsun. ben mesele biraz ciddi yaptığımda seninki gibi oldu! ama halsiz değilim. sadece meyve de yemek lazım sanki bir ara.

ama karar verdim: bundan sonra ben sadece bu tür bir diyet yapcam. çünkü bir iki gün sonra açlık hissetmiyorsun ve muhteşem bir şekilde kolayca kilo veriyorsun!

Evet yarın bitiyor zaten k-fleks li 15 günüm. Sonrasında zaten bırakmam lazım K-fleks in kendi sitesindede 15 günden fazla yemeyin, ara verdikden sonra tekrar başlayabilirsiniz yazıyor. Bende yarından sonra normal diyete geçicem. Ama söz 3 ara öğün koyucam meyva filan gib... :enbuyukkk:

Son düzenleme:
selam canım ban yaramadı sanırım çünkü hiç veremedim gerçi 1hafta oldu daha belki sonradan olur regl döneminde 75.9dum şuan tekrar aynı kilomdayım75.5 yani sanada geçmiş olsun kelebeçik

selam canım ban yaramadı sanırım çünkü hiç veremedim gerçi 1hafta oldu daha belki sonradan olur regl döneminde 75.9dum şuan tekrar aynı kilomdayım75.5 yani sanada geçmiş olsun kelebeçik

Sağol canım dahada iyiyim şimdi a.s.

1 Haftada pes etme hemen işte bazen kilolar takılıyor. Bende kimbilir kaç gün yada kaç hafta bu 60'larda takılıcam çünkü artık geriye gerçek yağlar kalıyorki vermesi eritmesi zooor. Ama imkansız değil tabiiki. K-fleks'in tek amacı yada onu yerken tek amacımız yerine geçicek öğünde mesela abartıyorsak onu yapmıyoruz yediğimizde kaloriside belli. Yoksa normal rejim öğünlerine uyarakda kilo verebiliriz. Ama yinede k-fleks kullandığım için mutluyum çünkü en azından yeniden rejim yapmak için motive olmamı sağladı gaza geldim. Tadıda güzel gelince yadırgamadım. Eeee bide 14 günde 4 kilo verdim daha ne olsun delikafadulden Ama gerçekden hiç bozmadım ve ara öğün yemedim ki bu sağlıksız ve sonucunuda gördük 2 gündür. Bi daha ara öğünsüz meyvasız rejim yapmıycam. a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…