herkese selamlar..
çok kötüyüm ben ya.sizi inanın elimde bir kase dolusu dondurma ile okumaya başladım.sayfaları atladıkça kaseyi bıraktım elimden.
bende pazartesi başlıyorum kısmetse.emziriyorum ama sütüm çok olmadığı için mama veriyorum kızıma artık.k fleksin süte bir zararı yoktur sanırım bildiğim kadarıyla tahıl neticede..
evet pazartesi görüşürz kızlar.bu arada kilom 75..
herkese selamlar..
çok kötüyüm ben ya.sizi inanın elimde bir kase dolusu dondurma ile okumaya başladım.sayfaları atladıkça kaseyi bıraktım elimden.
bende pazartesi başlıyorum kısmetse.emziriyorum ama sütüm çok olmadığı için mama veriyorum kızıma artık.k fleksin süte bir zararı yoktur sanırım bildiğim kadarıyla tahıl neticede..
evet pazartesi görüşürz kızlar.bu arada kilom 75..
kızlar bende çikiletalısını aldımm süper tadı bayıldımmmmm :asigim:
bende bi ögün yedim 2 gün yedim daha ama..hafta sonu normal kahvaltı yapıorum annemler evde oldugundan rejim yapmamı fln istemiolar arıza cıkarıolarlmaz:
beyaz ekmeği tamamen bıraktım zaten..
inşallah bende veririm yaa
bugün kendimi incelmiş gibi hissttim tartıya yansımadı ama(
annemle kardeşimde zayıfladıgımı söledi :)
Kızlar ben hala hastayım :sinifsinif: Dünkü regl sancılarım, ateşim kalmadı ama halsizlik aynen devam ediyor. Şuan laptop'a uzanacak halim yok kucağıma aldım o kadar yani. Bir odadan diğer odaya gitmek işgence. Bunun regl'le ilgisi ne anlamadım hadi sancı filan tamamda. Hiç böyle olmamıştı sanki. K_Fleks rejimimin 13 günü geride kaldı. Eşim ısrarla yaptığın rejimlerden metabolizman bozuldu diyip duruyor moralimi bozuyor. Bide bende tamamen ve gerçekden iştah kesildi, bu şaşılacak bir durum. Zaten diyordumya kaç gündür akşamları yediğim 1 kase k-fleks ve yoğurt birle çok gelmeye başlamıştı yani yemesem yemem o derece iştahım yoktu. Dün k-fleks'i öğlen yedim. Akşam yemeğini halsizlikden eşime hazırlattım ama tabağımı bitirmekde zorlandım hatta bitmedi.
Ne oluyor bana ya... Tartıldım 60,5 gibi çıkıyorum. Yani ilk hafta 3 kilo vermiştim kalan günlerde verdiğim sadece yarım kilo. Gerçi regl olduğumdan kilo farklı çıkabilir dimi?
Yok yani çok kilo verdimde halsiz düştüm desem, dün başladı öncesinde bişeyim yoktuki..
Allah hepimize önce sağlık versin :Saruboceq:
Birde konuyu buraya bağlamak istemiyorum ama dün tv'de Muzaffer Kuşhan'ın kliniğinde ölen kızı gösterdiler. Baya üzüldüm ona... Lütfen ufak kilolar haricinde zayıflamak isteyen arkadaşlar çok iyi uzmanlara gitsinler. Gerçi işte en güvenilir diye bilinirdi orasıda, ücretide haftalık 1000 euro civarıymış üstelik. Neyse baya üzüldüm annesinin anlattıklarına. Söylediklerine göre her kilodaki kişilere aynı diyet ve spor uygulanıyormuş ayrıcalık ve kişiye özel birşey yokmuş. Nasıl olabiliyor anlamıyorum. Böyle ün yapmış, geniş bir mekanda üstelikde adı klinik diye anılan bir mekanda nasıl bir ambulans bulunmaz, sağlık personeli bulunmaz akıl almıyor. Ben kendi şahsi adıma belki ölümü tesadüfdü diye düşünebiliyorum çünkü kalp krizi her yaşta insana her ortamda olabilecek bir durum ama en kötüsü orada müdehale edicek birinin bulunmaması, ambulans olmaması resmen skandal yani. Sen böyle bir yer işletiyorsun, kişi başı haftalık 1000 euro alıyorsun sonrada 2-3 sağlık personeli bulundurmuyorsun. Varmı böyle bişey... Üstelik söylenenlere göre hiçkimseyi doğru düzgün sağlık muayenesinden bile geçirmiyorlarmış. Hastalığın varmı yok, geç o zaman der gibi. Çok şaştım ve çok üzüldüm. :1no2:
merhabalar. siz bence gayet iyi gidiyordunuz. fakat regl döneminde 1 - 2 kilo vücutta fazlalık oluyor. bana sanki 59.5 falansınızdır gibi geliyor. iştahsızlığınızın da tamamen midenizin küçümesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. sonuçta yaptığınız diyet sağlıksız değil. regliniz bitene kadar sabredin. ayrıca bu hafta yarım kilo bile vermiş olsanız bile normal. çünkü ilk hafta 3 kilo verdiniz. zaten 2 hafta da 4-6 arası kilo verilmesi normaldir. kolay gelsin.
günaydınlar..
kelebecik bende gördüm inanılmaz üzüldüm.birden kesmek hiç iyi değil zaten.ama bizim aldığımız kflakesin içinde tüm vitamin ve mineraller mevcut.biz kalori diyeti yapmıyoruzki.vitamin eksiğimiz yok.
bende başladım bugün.sabah 8de yedim yoğurtla kflakesimi.ne kadar koyyorsunuz ben bir su bardağı koydum.biraz tatlansın diyede kekik attım içine..
bu arada 75 sandığım kilom 77 çıktı.regl olmamında sanırım durumu bu.bakalım nasıl olucam.
öğlende de ben bu sefer meyvelisini yicem.akşamda eşime yaptığım salatayı soslamadan yicem..bakalım durum ne olacak?
K_Fleks rejimimin 14. günündeyim. Bugün tam 60 kilo çıktım tartıda, regl'im azalınca 1 kiloda kendiliğinden kayboldu gerçekten. Yani 14 günde tam 4 kilo vermiş bulunuyoorum :lepi: Hedefim 57.... 3 kilom kaldı. Olmadı 58'de kurtarır beni . Zaten 58'e insem sonrası daha kolay gelir. Daha fazla kilo vermeme gerek yok. 36 beden olmak için çabalamıyorum artık 38 bedende rahat olsam ve aynı kiloyu korusam bana yeter a.s
Benden başka istikrarlı deneyip kilo veren yokmu arkadaşlar kendimi yalnız hissediyorum :enbuyukkk:
selam canım ban yaramadı sanırım çünkü hiç veremedim gerçi 1hafta oldu daha belki sonradan olur regl döneminde 75.9dum şuan tekrar aynı kilomdayım75.5 yani sanada geçmiş olsun kelebeçik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?