Ben 2 ayda 8 kilo verdim son hafta kilo vermem durdu bende geçen Pazartesi k flakese başladım cuma gününe kadar kilom tekrar oynadı ve 1,5 kilo vermişim.ikinci haftaya bakalım bi değişiklik olacak mı.
oyazdığım günden sonra almmaya fırsatım olmadı açıkçası canım, daha bu sabah basladım 2 hafta sonra belli olacak ne kadar verdiğim şu an sabah light sütle bir kase yedim kahvaltıda öğlen salata 2 köfte ızgara, deminde cips gibi kuru yedim midemi bastırsın die spacial k dan aradada yeşil çay içtim..... hırs yaptım yaaa
benimde 3. günüm gayet iyi gidiyor. Dün akşam öğünündede meyva yoğurt ve k-fleks yaptım. Bugün yine 1 öğün yedim. Oda öğlen öğünü olarak. Yürüyüşümüde yaptım 1 saat ama o kadar zor çıkıyorumki dışarı, resmen üşeniyorum ama biliyorumki devam edersem sonuç iyi olacak.
Bende hiö ölçülmeyip tartılmıycam, 2 hafta sonunda bakıcam. Zaten ödem çok şuan bende ilk birkaç kilo kolay gider diye umuyorum...
ya ben çorba salata diyetindeyim aslında sabahları kepek ekmeğine tost öğlen çorba salata akşama atıştırmayla verdim kilo special k nın paketini iki günde bitirdim yaaralarda cips gibi yedim cünkü acıktıkça anam 2 günde bir alırsam batarım ben çorba salata diyetime devam edicem
Çorba salata diyeti banada uyar aslında çünkü çorba seviyorum ben. Benim aldığım en ufak paketti hala bitmedi yoğurt ve çilek üzerine az koyuyorum çünkü. Kaç kilo ne kadar zamanda verdin?
kimse girmemiş topiğe :)
kızlar sonuç vahim. bugün 5. günüm. ama hiç kilo veremedim maalesef. 5 gündür ekmek tüketmedim. sadece akşamları normal yemek yedim. ama nafile. neyse pes etmicem. hazır ekmeksizliğe alışmışken gidecek bi şekilde kilolar. bolll su ile çözcem bu işi biliyorum
20 Mayıs 13: 67,1 kg
21 Mayıs 13: 66,7 kg
22 Mayıs 13: 67,1 kg
23 Mayıs 13: 67,1 kg
24 Mayıs 13: 67,1 kg
25 Mayıs 13: 67,1 kg
neyse en azından artış yok
mrb Kelebecik bişey sorucam bu konuyu 2009 da açmışsın ve hala daha takip ediyorsun kilo kaybı yaşadınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?