K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben 2 ayda 8 kilo verdim son hafta kilo vermem durdu bende geçen Pazartesi k flakese başladım cuma gününe kadar kilom tekrar oynadı ve 1,5 kilo vermişim.ikinci haftaya bakalım bi değişiklik olacak mı.

Ben 2 ayda 8 kilo verdim son hafta kilo vermem durdu bende geçen Pazartesi k flakese başladım cuma gününe kadar kilom tekrar oynadı ve 1,5 kilo vermişim.ikinci haftaya bakalım bi değişiklik olacak mı.

2 haftada 8 kilo nasıl verdin süpersin! Kaç kilo fazla var ve nasıl bir diyet uyguladın?

K-fleks diyetimin 2. günündeyim, bugünde 1 saat civarı yürüdüm ve parkdaki aletlerden kullandım. Şimdi yine öğlen öğünü olarak yoğur üzerine taze çilek ve k-fleks sade koydum yerkende aynı zamanda buraya yazıyorum

Dün mekik çekemedim ama 1 saat yürüyüp spor aletlerine binmek kurtarır diye düşünüyorum. Bugünde çok üşendim vazmıgeçsem yürümesemmi diye ama resmen kendimi zorladım ve çıktım. Normalde o kadar çok abur cubur vs.. yiyen biriyimki 1 gün bile kesince sanki göbeciğim kendine geliyoo gibime geldi. Şişlik gidiyodur eminim birkaç gün öyle olur bende. Önce ödem gider, sonra asıl aldığım kilolarla takılıp kalırım. Neysee çok sıkmıycam kendimi ama gerçekden 62 olsam bana yeticek şuan. 60 olsam çok daha iyi olur tabi ama şuan hayal gibi. Pantalonlarımı giymek istiyorum ve üstlerinede simitlerimi kapatsın diye büyük beden tşört giymek istemiyorum

Umarım devam ederim böyle...........

oyazdığım günden sonra almmaya fırsatım olmadı açıkçası canım, daha bu sabah basladım 2 hafta sonra belli olacak ne kadar verdiğim şu an sabah light sütle bir kase yedim kahvaltıda öğlen salata 2 köfte ızgara, deminde cips gibi kuru yedim midemi bastırsın die spacial k dan aradada yeşil çay içtim..... hırs yaptım yaaa

benimde 3. günüm gayet iyi gidiyor. Dün akşam öğünündede meyva yoğurt ve k-fleks yaptım. Bugün yine 1 öğün yedim. Oda öğlen öğünü olarak. Yürüyüşümüde yaptım 1 saat ama o kadar zor çıkıyorumki dışarı, resmen üşeniyorum ama biliyorumki devam edersem sonuç iyi olacak.
Bende hiö ölçülmeyip tartılmıycam, 2 hafta sonunda bakıcam. Zaten ödem çok şuan bende ilk birkaç kilo kolay gider diye umuyorum...

ya ben çorba salata diyetindeyim aslında sabahları kepek ekmeğine tost öğlen çorba salata akşama atıştırmayla verdim kilo special k nın paketini iki günde bitirdim ya aralarda cips gibi yedim cünkü acıktıkça anam 2 günde bir alırsam batarım ben çorba salata diyetime devam edicem

Bugün 1 haftam doluyor ve ben 65,5 kg.'yum yani 600 gr. vermişim 1 haftada.. Birkaç gündür sapıttım fazla yedim rejimi bozdum yada 1 öğün k-fleks yedim ama diğer öğünlerde bozdum. 3 gündürde yürümüyorum o yüzden 600 gr. normaldir heralde.. Ama bugün önümüzdeki hafta için tekrar kararlıyım. Battı balık demiycem bu kez birkaç gün bozmuş olsamda kaldığım yerden devam edebilirim.

Çorba salata diyeti banada uyar aslında çünkü çorba seviyorum ben. Benim aldığım en ufak paketti hala bitmedi yoğurt ve çilek üzerine az koyuyorum çünkü. Kaç kilo ne kadar zamanda verdin?

Çorba salata diyeti banada uyar aslında çünkü çorba seviyorum ben. Benim aldığım en ufak paketti hala bitmedi yoğurt ve çilek üzerine az koyuyorum çünkü. Kaç kilo ne kadar zamanda verdin?

tatlım bu sabah iç çamaşırıyla tartıldığımda 81.2 çıktım sabahları kepek ekmeğine tost yeşil çayla, öğlen salata çorba, akşama da yemek ne varsa ekmeksiz azcık yiyorum okadar yeşil çayt bence zayıflatmaya yardımcı oluyo bana abur cuburu kesmek lazım ama adet dönemimdi tatlı istedi canım çikolata yedim

kızlar ben de dün başladım. 8 haziranda eşimin kardeşinin düğünü var. 7 kg vermem lazım en az, ama o tarihe kdr olmaz ztn. önümde 19 günüm var. o güne dek 3 kg bile versem yine iyi diyorum açıkcası. Sonrasına bakcaz bakalım. boyum 170 cm. yaşım 29. Ekim ayında 56 kg ydum düşünün ne kdr çok kilo almışım.

Gelelim neler yediğime:

Kahvaltıda (saat 10.00) bir kase nesfit ya da k-flakes (farketmez bence aynı şey) yrm yağlı sütle.+2 günkurusu (kabız olmamak için)
Ara ( saat 13.00) 3-4 erik+1 taze kayısı
Öğle (saat 14.00-14.30 gibi) bir kase nesfit ya da k-flakes, yrm yağlı sütle
Akşam (saat 19.00) ızgara+salata veya herhangi bir yemek

Asla hamur işi, pirinç pilavı, makarna yok. belki haftada bir bulgur pilavı. Ekmek yok. Gazlı içecek yok. Fast food yok. Bol su içiyorum.

Haftasonu eşimle kahvaltı yapmam gerekecek. O gün ekmeksiz kahvaltı yapıcam. Ztn domates salatalık gibi şeylerde kalori yok, bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ztn 2 haftasonum var önümde sadece.

Her gün tartılıp yazcam buraya.

20 Mayıs 13: 67,1 kg
21 Mayıs 13: 66,7 kg

Son düzenleme:
kimse girmemiş topiğe :)

kızlar sonuç vahim. bugün 5. günüm. ama hiç kilo veremedim maalesef. 5 gündür ekmek tüketmedim. sadece akşamları normal yemek yedim. ama nafile. neyse pes etmicem. hazır ekmeksizliğe alışmışken gidecek bi şekilde kilolar. bolll su ile çözcem bu işi biliyorum

Sabırlı olmak lazım, sonradan hızlı gidicektir kiloların. Demekki ödem yok vücudunda yoksa 1 kiloda olsa eksik çıkardın diye düşünüyorum.
Bol su bencede çok kurtarıcı hem miğdeyi dolduruyoruzya şişince tokluk hissi oluyor sanki. Bende zorluyorum kendimi yemekde koca 1 bardak içiyorum az yemek için. Ben 1 öğün k-fleks diğer öğünlerde kahvaltı ve az yemek yiyerek kendimce bu şekilde diyet yapıyorum. Geçenlerde bozmuştum malesef toparlamam kaç günü buldu. Bir şaşınca devamı geliyor.

Göbek istemiyorum artık

valla yaa, göbeğim 14 haftalık gebe arkadaşımınkinden daha fazla

ekmeğe küstüm artık. yemicem. dediğin gibi ödem yok demek ki vücudumda. tam 400 gr farketmişti ilk gün, tekrar 67,1 oldum. Günlerdir de öyleyim. Bu şekilde alıştırsam yavaşca gider. Sonuçta alırken ayda 1 kg gibi alınıyorsa, verilirken haftada bir beklememek lazım. ayda bir bile versem seneye bu zamanlar eski halime gelmiş olurum

gerçi gebelik düşünüyorum ama olsun, ekmek yemek zorunda diilim gebeyken. nasıl alışırsan öle giderrr

Son düzenleme:
20 Mayıs 13: 67,1 kg
21 Mayıs 13: 66,7 kg
22 Mayıs 13: 67,1 kg
23 Mayıs 13: 67,1 kg
24 Mayıs 13: 67,1 kg
25 Mayıs 13: 67,1 kg

neyse en azından artış yok

mrb Kelebecik bişey sorucam bu konuyu 2009 da açmışsın ve hala daha takip ediyorsun kilo kaybı yaşadınmı?

Bende en az 1 öğün de yemeği düşünüyorum

Merhabalar bende dun basladım

sabah 7.30 yıyorum ben cunku 6da uyanıyorum 8de ıs bası mecburen
oglen yemegımde 13:30da ara cok uzun acıkıyorum halıyle ama ara ogun olarak ne yesem ogleden sonra meyve yemeyı dusunuyorum da sabah?

neyse ben k fleks kırmızı meyvelı ıle basladım

buarada 56.1 kılom boyum 171
2 kılo fazlam var yan ve gobek kısmından aslında ama 2 kılo vermek ısıtyorum

mrb Kelebecik bişey sorucam bu konuyu 2009 da açmışsın ve hala daha takip ediyorsun kilo kaybı yaşadınmı?

Mrh. Benim kilo sorunum sanırım bir ömür devam edicek çünkü bunu yaşama şekli haline sokamıyorum arada strese bağlı olarak aşırı yiyorum ve kilo alıyorum. Sonrasındada kafama göre diyet uyguluyorum. Ama sürekli k-fleks yemiyorum elbette. Şuan hiç yemiyorum mesela. Tekrar aylar önce k-fleksle başladım bi süre yoğurtla bir öğün yerine yedim ama sonrasında başka şeyler yemeye başladım zaten sürekli aynı şeyi yemek sağlıksız yani 2009'dan belli sürekli yemiyorum arada kilolarımla başım tekrar belaya girince konu sahibide olarak bu topiği takip ediyorum elbette.

K-fleks değil aslında hafif yemek kilo verdiriyor bana vede spor yürüyüş. 3 ay içerisinde kendimce 5-6 kilo verdim ama sadece başladığım günlerde k-fleks yedim. sonrasında hafif sebze salata ve ızgara az ekmek yiyerek vede yürüyerek kilo verdim.
Ama bugün tüp bebek tedavisine başladım artık KİLO ALMAK İSTİYORUM

Kilo vermek isteyen herkeze kolay gelsin yağlarınız erisin, bol hareket az yemek formül bu aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…