K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar ben bu k fleksler süt nedeniyle tüketemiyom. kilo da vermem lazım, ama midem bulanıyo, sadece sıcak süt içebiliyorum çünkü yoğurtla tüketenler varmış işe yarıyo mu, yada napayım ki ben

Bugün 4. günüm.. Ben sadece sabahları 1 kase K-flakes ara ögünlerde meyve birde akşam bir kase K- flakes yiyorum çünkü çok doyuyorum başka ögün yemek yiyemiyorum.. Sporu uzun zamandır hiç bırakmadım zaten spora ve yürüyüşede devam tabiki..Ve bol bol su ve yeşil çay..

4. günümde yani bugün tartıldım 2 kilom firar

Son düzenleme:
slmmlarrr
bende k-fileks kullanmaya bugün başladım, sütü sevmediğim için yerine süzme yoğurdu sulandırarak yapıyorum.
planım şu şekilde :
sabah 1 kase k - fileks,
öğlen çalıştığım için 1 tabak çorba yada salata yada sebze yemeği ve
akşam yine bir 1 kase k - fileks

akşamları meyve ,ve gün içinde de sade maden suyu ve yeşilçay içiyorum.

Akşamları evde yarım saat egzersiz yapıyorum pilates vb.

2 hafta uygulamayı düşünüyorummmm,66 kiloyum gidişat ve sonuçtan mutlaka haberdar ederim...

merhaba ben aranıza yeni katıldım acaba bana yardımcı olurmusunuz yaklaşık 2.5 haftam var okullar açılıyor 5 kilo aldım ve vermem gerek napmamı önerirsiniz

bu ürünü ben de kullandım. sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak kullandım ben öğlen nrmal yemek yedim ama ekmek hiç kullanmadım. 12 gün falan oluyor ve 4 kilo verdim tabi düzenli de spor yaptım hergün en az yarım saat kadar ve bol bol su içtim. kabızlık yapabiliyor onun için de gün de 3- 4 kuru kayısı yedim ve bir sorun yaşamadım. ben de işe yaradı tabi bu sadece k-fleks yememden kaynaklanmıyor düzenli sporun büyük etkisi var. :)

dr oetker vitalis deneyen varmı kızlar

Günaydın Arkadaşlar,

ben k-fleks ve nesfit yiyemiyorum. midemi bulandırıyor. tadı da hoş değil. dr. oetker vitaleisle 5 kilo verdim ben. bazen sabah akşam yedim bazen de sadece akşamları 1'er kase yarım yağlı süt ile. yağsız süt yağ yakımınızı da yavaşlatır. diyetisyenler yağsız süt vermezler mesela, yarım yağlı süt verirler.

hem vitalisin tadı daha güzel bi deneyin derim. 3 çeşidi var, çikolatalı meyveli ve sade/bademli. ben meyveliyi tercih ediyorum.

mrhb bende kilo mu vermek istiyorum buraya yeni katıldın ve pazartesi k flakes e başlayacağım kuzenim kullandı 1 ayda 8 kilo verdi bende verebileceğimi düşünüyorum herkese kolay gelsin

K-Fleksi gece acıkırsam yerim diye bulunduruyorum evde.Düzene koysambu ürünü tüketmeyi belki işe yarar.
Yarından itibaren baslayım bari ama ne yersen veya yemezsen spor yapmadıktan sonra bi yararı yok.
:44:

Son düzenleme:
Bugün K-fleks ile diyete başladım sabah k-fleks öğlen normal yemek tabi abartmamak ve kuralına uymak şartıyla yağsız tuzsuz makarna pilav yok ! akşam yine k-fleks bakalım neler olacak. şuan 47,5 kiloyum 1 hafta sonra yazıcam kaç kiloya düştüğümü:)
haftasonu bozmazsam ben bu diyeti bidaha hiç bozmam

canım merhaba boyun kaç :) bu arada galiba 2 gün sonra sonucu yazacaksin merakla bekliyorum :)

meraba kızlar ben yeni üyeyim ve ilk mesajım:))bende bugün başladım bu diyete umarım sizin gibi sonuçlar alabilirim. bu arada boy:165 kilo:64 (

bende başlıycam yarın hadi kızlar bir olup kurtulalım su kilolardan
boyun1.64 kilom 83 1 sene önce doğum yaptım ordan kalan 10 kilom vardı 2 si gitti kaldı 8

2 aya yakındır 52 gündür kalori takibi ile kilo vermeye çalışıyorum.46 günde 7 kilo verdim(sporsuz).85 ile başladım şu an 78 im.1100-1300 kalori alarak.son 7 gündür kilo vermem durdu.Bende dün tam serbest gün yapıp bedenimi şaşırtayım dedim.1500 kalori anca yedim.Bugün itibari ile de 14 günlük k flakes programını uygulayıp tekrar kalori sayımına dönmeyi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

Topik sahibi olarak bi bakimm dedim yıllardır uğramamışım buralara ama baya arkadaşlar denemişler sanırım. Umarım sonuçlar güzel olmuştur. Önemli olan kararlı olmak. Ben yıllardır yaptığım hiçbir rejimi sürdüremedim ve her defasında verdiklerimi fazlasıyla aldım. Süt sevmediğim için K_fleks beni zorlamış ama asıl sorun sürdürememem. Şimdilerde hiç almadığım kadar kilo aldım ama bebek olması için tedavilerim var ve o yüzdende hepden saldım Hepinize kolay gelsin. Umarım birgün bende tekrar rejim yapabilirim.

Benden size tavsiye, bol su - bol hareket - az yemek.. İstemediğiniz tüm kilolar sizi terketsin İNŞALLAH

Merhabalar herkese, buralara kimsecikler uğramaz olmuş, hepiniz zayıfladınız ve yaza hazırsınız demekki ne güzell

Benim bebek tedavim bu ay hüsranla sonlanınca kendimi bu topikde buldum. Çünkü tedaviyle birlikte nasıl olsa hamile kalıcam gibilerinden yedikçe yedim ve hayatımda ilk defa 69 kiloya yakın yıktım geçen gün. İlaçların etkisi geçiyor diye sanırım bu sabah 66.100 gram olarak çıktım tartıda. Birden bi hırs geldi, bari 60'a düşsem yeter bana şimdilik, hadi olmadı 62'de kurtarır :26:

Bugün itibari ile ;

Kğ. 66,100
Bel 77 cm.
Kalça 103 cm.. ve hedefim 60 yada en kötü 62 olmak..

Bu yüzden bugün 1 saat civarında yürüdüm, bunun 25 dakikasında parklardaki spor aletlerini kullandım.

Sabah kahvaltıda, 1 yumurta, az peynir, 4 zeytin, 1 büyük dilim çavdar ekmeği, 1 kaşık pekmez yedim.

Öğlen ise 1 yemek tabağına önce yoğurt sonra doğranmış taze çilek, üstünede 3 dolu kaşık k-fleks sade koydum yedim.

Ara öğün olarak ceviz yada fındık yemeyi akşam ise yoğurtlu semizotu salatası yemeyi düşünüyorum. Tabi birde 2,5 - 3 litreye yakın su içebilirsem iyi... Birde bununla kalmayıp gün içerisinde biraz mekik eklemek istiyorum şöyle 20 kezle başlasam yeter...

Çok hırslı gördüm kendimi.. Ama umarım yarın son bulmaz bu gayretim devam eder, şu aralar çok mutsuzum her işim ters gidiyor, biraz moral olur bana. Geçen hafta kendime bol tşört almıştım birkaç tane nede olsa hamile kalıcam diye ama oda olmayınca bu gereksiz yağ tulumu göbeğim o bol tşöfrtlerin içinde sevimsiz gözüküyor gözüme

Ben k-fleksi süt içemememden dolayı yine yoğurtla kullanıcam sanırım ve taze çilekle güzel bir tat oldu hoşuma gitti.

bende başlıycam yarın hadi kızlar bir olup kurtulalım su kilolardan
boyun1.64 kilom 83 1 sene önce doğum yaptım ordan kalan 10 kilom vardı 2 si gitti kaldı 8

Nasıl gidiyor diyet devammı?
Bende bugün başladım, benimde 6 kilo fazlam var, aslında daha çok ama insan kilo aldıkça alt limiti yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…