5-6 öğün yiyemiyorsan öğle yemeğini sebze salata ağırlıklı ye bence o zaman yeme krizleri olmaz akşama :) öğle yemeğindeki meyveleri aralara bölüştürebilirsin aslında
selam kızlar bende başlıyorum yarın umarım bozmam
Arkadaşlar ben special k diyetine başladım, 6 gündür yapıyorum. Sabahta göbeğimi içeri çekip bırakıyorum 300 kere, 15 dakika kadar spor yapıyorum. 50 kilodan 45 e düşmeyi hedefliyorum ama tartıya çıktığımda bir gram oynama bile yok. Bu neden olabilir?
Bende başlıyorum 69 kiloyum yalnız ne kadar süt ne kadar k fleks acaba arkadaşlar
selam kızlar bende başlıyorum yarın umarım bozmam
Arkadaşlar ben special k diyetine başladım, 6 gündür yapıyorum. Sabahta göbeğimi içeri çekip bırakıyorum 300 kere, 15 dakika kadar spor yapıyorum. 50 kilodan 45 e düşmeyi hedefliyorum ama tartıya çıktığımda bir gram oynama bile yok. Bu neden olabilir?
nasıl gidiyor elma diyettiiii :):) ben de nesfit diyetime ara verdim sadece sabahları yiyorum.. bu sınavlar dengemi çok bozuyor diyet yapamıyorum. spor da yapamayınca bir etkisi olmuyor.. o yüzden sınavlarım bitince başlayıp tam olarak yapmak istiyorum. İnşallah senin iyi haberlerini alırız :)
arkadaşlar k fleks diyetin 16 mayısta başladım 15 gün bitti ara verdim şimdi normal diyete devam 18 gün önce 104 kg idim. bu sabah tartıldım 100 kiloyum... 10 aradan sonra devam edecem inşallah. çift rakamlara ulaştım. daha çok dikkat etmem lazım.....
canım seninde kilon fazla benim gibibnce elma diyeti yap nesfitle yavaş veriyosn elmayla günde 1 kilo rahat verirsin 2 ayda 40 kilo veren var snra korursan ztn sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?