K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

5-6 öğün yiyemiyorsan öğle yemeğini sebze salata ağırlıklı ye bence o zaman yeme krizleri olmaz akşama :) öğle yemeğindeki meyveleri aralara bölüştürebilirsin aslında

çok mantıklı denemeye çalışıcam yarın :) ilk günü sağsalim atlattık kaldı 13 :) sabah tartılıcam :))

Arkadaşlar ben special k diyetine başladım, 6 gündür yapıyorum. Sabahta göbeğimi içeri çekip bırakıyorum 300 kere, 15 dakika kadar spor yapıyorum. 50 kilodan 45 e düşmeyi hedefliyorum ama tartıya çıktığımda bir gram oynama bile yok. Bu neden olabilir?

gün içinde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsanız ondan olabilir proteini arttırın .. bir de kilonuz az belki ondan olmuştur.. İnşallah hedefinize ulaşırsınız..

Bende başlıyorum 69 kiloyum yalnız ne kadar süt ne kadar k fleks acaba arkadaşlar

hoş geldiniz :) ben nesfit kullanıyorum 5 çorba kaşığı nesfit yarım bardak yarım yağlı süt kullanıyorum.

canım beden kütle indeksini hesapladınmı? bu diyet bki si 25 ve üzeri olanlar için işe yarıyor.seninki 25in altındaysa ondan sonuçta değişiklik olmuyordur

1 günde 1 kilo he vaay maşallah :) tabi ki o ödem ya da sudur çoğunluğu ama inanıyorum ki daha da iyi vereceksin :)

Bugünüm;

1] Kırmızı Biber 5 GRAM 15.9
[2] Nescafe Gold 3 GRAM 5.25
[3] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[4] Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20
[5] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[7] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 2 PORSİYON 302
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Muz 0.5 ADET 50
Toplam : 849.65 kal.

inş :) aynen canım ödemden gitti yoksa günde 1 kilo verilirmi :) keşke heryerim ödemle dolup taşsa 3 5günde kurtulurdum hepsinden :))
bugün yediklerim :
sabah:2 küçük kepekli tost (sanırım 300-320 kcal)
ara:10 erik,2 kayısı(100 kcal)
ögle:1 tabak mısır gevreği (150 kcal)
ara:2 yavru salatalık (20 kcal)
akşam:5 tane küçük köfte(150 kcal)
+1,5 saat yürüyüş (-300kcal :))
toplam:740 kcal... kaldı 2 gün sabır sabır ya sabır :))

inş :) aynen canım ödemden gitti yoksa günde 1 kilo verilirmi :) keşke heryerim ödemle dolup taşsa 3 5günde kurtulurdum hepsinden :))
bugün yediklerim :
sabah:2 küçük kepekli tost (sanırım 300-320 kcal)
ara:10 erik,2 kayısı(100 kcal)
ögle:1 tabak mısır gevreği (150 kcal)
ara:2 yavru salatalık (20 kcal)
akşam:5 tane küçük köfte(150 kcal)
+1,5 saat yürüyüş (-300kcal :))
toplam:740 kcal... kaldı 2 gün sabır sabır ya sabır :))

[1] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120
[2] Tarçın 3 GRAM 7.8
[3] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
[4] Kuru kayısı 1 adet 18
[5] Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimleri 0.1 PAKET 42.96
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 300 gr 177
Toplam : 716.76 kal.

dün gece kuru yemiş yedim ondan az tuttum kalorimi.. benim final haftam olduğu için sık yazamayabilirim aman bozmak yok :) 11 haziranda tartılacağız inşallah bozmazsak :)

benimde temmuzda kpss var aslında diyet yapmamam lazım ama o kadar şiştimki yapmasam olmaz :S tamam canım 11 haziranda yazarz buraya kaç kilo verdigimizi..ben belki elma diyetine geçiş yapabilirim ama yinede yazarm burdanda..sınavlarında başarılar :)

nasıl gidiyor elma diyettiiii :):) ben de nesfit diyetime ara verdim sadece sabahları yiyorum.. bu sınavlar dengemi çok bozuyor diyet yapamıyorum. spor da yapamayınca bir etkisi olmuyor.. o yüzden sınavlarım bitince başlayıp tam olarak yapmak istiyorum. İnşallah senin iyi haberlerini alırız :)

arkadaşlar k fleks diyetin 16 mayısta başladım 15 gün bitti ara verdim şimdi normal diyete devam 18 gün önce 104 kg idim. bu sabah tartıldım 100 kiloyum... 10 aradan sonra devam edecem inşallah. çift rakamlara ulaştım. daha çok dikkat etmem lazım.....

ii gidiyodu ama h.sonu bıraktm malesef 2 günde 2 kiloya yakın vermiştim şok diyet haftada 6 kilo verdi bi arkdş açda olmuyorsun bütün gün elma yemektn midem bulandı :) yrn yine başlıcam inş bu sefer dayanabilirim..seninde kilon fazlaysa snvlardan snra elma diyeti yap canım nesfitle ugraşma bnce :)

canım seninde kilon fazla benim gibi bnce elma diyeti yap nesfitle yavaş veriyosn elmayla günde 1 kilo rahat verirsin 2 ayda 40 kilo veren var snra korursan ztn sorun olmaz

merhaba arkadaslar:)
ben geçen perşembeden beri nesfit kullanıyorum günde iki öğun. pek fazla doyurucu olmuyor acıkcası ama ara öğünlerle dengelemeye çalışıyorum.
77.8 le başladım bugun tartıldım 75.9 um . yanı 2 kıloya yakın bi kilo kaybı oldu. ödemden de gitmiş olabilir tabili ama tartıda 75 i görünce çok ama çok mutlu oldum.
aylardır denemediğim diyet kalmadı. zaten hep baslayıp sonrada bırakıyordum. Bu sefer çok kararlı başladım.

eylüle kadar en azından bi 10 kilom gitsin istiyorum.
küçüklüğümden beri şu kilolarla başım dertte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…