K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende başlamak istiyorum
kendi başıma yapamam
sizle birlikte daha güzel olur
bu sabah 1 dilim ekmek,1 domates,kk peynir ve 1 çay bardağı vişne suyuyla kahvaltı yaptım
öğlen ve akşam kellogs yemeyi düşünüyorum
bugün bide regl oldum acayip şişim
ben kellogsun meyvelisini yiyememiştim
sade ve çikolatalısını seviyorum ben
ama şimdi siz söyleyince meyveliyede özendim :))

Bende dün aldım bir marketten kampanyası vardı,iki paket aldığında ikincinin yarısı bedavaydı.

Umarım kısa sürede başarıya ulaşırız.
Tüm geçmişi okuyamadım ama sanırım sizler normal öğünler içinde bunu yiyorsunuz.
Ben kahvaltıda yemeyi düşünüyorum bakalım

Kelebekcim cok saol ya cok ama cok saol inan zayifladikca dua edicegim sanaopuyorumnanaktan
Guzel temennilerde bunulalim ki haftamiz guzel gecsinopuyorumnanaktan
Herkese kolay gelsin... kaydirigubbakcemile5

Pozitif olmakta fayda varŞeniz

Sende cok pozitifsin zaten umarim o guzel sozcukler seni dahada mutlu etmistir canimkaydirigubbakcemile5

Ay simdi ben sana ne dua etsem kişakkıdı

Canım ben bir 3 kilo daha daha versem tam formumda olucam. Yani 3 kilo kaldı diyebilirim. Şuan 60 kiloyum, başladığımda 64 kiloydum. Biraz daha gayretle o 3 kiloyuda uçurucam İnşallah. Son yıllarda asla 57'leri görmedim tartıda, eskiden çok kolay oluyordu inan 1 haftada 5 kilo verdiğimi hatırlarım. Ama napalım yavaş yavaş da olsa en azından daha yazın başındayız. Hepimiz zayıflayabiliriz yeterki sabır ve inanç olsun. Bide iradee tabiikii en önemlisi o... Sendende çok güzel haberler bekliyorum. Aaaa bide aklım ageldi keşke ilk başladığım gün karnımı yandan çekseydim bide şimdi çekerdim inan tam reklamlık hani bir öncesi bir sonrası vardırya, onları aratmadım kaydirigubbakcemile3 Az yediğimde vede abur cuburu kestiğimde tabiikii daha az tuzla şeker almış oluyorum böylece vücuttaki ödem gidiyor. :CüvCüv:

mısraa Canım ben sadece akşam öğünü yerine yiyordum, sabah kahvaltısı zaten günün en hafif ve kalorisi en düşük öğünü. Sen bilirsin ama canım bence öğlen yada akşam öğünü yerine yesen daha iyi olur sanki. :uhm:

cubuk-kraker Şekerim sende hoş geldin. Yalnız değilsin hepimiz buradayız ve hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Önce sağlık sonra güzel bir vücud... yerimseniben Hep birlikte sabırla başarıcaz, sonra yazlık kıyafetlerimizin keyfini çıkarıcaz zemuszemus

ajdapekkan.coliqum ( Şekerim adını yanlış yazdım büyük olasılıkla :bbo: ) Canım dualara çok ihtiyacım var. Hakkımda hayırlı olabilecek hayallerimin gerçekleşmesini dile
Canım Allah herkesin gönlüne göre versin İnşallah, hepimizin... opuyorumnanaktan

hepimiz bunu başaracağız kızlar yeterki iananlım onlar fazlalık ve gitmek zorunda onlarla mutlu değiliz ve evi terketcekler çünkü biz ayaklarımızın üstünde durabilen kadın ve genç kızlarız ve o fazlalıklar yüzünden yakışıklı erkekleri şahsen benim hiç kaçırmaya niyetim yok azmin sonu zaferdir ve eğer biz bu azimi dostluk ve motivasyonla birleştirirsek bunu başaracağız ve bugün tartıldıukm kızlar bir beden incelmişim kaydirigubbakcemile5

serenez arkadaşımız hipoglisemi olursunuz demiş, anlamını bilmeyenler için netten alıntı yapıyorum.

Hipoglisemi nedir?Kan şekerin normalin altına düşmesidir. ınsanın normal açlık kan şekeri 85-100 mg/ dl arasında seyir ederken, bu rakam toklukta 120-130 mg/ dl arasında seyir eder. Uzun süren açlık durumunda veya tokluk sonrasında - özellikle şeker ve unlu mamullerden zengin bir yemek yedikten 2-3 saat sonra kan şekerinin düşmesi sonucu hipoglisemi yaşanır. Aşırı terleme, çarpıntı, ellerde titreme, konsantrasyon kaybı, konuşma güçlüğü, sinirlilik, bulantı, aşırı acıkma hissi, tam bilinç kaybı ile hipoglisemi oluşur.

Hipoglisemi’nin nedenleri nelerdir?
Şeker ve ensülin aaaabolizmasında bir düzensizlik olarak özetlenecek Tip 2 diyabetin erken dönemi olabilir. Ancak her zaman neden bu değildir. Yoğun çalışma temposu, aşırı stres, ağır egzersiz durumlarında ve yeteri miktarda kalori veya karbonhidrat alınmadığı takdirde hipoglisemi görülme riski vardır. Tiroit ve böbreküstü bezleri başta olmak üzere bazı endokrin organların ürettiği hormonların fazlalığında veya yetersizliğinde hipoglisemi bulguları görülebilir. O nedenle hipoglisemiden yakınan bir hasta endokrin (hormon) açısından ayrıntılı bir şekilde değerlendirilmelidir. Eğer endokrin organ fonksiyonlarında bir düzensizlik yok ise, kişinin Tip 2 diyabet adayı olabileceği düşünülür. ALINTIDIR!

Bilinçsiz yapılan her diyet yada beslenme proğramında aynı risk var zaten. Burada 3-5 kilo fazlası olan arkadaşlar yapıyorlar bu diyeti. üstelik diğer öğünlerde normal yeniyor zaten ayrıca k-fleks'in kendi sitesindede bir beslenme proğramı var, bir arkadaşımız ilk sayfalarda paylaşmıştı, aç açına hiç bir şey yenmeden tek tip beslenerek değil, ölçülü yiyerek sadece 2 ana öğün yerine içinde gerekli vitaminlerin bulunduğu k-fleks'i sütle önermişler. Ben kendi adıma tek öğün k-fleks yenmesinden yanayım çünkü sabah zaten kahvaltı hafif bir öğün ve kalorisi az, öğlen ise yine abartmadan yense geriye akşam öğünü kalır onu k-fleks'le geçiştirmek bence mantıklı. Arayada 3 ara öğün konulursa meyva gibi vs.. O zaman kan şekeri problemi olmayan birinin bu beslenme şeklinden dolayı hipoglisemi olabileceğini düşünmüyorum. Tabiiki k-fleks rejimi 15 gün sürmeli, önerilende o kendi sitesinde. Herşeyin fazlası zarar. Sonrasında normal abartmadan bir diyet proğramı uygulamak lazım bana göre.

Tabiiki hiçbirimiz sağlığımızı riske atıcak bişey yapmayalım asla. K-fleks'le diyet yapmak şart değil, bu sadece mesela benim yeniden rejime motive olmama neden oldu. Başka diyetlerde uygulanabilir. yeterki sağlıklı olsun. ınanırmısınız ben rejim yaptığım dönemlerde çok daha sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Çünkü normalde susamasam 1 bardak su içmem, rejimken günde en az 2 lt mutlaka içiyorum. Normalde asla meyva yemem, onun yerine kuruyemiş, cips kola, çikolata abur cubur yerim ama rejimken mesela bu hafta 3 ara öğünümde hep meyva yedim. Sebze bile günlerce yemediğim oluyor normalde ama şimdi hergün etle birlikte sebzem var öğünlerimde.
En güzeli uzmana danışmak ama işte mesela ben saat saat şunu ye bunu hazır et gibi şeylerden çok sıkılıyorum ve zahmetli geliyor bana. yine çenem düştü kızlar gamyoncuiremsu

Ben bugünde diyetteydim sadece 1 :içelim: içtim. Kaç haftadır ilk kaçamağım bu oldu ama akşam yemeğini çok hafif yiyerek telafi ettim yerimseniben

Herkese iyi geceler, iyi diyetler ve tatlı rüyalar olsun a.s.

Canım çok tatlısın, kaçırma kaçırma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Valla bende evlenmeden 54 kiloydum 4 senede 64 kiloya çıktım ayıptır söylemesi :bbo:
Demek 1 beden inceldin, o zaman ilk kupa sana :hooray:

bende dün sabah normal kahvaltımı yapmıştım
öğlen k flakesimi yedim
akşamda 2 dilim karpuzla biraz peynir yedim
yalnız yemekten sonra tek kaçamağım eşim yalancı tavuk göğsüne ortak olmak oldu
regl dönemindeyim çok tatlı krizim tutmuştu o yüzden dayanamadım ama olsun regl dönemindeyken 500 kalori fazladan yakılıyormuş bi sorun olmaz herhalde

bu sabahta k flakesle kahvaltımı yaptım
öğlen fırında mücver yiyeceğim yoğurtla

ama akşam napıcamö bilmiyorum çünkü bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :asigim: ve dışarda yicez.umarım hafif atlatabilirim ızgara bişiler yemeyi düşünüyorum

cubuk krakercim bence sende zayıflayacaksın merak etme hafif birşeyler yersin ayrıca bazı lokantalar çok güzel diyet yemekleri yapıyor tadı tuzuda oluyor yada evlilik yıldönümünüzse bence bir free verebilirsin ama çok kaçmamak şartıyla sonuçşta yılda sadece bir kere kutluyorsunuzyerimseniben
kelebekci,mn sanada çok teeşkkür ederim verdiğin kupa için çok mutşlu oldum delikafadulden

cubuk-kraker Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice güzel sağlıklı mutlu yıllara İnşallah. Canım bu akşam sana izin, tadını çıkar ve yemeğin kalorisini filan düşünme. Senede 1 gün... 1 Akşam yemeğinden bişeycikler olmaz emin ol. Bu akşam çok eğlen tamammı şekerim... opuyorumnanaktan
Onun haricinde meyvaları bence ana öğün yerine ara öğünlerde ye. Ana öğünlerde mutlaka yemek ye az ve kolorisi düşük olmasına dikkat ederek. Başarılarının devamını diliyorum.

selam arkadaşlar kelebecik canım devam edecem demiştim ama ben bırakmak zorunda kaldım benim sindirim sistemim fena bozuldu oyüzden neyapacagimida şaşırdım ilaç alayım diyorum oda olmuyo kafam karıştı

selam arkadaşlar kelebecik canım devam edecem demiştim ama ben bırakmak zorunda kaldım benim sindirim sistemim fena bozuldu oyüzden neyapacagimida şaşırdım ilaç alayım diyorum oda olmuyo kafam karıştı

Canım uzun sürerse doktora gözük istersen. Kafana göre ilaç alma yada uzun süre alma bence sonra başka sıkıntılar çıkmasın. Bu ara meyva ve sebzeyi azmı yedin acaba ondanmı oldu?

canım zaten dr kontrolünde ilaç alıyorum sormadan kullanmıyorum canım benim aram çogu sebzeyle iyi degil alerji meselesi meyvede aklıma geldikçe yiyorum su içememe gibi bi durumda var biraz fazla içsem midem bulanmaya başlar kışın hele 1bardak ancak su içebiliyorum yazın gene sıcaklardan dolayı biraz içebiliyorum alakan için çok sagol canım

meryemtazecim umarım bu durumun bir an önce düzelir
çucukkraker senin son durum ne akşam yemeğinden sonra diyete devam ettin mi?
kelebekcim sen istediğin 3 kiloyu verebildin mi
ben hala aynı kilodayım koşmaya devam ediyorum ama hiç bir ilerleme yok

summer Canım bu hafta hiç kilo veremedim 100 gr. bile ilerlemem olmadı malesef. Hatta dün akşam ilk defa çok yedim. Hem yemeği hemde üzerine çok sevdiğim kandil simidini çok yedim. Bu sabah 750 gr. gibi bir fazlalığım oldu tartıda. Onu telafi ederim bir kaç günde ama şu 60'da takıldım ya çok sinir bişey yaa... Daha öncede yaşamıştım bunu ben. 60'a gelip takılmıştım sonra sinirim bozulmuştu ve rejimi bozmuştum. Şimdi öyle yapmıycam. Varya dün yediklerimden o kadar rahatsızımki şuan miğdem berbat. Aslında normale göre akşamki yediklerim abartı değildi ama bu son rejimime başladığımdan belli ilk defa çok yedim ve demek miğde kabul etmiyor artıkki şuan çok rahatsız.
Pes etmiycem tabiiki. Aynen devam rejime. Şimdi tabi şişlikler filan inmişti ilk 4 kiloda. Geriye yağlar kaldı. Eritmek zor tabi. Bide ben senin gibi spor filanda yapamıyorumki. Hiç hareket yok, işe giderken az yürüyüş bide dönerken. Kalan zamanlarda hep oturuyorum nasıl erisin tabi yani. Yani 3 kilom gitmedi şekerim :sinifsinif:
Sende pes etme, devam et sporuna. Demekki sendede takıldı kilolar ama elbet pes edicekler biz etmeyelim yeterki. ( miğdem çok kötüüüü çokkkkkk kafamçokkarıştı , bi daha çok yemiycemmm )

summercım sagol canım biraz daha iyiyim kelebecik bende çok yedigim zaman fena olurum midemde kocaman bi balon varmış gibi hissederim bakalım kilolar ne zaman pes edeceklerde bizi terk edecekler

evet kızlar artık bende çok yiyince kendimi kötü hissediyorum dün teyzemlere oturmaya gitmiştik tatlı ikram ettiler hemde baklava cevizli ve saray sarma şanfıstıklı ama bir lokma bile yemedim

kızlar bu sabah annemle alışverişe çıktık sonra geldik 1er kase kfleks yedik sonra akşam misafir geliceği için yemeklere griştik ben pasta yaparken biraz kremasından çikolatasından fln gedim:çok üzgünüm: nyse öğlende 1 kase kleks yedm şmdide birkaç tane mürdüm eriği yicem ama akşam inşallah çok yemem ya tek sığınağım 20 dakika..yemekleri falan koymada anneme yardım edicem sürekli konuşucam falan vakit geçsin diye inşallah çok kaçırmam :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…