teşekkür ederim kelebekcim iyiki böyle bir konu açmışsın büyük bir azimle zayıflamnaya çalışıyorum şu fazlalıklardan hepimiz inş. bir an önce kurtulcaz sen istediğin kiloya ulaşabildinmi kelebekcik şu anki kilon nasıl umarım ulaşmışsındır umarım hepimiz ulaşırız kaydirigubbakcemile5
hepimiz bunu başaracağız kızlar yeterki iananlım onlar fazlalık ve gitmek zorunda onlarla mutlu değiliz ve evi terketcekler çünkü biz ayaklarımızın üstünde durabilen kadın ve genç kızlarız ve o fazlalıklar yüzünden yakışıklı erkekleri şahsen benim hiç kaçırmaya niyetim yok azmin sonu zaferdir ve eğer biz bu azimi dostluk ve motivasyonla birleştirirsek bunu başaracağız ve bugün tartıldıukm kızlar bir beden incelmişim kaydirigubbakcemile5
bende dün sabah normal kahvaltımı yapmıştım
öğlen k flakesimi yedim
akşamda 2 dilim karpuzla biraz peynir yedim
yalnız yemekten sonra tek kaçamağım eşim yalancı tavuk göğsüne ortak olmak oldu
regl dönemindeyim çok tatlı krizim tutmuştu o yüzden dayanamadım ama olsun regl dönemindeyken 500 kalori fazladan yakılıyormuş bi sorun olmaz herhalde
bu sabahta k flakesle kahvaltımı yaptım
öğlen fırında mücver yiyeceğim yoğurtla
ama akşam napıcamö bilmiyorum çünkü bugün bizim 2.evlilik yıldönümümüz :asigim: ve dışarda yicez.umarım hafif atlatabilirim ızgara bişiler yemeyi düşünüyorum
selam arkadaşlar kelebecik canım devam edecem demiştim ama ben bırakmak zorunda kaldım benim sindirim sistemim fena bozuldu oyüzden neyapacagimida şaşırdım ilaç alayım diyorum oda olmuyo kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?