K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

canım senin motive edici sözlerine bayılıyorum gerçekten bırakmayı düşünmeye başlamıştım artık devam kararı aldım bakalım sonuç nasıl olacak grşrz iyi akşamlar

canım senin motive edici sözlerine bayılıyorum gerçekten bırakmayı düşünmeye başlamıştım artık devam kararı aldım bakalım sonuç nasıl olacak grşrz iyi akşamlar

Sevindim devam kararına canım kaydirigubbakcemile5 K-fleks'e devam etmen gerekmiyor sağlıklı başka bir diyette uygulayabilirsin. yeterki diyetini ve kararını bozma. Çünkü vazgeçip pesedince silbaştan yapıyoruz. Mesela diyet çok sıktıysa bir süre sadece abartmadan normal şeyler yesek bile yine formumuzu koruruz az çok gibime geliyor. İnan bu sabah aynada belimin inceldiğini farkettim. Ölçülerim ilk gün bel: 70 di şimdi 67... Kalçamda ilk gün 100 cm'di şimdi 98 rahat rahat... Bu sonuçları görünce insan daha bir gaza geliyor devam edesi geliyor. Biz pes etmeyelim, kilolarımız pes etsin. a.s

günaydın kızlar dün akşam kocam kilo alma dedi ben 57 kiloyum tabiboy 155 ama şişiyorum sürekli bazen 60 cıkıyor bazen 57 bu gün başlayacağım inşallah veririm

evet kızlar bende bugün bu diyete başladım:enbuyukkk:
saat 8.30da bir kase çikolatalı k-fleksimi afiyetle yedim sonra tenise gittim ve 1 saatin ardından eve geldim normalde acıkırım diye bekliyordum ama inanın 1 gr açlık yok :sm_cool:
umarım bende bu yolda sizin kadar başarılı olurum:1closedeyes:

ben de başladım ama kayınvalaidemlere gittik 4 gün yarım kaldı.yarın da istanbula gidicem.ama ben yine de evde oldıuğum zamanlar yiyorum tadı çok hoşuma gidiyor

selam canım ban yaramadı sanırım çünkü hiç veremedim gerçi 1hafta oldu daha belki sonradan olur regl döneminde 75.9dum şuan tekrar aynı kilomdayım75.5 yani sanada geçmiş olsun kelebeçik

sizin durum benim bir dikkatimi çekti!

1 hafta günde 2 öğün kflakes yedin, diğer öğün normal yedin ve hiç kilo veremedin mi?

bu biraz enterasan, belki adet şişkinliğidir ama çok garip!

hormanlarda filan soun mu var? hani belki tespit etmediğiniz şu ana kadaar?

aman dikkat edin!

zamansız canım benim sindirim sistemim biraz yavaş işliyo bi ara ilaç kullandım düzelmesi için düzeldide sonra uzun yolculuga çıktım bidaha bozuldu şimdi tekrar aynı ilaca başladım ama vücut aynı tepkiyi vermiyo şimdide tekrar dra gidicem bide adet döneminde kilo alma gibi bi durumda var çünkü herşeyden yemek istiyosun tabi oda kilo olarak geri dönüyo bakalım sonuç neolacak buarada kflekse devam

ya bu adet dönemleri beni de deli eder. benimki de yakın! inşallah sıkıntı yaşamam.

zaten yolculuk adet bir de bu sindirim sistemi sorunları ... şimdi anladım seni!

gerçi bende de aynı dertler var. ben de nesfit ile yapıyorum aynı şeyi. bakalım. inşallah sonuç verir. ama ben de ilk kez bu diyet ile bağırsak problemi kalmadı desem? akşam ağır yemiyoz acıkınca da su içiyoruz ya galiba ondan?

aklında bulunsun!:içelim:

Yeni gelenler hoşgelmişler opuyorumnanaktan

Kızlar takip eden bilir ben 15 gün k-fleks rejimi yaptım ve güzelde sonuç aldım. 15 Günden fazla kullanmamak gerekiyor, ara verip tekrar başlanabilir diyor k-fleks'in kendi sitesindede. Bende öyle yaptım ama tabiiki rejimimi bozmuyorum. Çok motive oldum ben. Regl'im bitince kendimi daha bir zayıf karnımı daha bir sakin görüyorum aynaya baktığımda. Şuan 60 kiloyum. 4 Kiloyu k-fleks rejimiyle verdim. 2 Gündürde kendime göre bir rejim uyguluyorum. Biliyorsunuz son birkaç gün çok hastalanmış halsiz kalmıştım. O yüzden şuanki rejimimde sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle peynir domates filan yiyorum yada 1 yumurta. Ara öğün olarak 1 meyvam var öğleden önce. Öğlen yemeğini yine 1 dilim kepek ekmeğiyle yiyorum ama abartmadan. Az et, sebze zeytinyağlı, yoğurt gibi... Sonra saat 4 gibi-5 gibi 1 meyva öğünüm daha var. Akşam yemeğinide 1 tabak abartısız yemek yada daha sonraki meyva öğünümde meyvayı fazla yiyeceksem yemek yerine dün akşam mesela yoğurt ve ekmek yedim. Sonrasındada bolca karpuz yerim diye düşünmüştüm ama inanın miğden cidden küçüldü sanırım öyle fazla fazla karpuz yiyemedim eskiye nazaran. Yani 3 öğün , 3'de ara öğün hemde meyvalı... daha ne olsun. Bence sağlıklı diye düşünüyorum. Bu şekilde kilo vermeye devam edebilirmiyim yoksa sadece korurmuyum önümüzdeki günlerde belli olur. Ama şimdi sanırım bu kilo takılır baya bir. Vücuttaki fazlalıklar sular ödemler gitti tabi geriye yağlar kaldı.

Evet yinede buna şükür kendimi çoook daha iyi hissediyorum aynaya baktığımda. Bazen sizede oluyormu, aynada daha ince göründüğünüz halde kilonuz aynı oluyormu. Bana önceki rejimlerimdede olurdu. Bu rejimimdede 60 kiloya ilk indiğimde aynada daha şiş duruyordum, bugünde 60 kiloyum ama aynada çok fark var....

Kızlar sizin nasıl gidiyor. Bozmayın lütfen rejiminizi ve kararınızı. Çok sıkı yapmasanızdaki zaten önerilende sıkı yapmamak aslında ama bizler kilo verme konusunda çok sabırsız oluyoruz, 1 haftada giyemediğimiz bir kıyafete girebilelim istiyoruz. Çok sıkı yapmasakda hiç abartmamak yada mesela 1 öğünde çok yediğimizde diğer öğünde dengelesek formumuzu koruruz aslında. Ben çok motiveyim bu günlerde. Darısı herkesin başına diyorum. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum. kaydirigubbakcemile5

kelebkcim bana diyet listeni ve gun icinde yaptigin sporlari yazar misin sana duaci olurum kullanmayi bilmiyorum hic bacim

kelebkcim bana diyet listeni ve gun icinde yaptigin sporlari yazar misin sana duaci olurum kullanmayi bilmiyorum hic bacim

Canım k-fleks rejimini nasıl yaptığımı gün gün yazdım zaten ilk sayfadan itibaren. Ben 2 yerine 1 öğün yedim oda akşamları. Diğer öğünlerde mesela sabahları sadece 1 dilim kepek ekmeğiyle domates peynir yada yumurta yedim. Öğlen abartısız az bi az yemek yine 1 dilim kepek ekmeğiyle. Sebze ve et yada zeytinyağlı ve et, yanında yoğurtla birlikte. Akşamda k-fleks'le birlikte yoğurt yada meyva yedim. Yoğurda bazen tat versin diye nane yada sumak ekledim, k-fleks'i sonrasında yedim. Ara öğün koymadım kendime. Spor ise çok kötü ben biraz tembelim bu konuda yapamıyorum. Kalkıp harekete geçer gibi olsamda hemen vazgeçiyorum. İşte bildiğin karın kalça hareketleri vardır, yapmaya kalksamda hiç düzenli olmadı bu dönemde. Yürüyüşde normal gün içindeki yürüyüşün dışına çıkamadım. Sadece rejimle verdim 4 kiloyu. Ama ben normalde çok yerim, o yüzden verdiğim kilonun çoğu fazla tatlı tuzlu yemekden kaynaklanan vücutdaki tuz ve su atımıydı sanırım. şimdi 60 kiloyum ve asıl yağlarla mücadelem şimdi başlıyor. K_Fleks'i 15 günden fazla tüketmek istemediğim için ve zaten önerilende o olduğu için şimdi 3 öğün abartmadan ve 1 dilim kepek ekmeğiyle yemek yiyorum, 3 ara öğündede meyva yiyorum. Bu şekilde nasıl bir netice alıcam merak ediyorum.

Dediğim gibi spor olayında sıfırım. Yapsam çok daha hızlı ve kalıcı bir sonuca ulaşabilirim diye düşünsemde tembellik işte yapamıyorum. Sen yapmak istiyorsan klasik kalça göbek hareketleri vardır, vede mekik mesela... Bunlardan aç karnına gün içinde mesela 25'er tekrar yapsan inan zaman içinde farkı görüyorsun. Yada yürüyüş. En güzel spor bence. Hiç bişey yapamıyorsan onu yap. Sorularına umarım istediğin cevapları verebilmişimdir. Başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canım. İlk şart kararlı olmak, pes etmemek, bu şart. Sonrası geliyor zaten. Ben şimdi aynada kendimi daha iyi hissediyorum. Şu 2-3 kilo daha gitse dahada iyi hissedicem. Darısı hepimizin başına olsun. Hepimiz zayıflayalım, fıstık gibi dolaşalım. İnsan fazla yemediğinde kendini ne kadar hafif hissediyor aslında. Bunu zamanla anlıyorum. Normalde akşamları o kadar çok yerdimki yatana kadar, ağırlık basardı resmen. Şimdi iştahmı kesildi miğdemi küçüldü yoksa motivasyonummu çok iyi bu sefer bilemiyorum ama şimdilik herşey yolunda yerimseniben

slm kızlar ben yeni üye oldum bende 4 gündür k fileks yiyorum ve bariz bir şekilde kilo vermeye başladım ama her sabah 8:30da koşuyorum 1 saat.inş. azimle hepimiz zayıflayacağız

kızlar merhaba

ben bu günde 2 öğün olayın hafta içi yapıyorum sporla birlikte.

2 gün free. ama tabi çok kaçırmamaya çalışıyorum. birde güzel spor yapıyorum!

kendimi kasmıyorum. şuan 61-62 aralığındayım. sanırım ayın sonuna 60 olurum!

temmuz ve ağustos ayında da toplam 5 kilo vermeyi düşünüyorum. sporu bırakmıcam ama!

ağustos sonu da tatile gitcem inşallah!

bakalım? hepinize kolay gelsin!

kelebekcim cok saol canimsin ya

asiri kilo aldim

bugun aldim tam tahilli olanini normal sutle beraber karistirdim kasikla yedim az midem bulandi.

Olcusu var mi peki

bende sen gibi gunde 1 ogun yiyecem ama sabah mi oglemi aksam mi yiyim sence.

allah ne muradin ne dilegin varsa kabul etsin ne diyeyim

ben k fileksi 5 gündür kullanıyorum ayrıca sabahları koşuyorum kızlar ilk başta çok yorulöuştum baya mola veriyodum koşarken ama dha sonra daha çok koşmaya başladım ve bugün hiç durmadan koştum ve sadece bir kez mola verdim hızla zayıflıyorum daha önce bedenime olmayan şeyler artık çok rahat oluyor ve ben k fileksi ara öğün olarak değil yemeklerın yanında yiyorum.örneğin k fileksi bir kase yiyeceksem yarım kase yiyorum ama yemekle yiyorum buda karnımın daha çok tok durmasını sağlıyor ve gözümüde doyuruyoralkisalkisalkis birde kızlar eğer koşan varsa aranızda ben bugün farkettim koşarken havayı burnunuzdan alın ağzınızdan verin sakın ağzınız açık koşmayın ben ağzımdan alıyordum koşarken nefes bu gün burnumdan aldım ağzımdan verdim ve daha uzun koştum sizlerin haberlerinizide büyük bir merakla bekliyorum umarım bir an önce zayıflayacağız

gencizacım bir kaseye tam dolmayacak kadar k filek koy oyle ye ılk başlarda biraz miktarı çok tutabilirsin daha sonra azalıyor ben artık ilk başta yediğimin yarısını yiyorum artık istersen sanada diyet list6eömi veririm umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım Allah hepimizin muradını versin, ne güzel dilekler sabah sabah çok hoşuma gitti gerçekten teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
Canım ben akşam öğünü olarak yemiştim sanada tavsiye ederim, nede olsa en hafif geçirmemiz gereken öğün akşamları, dolayısıyla akşam yemeği yerine bence daha mantıklı.

Ölçü olarakda 1 su bardağını ölçü alabilirsin. Sütle miğden bulandıysa yoğurtla yada meyvayla dene. Ben mesela kayısı ve çilek doğrayıp üzerinede k-fleks döküp yiyordum çokda hoşuma gidiyordu aklında olsun.

Ben şuan 60 kiloyu koruyorum fakat gerçektende aynada çok fark var. üstelik bu sabahda ölçüldüm son 1 haftada bel ve kalça ölçülerimde çok rahat yarım santim incelme var. Bu arada iştah olayım hala yok. Yani öyle eskisi gibi yiyesim edesim, yeme krizi, fazla yeme isteği, doymama hissi yok. Bu nasıl oldu anlamadım inanın. Bozulmasın diye dua ediyorum.

Herkese kolay gelsin... kaydirigubbakcemile5

Süpersin :lepi: Fazla yorma kendini yinede olurmu. Ben hızlı yürürüm ama asla koşamam. Sigara filanda hiç içmedim aslında yinede nefes nefese kalırım. Hızlı yürürüm ama oda tembellikden dolayı harekete geçmem zor. Tebrikler şimdiden kıyafetlerin olmaya başlamış harikasın.

teşekkür ederim kelebekcim iyiki böyle bir konu açmışsın büyük bir azimle zayıflamnaya çalışıyorum şu fazlalıklardan hepimiz inş. bir an önce kurtulcaz sen istediğin kiloya ulaşabildinmi kelebekcik şu anki kilon nasıl umarım ulaşmışsındır umarım hepimiz ulaşırız kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…