canım senin motive edici sözlerine bayılıyorum gerçekten bırakmayı düşünmeye başlamıştım artık devam kararı aldım bakalım sonuç nasıl olacak grşrz iyi akşamlar
selam canım ban yaramadı sanırım çünkü hiç veremedim gerçi 1hafta oldu daha belki sonradan olur regl döneminde 75.9dum şuan tekrar aynı kilomdayım75.5 yani sanada geçmiş olsun kelebeçik
zamansız canım benim sindirim sistemim biraz yavaş işliyo bi ara ilaç kullandım düzelmesi için düzeldide sonra uzun yolculuga çıktım bidaha bozuldu şimdi tekrar aynı ilaca başladım ama vücut aynı tepkiyi vermiyo şimdide tekrar dra gidicem bide adet döneminde kilo alma gibi bi durumda var çünkü herşeyden yemek istiyosun tabi oda kilo olarak geri dönüyo bakalım sonuç neolacak buarada kflekse devam
kelebkcim bana diyet listeni ve gun icinde yaptigin sporlari yazar misin sana duaci olurum kullanmayi bilmiyorum hic bacim
kelebekcim cok saol canimsin ya
asiri kilo aldim
bugun aldim tam tahilli olanini normal sutle beraber karistirdim kasikla yedim az midem bulandi.
Olcusu var mi peki
bende sen gibi gunde 1 ogun yiyecem ama sabah mi oglemi aksam mi yiyim sence.
allah ne muradin ne dilegin varsa kabul etsin ne diyeyim
ben k fileksi 5 gündür kullanıyorum ayrıca sabahları koşuyorum kızlar ilk başta çok yorulöuştum baya mola veriyodum koşarken ama dha sonra daha çok koşmaya başladım ve bugün hiç durmadan koştum ve sadece bir kez mola verdim hızla zayıflıyorum daha önce bedenime olmayan şeyler artık çok rahat oluyor ve ben k fileksi ara öğün olarak değil yemeklerın yanında yiyorum.örneğin k fileksi bir kase yiyeceksem yarım kase yiyorum ama yemekle yiyorum buda karnımın daha çok tok durmasını sağlıyor ve gözümüde doyuruyoralkisalkisalkis birde kızlar eğer koşan varsa aranızda ben bugün farkettim koşarken havayı burnunuzdan alın ağzınızdan verin sakın ağzınız açık koşmayın ben ağzımdan alıyordum koşarken nefes bu gün burnumdan aldım ağzımdan verdim ve daha uzun koştum sizlerin haberlerinizide büyük bir merakla bekliyorum umarım bir an önce zayıflayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?