mantıklı buldu bu ara masraflarımız oldu daha da olacak zaten et ihtiyacımız falan da yok ama aklını çeler işte ucuz oluyor diye.bu nasıl iş,onlara neymiş sizin ne yiyip içtiğinizden,eşine anlattıysan mantıklı bulduysa sanmam babasına evet diyeceğini
evet ufak şeyler ama üzerime geliniyomuş gibi hissettim .canım ufak tefek seyler ama sınırını bozmuş bellı kı.. eşine aılesını kötüler tavırla soyleme ama gızlıden de lafını gecır sen değilde oğulları ıstemezse kabul ederler belkı :44:
işallah ama ısrarcıdır k.peder sinir etti benieşinizle konuştuğunuzda mantıklı bulmuş zaten,sorun olucağını sanmam...
oğlunu düşünmüyor:) kendi kesesi az zarar görsün hem de dolabı dolsun istiyor .dediğin gibi kesip bi butta verebilir sonuç da kendi annemler kestiğinde bize bol bi şekilde ayırırlar o yüzden şu an ihityacımda yok zaten.eşimin parası var ama tutupta koyuna verirse diğer ihtiyaçlarımızı ertelemek zorunda kalıcazparasi yoksa e$iniz giremez herhalde ortaga
hem madem o kadar çok du$unuyor oglunu kessin sizede versin bi budunu, illa hersey paramiymi$
gelsin kasabin paarasina etde gorsun kp :)
:)) ölmüş demekki bayram deil seyran deil koyun kesmek istiyor.ihitiyacım olmayan bişeye şu an para vermek çok mantıksız ama o eşimin aklını çelmeye çalışacak çünkü kafayı takmış parası var pulu var bizi ortak edecekÇok dert etmeyin eşiniz size hak verdiyse kesmez herhalde..niye durup dururken msrafa girsin..et diye ölmüş mü kayınperderin de..:44:
:)) ölmüş demekki bayram deil seyran deil koyun kesmek istiyor.ihitiyacım olmayan bişeye şu an para vermek çok mantıksız ama o eşimin aklını çelmeye çalışacak çünkü kafayı takmış parası var pulu var bizi ortak edecek
:)) var da yok onun ki :) ben eşime eşime gelince baban böyle dedi ama ben istemiyoum şu an öyle bi ihtiyacımız yok derimo zaman kessin o bi zahmettt çok istiyosa ve parası varsa :)))) oğlunun aklını da babası yerine siiiz nasıl çeleceğinizi iyi bilirsinizz
haklısın ama böyle ufak tefek şeylerle beni sinir etmemeyi beceriyorlar. çocuk durumundan dolayı kafayı takmış olabiirler aklıma başka bişey gelmiyorÖnce Kayınvalide Gıcık Ediyodu Seni Şimdi de Kayınpeder Sırayla Anlaşmışlar Herhalde Bana Kalırsa Bunların Bi Dertleri Var Ona Takmış Durumdalar Kafayı Yediğin İçtiğin Filan Bahanesi Onlar Başka Bişiy Var Ama Ne?
4 senelik evliymişsin eşinin neyi sevip sevmediğini bilirsin heralde.belkide misafirperver ve becerikli olduğun için o lafları duyuyosundur kıskanıldığın için.bende çok düzgün sofra kurarım her türlü yemeği bilirim k.validem o kadar özenli değildir o yüzdende üstüme geldiklerini düşündümAman bosver galiba cogu boyle. Benimkide her firsatta laf sokar. Yemege cagrir bizi gideriz, baslar iste oglum sunu yaptim sen ozlemissindir, banada doner derki iste senin kocan bunu cok sever. 4 senedir evliyim 9 senedir beraberiz sanki esimi tanimicam sanki hic yapmiyorum.
Gecen oturuyoruz sofrada elektirik faturasi hakkinda konu acildi benim ocagimda elektirikli.
Esim bisey anlatiyodu iste kayin validem laf arasi SIZIN EVDE YEMEK PISTIGIMI var dedi. Yani bir sende degil canim ama seni cok iyi anliyorum. Insanin moreli cok bozuluyo. Oturdugum yerde tanidiklarim benim yemeklerimi over misafir perverligimi vs ama kaynanama sor ben hic bisey bilmiyomusum.
haklısın ama böyle ufak tefek şeylerle beni sinir etmemeyi beceriyorlar. çocuk durumundan dolayı kafayı takmış olabiirler aklıma başka bişey gelmiyor
valla onların dertlerini anlamak zor ama bu tavırları beni çok sıkıyor ben zaten bu konuyla ilgili büyük psikolojik sıkıntı içindeyim onlardan daha çok istiyorumİşde Ondan Olabilir Yoksa Et Yedin Sebze Yedin Böle Şeyleri Kim Takar Yaa Derdi Torun Demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?