k.v.de den nefret ediyorum, tahammülüm yok

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Merhaba arkadaşlar, k.v. İle ilgili buraya çok konu açtım, buraya konusunu açmayıp yaşadığım bi çok meselesi de var. Arkadaşlar şimdi ben 20 haftalık hamileyim, sağlıkla umarım bebeğimi kucağıma alırım, ama ben bu kadının evime gelip bebeğimi görmesini istemiyorum, şu an görüşmüyoruz zaten ama o dönemde torun bahane edip gelmesini istemiyorum, ister istemez karşılaşınca şeytan görmüş gibi oluyorum. Beni kınayan arkadaşlar olabilir, ama yaşayan bilir, babanesi yok bilmem ne diyen olabilir, karnımda ki bebeğime bile laf çarpıtmıştır, hamile halimle annemle ve benle, kendisi ve kızkardeşleri hala kavga etme çabasındadır, ben evime gelsinler istemiyorum dedim ya bebek bahanesi ile, yaşayan arkadaşlar ne yaptınız, ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler.

bu çok zor bişey, illaki gelip bebeği görmek isteyecektir
e bir kere geldi mi gerisi de gelir
sen gelmesini istemeyince eşin de sana tepki göstermesin sonra?
Kendisi de papaz annesi ile, ama o dönem olup annesi acıtasyon yapıp gelmek isterse ne der bilmiyorum, umrumda da değil papaz olsun benle

Şuan pek yapılacak bişey yok gibi, sevmiyor olabilirsiniz herkes herkesi sevmek zorunda değil ama eşinizin annesi sonuçta aranız bozulabilir o ne düşünüyor.

Şimdi yapacak bişey yokki bebek doğsun hayırlısıyla o zaman lafınızı söylersiniz. Şimdiden hırslanmaya başlarsanız gebeliğiniz çileye dönüşür
şimdiden çileye dönüştürdüler zaten, annemle bi yerde rastlaşıp bi sürü laf söylemişler benle ilgili

Kendisi ve kızkardeşlerini mahkemeye vermeyi bile düşünüyorum, aile huzurumu bozmaya sebebiyetten, saçma belki, belki hiç böyle bir dava yok ama, çaresiz kaldım

şimdiden çileye dönüştürdüler zaten, annemle bi yerde rastlaşıp bi sürü laf söylemişler benle ilgili
Duymayın annenizde anlatmasın size madem öyle. Yapacak bişey yok bebeğiniz için duymayacaksınız zor ama annelik en başta böylesi zzorluklarla başlıyor. Karnınızdakini düşünüp sorunlara bir süre bakmayacaksınız buna mecbursunuz. Yapamıyorum vs diyr bir bahanede yok yapmak zorundasınız. Bende anneyim hepimiz sorunlar yaşıyoruz fakat bebeklerimiz için mücadele veriyoruz. Sizde böyle bakın duruma. Şu anı stresle sıkıntıyla geçirip bebeğinizide yormayın onun ne günahı var

Niye en güzel zamanlarınızı bu kadar kötü düşünceyle zehir ediyorsunuz ki?
Gelir görür gider en fazla..
Zamanı gelince düşünürsünüz..
İçinizdeki mucize herşeyden önemli değil mi?
Elimde değil yapı meselesi, o benim bu dönemlerimi böyle zehir ederken, doğum dönemi gelip bu yaptığı pisliklere mükafatan gelme ihtimalinde bulunacak olması beni deli ediyor

eşine söyle o zaman bebeğimi görmeye gelmesin de

Elimde değil yapı meselesi, o benim bu dönemlerimi böyle zehir ederken, doğum dönemi gelip bu yaptığı pisliklere mükafatan gelme ihtimalinde bulunacak olması beni deli ediyor

E o zaman doğuma kadar böyle sinir olup oturmayacaksınız sanırım..
Eşinizle paylaştınız mı bu endişelerinizi?

üzgünüm ama sanırım çok fazla yapılacak bişey yok.. evime gelsin istemiyorum deseniz bile o zaman bize getirin biraz sevelim dicekler bu sefer eşin oraya götürecek daha fazla deli olacaksın.. en iyisi geldiklerinde mesafeli ol erken eşinede söyle ailesini uyarsın çok oturmadan dönsünler..

hiç görmesin demek olmaz.. deseniz bile kimse uymaz. sana mı sorcaz diye başınızın etini yerler dışardanda haklıyken haksız konuma düşersiniz.

Back
X