- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
aynısı benim başımda da var. eşime kesin bir dille istemiyorum dedim. sadece doğumdan 40 gün sonra 1-2 geceliğine gelmesine izin verdim iki kızımda da. bu doğumda da öyle olacak inşallah. onun haricinde görüşmüyorum, gitmiyorum, gelmesine müsade etmiyorum.Merhaba arkadaşlar, k.v. İle ilgili buraya çok konu açtım, buraya konusunu açmayıp yaşadığım bi çok meselesi de var. Arkadaşlar şimdi ben 20 haftalık hamileyim, sağlıkla umarım bebeğimi kucağıma alırım, ama ben bu kadının evime gelip bebeğimi görmesini istemiyorum, şu an görüşmüyoruz zaten ama o dönemde torun bahane edip gelmesini istemiyorum, ister istemez karşılaşınca şeytan görmüş gibi oluyorum. Beni kınayan arkadaşlar olabilir, ama yaşayan bilir, babanesi yok bilmem ne diyen olabilir, karnımda ki bebeğime bile laf çarpıtmıştır, hamile halimle annemle ve benle, kendisi ve kızkardeşleri hala kavga etme çabasındadır, ben evime gelsinler istemiyorum dedim ya bebek bahanesi ile, yaşayan arkadaşlar ne yaptınız, ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler.
eşim başta kabul etmedi ama annesi gelirse ben de anneme gideceğimi ve annesi gidene kadar annemde kalacağımı söyledim, mecburen kabul etti.