- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
-
İlerde sorun yaşar evet doğru. Ama sorun yaşamayan bir vicdansız mı olması daha iyi, yoksa sorun yaşayan bir merhametli mi? Siz bir uzmana danışın en iyisi. Çocugu da götürürsünüz gerekirse. Uzmanın dediklerine göre yol almak daha doğru olur. Ama ben sizinkisi gibi çocukları çok severim. İhtiyacımız olan tam da böyle çocuklar ve insanlar aslında ama. Aması var işte.
Yorumlarınızı zaten beğenerek okuyorum. Ne güzel bir evlat yetiştiriyorsunuz lütfen öpün yerime
Oğlunuz normal
Kv ise cinsiyetçi.
ne ince ruhlu bir çocuk yetiştirmişsiniz. zaten toplum bunun eksikliğini çekiyor. hayvanlara, engellilere, kadınlara müsamaha göstermeyen insanlar bu toplumu bozuyor. çocukken böyle kv gibi insanlar tarafından yetiştirilen çocuklar canlılara değer vermeyi çok zor öğreniyor. yaşadığımız sorunların temeli hep bu.Mrb arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var. Öğretmenleride herzaman duygusal zekası yüksek bir çocuk diyorlar. Sorun şu ki; k.v bunu bir eksiklik olarak görüyor ve çocuğu tembihle kimseye duygusal davranmasin biraz gaddar olsun diyor.
Örneğin 1; 3 gün önce okuluna bacağı olmayan bir veli gelmiş.sınıf arkadaşı adamın yanina gidip senin bacağını hırsızlarmi çaldı diye dalga geçmiş. Oğlum arkadaşina kızmıs. Allah sanada verirse görürsün demiş çok ağlamış. eve gelince yine aglayarak anlattı. Anne o amca ne hissetmiştir üzülmüsmüdür diyor.
Örnek 2: oğluma okulda 3 öğün yemek veriliyor .tabaginda kalanları peceteye alıp kedilere veriyormuş. Evdede masaya dökülen ekmek kırıntilarıni cama koyuyor kuslar yesin diye. Tavuk balik vs artiklarini buzdolabi poşetinde biriktirip sitenin bahcesindeki kedilere veriyor.
Kaynanamda sürekli erkek adam bu kadar duygusal olmaz ilerde bunu cok ezerler aç kalır diyor beni çildirtacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?