Benzeri bir durum meydana geldi hamileliğimin ilk 4 ayında kokulardan aşırı derecede etkileniyordum o yüzden eşimle bile yatağı ayırdım kimsenin nefesine dahi tahammülüm yoktu oraya gittiğimizde eşim uyardı öpmek yok fazla kimse girmesin yanına vs... diye kayınvalide olay çıkardı benim neyimden iğreniyomuş ben öperim bilmem ne diyee bi sürü ağladı inadına gelip gelip yapıştı elimde değil her geldiğinde lavaboya koştum çıkarttım ama devam etti serumlarla ayakta durdum kadın yine yılışmaktan vazgeçmedi sağolsun ayy kabus gibiydii hatırladıkça tüylerim diken diken oluyorspesifik bir mevzu olup da aramaniz gerekmedikce haftada bir gun arayabilirsiniz. o gun musait oldugunuzu vurgularsaniz sizden bir beklentiye girmez.
opusme konusunda da, zarf atin. cilt doktoruna gittim bugun, atopik bir alerji turemis bir sure baskalariyla temas kurmayacagim dersiniz.
soyle bir hakikat var ki, bir takim sinirlar en bastan ciziliyor. sonrasinra o sinirlari olusturmak ciddi mesai gerektiriyor ve iliskiler haliyle geriliyor.Benzeri bir durum meydana geldi hamileliğimin ilk 4 ayında kokulardan aşırı derecede etkileniyordum o yüzden eşimle bile yatağı ayırdım kimsenin nefesine dahi tahammülüm yoktu oraya gittiğimizde eşim uyardı öpmek yok fazla kimse girmesin yanına vs... diye kayınvalide olay çıkardı benim neyimden iğreniyomuş ben öperim bilmem ne diyee bi sürü ağladı inadına gelip gelip yapıştı elimde değil her geldiğinde lavaboya koştum çıkarttım ama devam etti serumlarla ayakta durdum kadın yine yılışmaktan vazgeçmedi sağolsun ayy kabus gibiydii hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
Ben nişanlıykende arayıp sormazdım bunu ve mümkün mertebe aynı ortamlarda bulunmamaya çalışırdım farklı bir şehirde olduğum için zaten toplamda 4 defa gördüm ama hiç unutmam daha söz kesilirken belliymiş ben anlayamadım yüzük takıldı ailelerin elleri öpülüyo bu oğlunu uzaktan öptü bana bi sarıldı bırakmıyo 5dk aralıksız omzumda ağladı sevinçtenmiş ordaki kadınlar zor ayırdılar kollarını boynumdan hala o görüntüleri seyredemiyorum sinirden sevindiyswn sarıl oğluna istediğin kadar ağla yaa ben kimimki elin kızı. Pembe beyaz mavi ne kadar yaşan varsa söylüyorum ama işlemi kadının silahı güçlü gözyaşları... bişey desem kalpsiz ruhsuz vicdansız gelin oluyorum.soyle bir hakikat var ki, bir takim sinirlar en bastan ciziliyor. sonrasinra o sinirlari olusturmak ciddi mesai gerektiriyor ve iliskiler haliyle geriliyor.
Allah yardimciniz olsun.
ben fiziksel temastan hoslanmadigimi en bastan belirtirdim. o sebeple su an yerinizde olsam ne yapardim... anca az evvelki mesajda da yazdigim gibi pembe yalan :)))
Ne güzel ikna olmuş çok sevindim. Bisey sorucam kaç yıllık evlisiniz ne kadar zamanda ikna olduğunu merak ettim deSizinle ayniyiz sanırım tanıştığıma sevindim.ilk yıllarda ben ailemi bırakmam büyük çocuğum uzağa gidemem laf eder insanlar derdi.tartışır dik artık umudu kesmistim çocugumuzun odası yok evimiz alt katta bu bahanelerle ikna ettim ayrı bir yere gidicem inş evimiz yapılıyor sabredin
Benzeri bir durum meydana geldi hamileliğimin ilk 4 ayında kokulardan aşırı derecede etkileniyordum o yüzden eşimle bile yatağı ayırdım kimsenin nefesine dahi tahammülüm yoktu oraya gittiğimizde eşim uyardı öpmek yok fazla kimse girmesin yanına vs... diye kayınvalide olay çıkardı benim neyimden iğreniyomuş ben öperim bilmem ne diyee bi sürü ağladı inadına gelip gelip yapıştı elimde değil her geldiğinde lavaboya koştum çıkarttım ama devam etti serumlarla ayakta durdum kadın yine yılışmaktan vazgeçmedi sağolsun ayy kabus gibiydii hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
Yavaş yavaş arayı aç derim, arama her gün, alıştırma..Kızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
Eşim oraya gideceğimizi söylediğinde ilk başta pazarlığı yaptım dedim halimi görüyorsun hastayım dayanamıyorum yine gelen giden olursa herkes zırt pırt öpmek isterse duramam dedim oda söz verdi boş dairede dinlenirsin yemek mutfak kokusu sana gelmez annem bakar ikimizede dedi 1 hafta rapor aldı kendisinede gittik amaa daha beter oldum görüyo halimi ama bişey diyemiyor çünkü kadın hakikaten normal değil önüme çorba koysada mesela midem almasa yiyemesem ona bile ağlıyo beğenmedi yemeği diye valla neler gördüm ne hallere düştüm bi ara dedim kalk beni evime götür ölücem burda diye onada ağladı eşimin raporu bitmemiş daha neden erkenden gidiyomuşuz diye kayınpederim kaynım akrabaları va.. mükem le insanlar çok seviyorum hepsini ama kv çok garip cidden korkutuyor beniO size sarıldı diye lavaboya koşup kusuyorsunuz ve o size hala ısrarla sarılmaya devam mı ediyordu? Siz serumla ayakta dururken de sarılıyordu. Yok artık! Bu sevgiden değil. Seven insan karşısındakinin sağlığını ve mutluluğunu düşünür. Bence takıntı yapmış. Tedavi olması gerekiyor.
Ama sizin de hatanız var. "Siz bana sarıldıkça rahatsızlanıyorum. Bunu görüyorsunuz ve bunu bile bile bana sarılmaya devam ediyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Benim sağlığım sizin için önemli değil mi?" diyemediniz mi? Bence siz sessiz kaldıkta iyice abartmış. O öyle yaptıkça eşimiz bir şey demedi mi? Engel olmadı mı?
Ben nişanlıykende arayıp sormazdım bunu ve mümkün mertebe aynı ortamlarda bulunmamaya çalışırdım farklı bir şehirde olduğum için zaten toplamda 4 defa gördüm ama hiç unutmam daha söz kesilirken belliymiş ben anlayamadım yüzük takıldı ailelerin elleri öpülüyo bu oğlunu uzaktan öptü bana bi sarıldı bırakmıyo 5dk aralıksız omzumda ağladı sevinçtenmiş ordaki kadınlar zor ayırdılar kollarını boynumdan hala o görüntüleri seyredemiyorum sinirden sevindiyswn sarıl oğluna istediğin kadar ağla yaa ben kimimki elin kızı. Pembe beyaz mavi ne kadar yaşan varsa söylüyorum ama işlemi kadının silahı güçlü gözyaşları... bişey desem kalpsiz ruhsuz vicdansız gelin oluyorum.
Çok doğru yani bende öyle uyumsuz biri değilimki aile fertlerinin hepsi ile aram çok iyi kayınpederi ararım her cuma halalarıyla teyzelerle aram çok iyi ama bu takıntı yaptığı için ve herşeyi ağlayarak yaptırdığı için artık yakamdan düşsün istiyorum sesi kesilsin diye bi ara hergün aradım ama oda fayda etmedi hep bi adım ilerisini istedi bir gün sektirsem hemen oğlunu arıyo iş vaktinde eşim rahatsız edilmekten hiç hoşlanmaz gün içerisinde ben bile aramam ama arayıp üst üste dert yandımı evime yansıyo huzursuzluk çıkıyo dersin ne diye soran llsa kv. Beni çok seviyo diyemiyorum komik geliyor gerçi sevgisinede inanmıyorum orasıda ayrı takmamaya çalışıyorum ama olmadık bi yerden yine yansıyo kadının gölgesi düşüyo yani sabır sabır içime fenalık geldiasla kımsenın zoru ve beklentısıyle bırsey yapmamalısın
saygı sevgı beklenılmez hakedılır cok sevdırse kendını samımı olsa hep konusmak ısterdın zaten
bıde hergun hatta gunde 2 kere ne yahu kadının sorunları var bellıkı ınsan konuscak bırsey bulamaz
takma kafanı buna hıc bosver he de gecsın
Yapı gereğide donuk ve hissiz birisiyim yani üzerimde hakimiyet kurduğunda onu tatmin edecek bi özelliğim yokki zaten herşeye sessiz yaklaşırım sivri bi yanım yok ona karşıda hep nötrdüm ne aşırı sevgili ne taşkın bi durum kendi kızına bile böyle davrandığına şahit olmadım. Mesela sofra hazırlanacak salata yapılacak görümcem sesleniyo kordiyansla biz hallederiz diye kıza kızıyo sen çekil ben yardım ederim ona diye. Yada akrabalardan birine gidicez ailecek dışarı çıkıyoruz yürüme mesafesinde kayınpederin koluna girdim veraber sohbet ederek gidiyoruz hemen gelip diğer koluna giriyo ne konuşuyonuz bensiz diye eşimin yanlız kaldığını görüp onun yanına gidiyorum koluna giriyorum yol dar sonuçla üçlü yürünmüyor hemen kocasını bırakıyo eşimin koluna giriyo beraber yürüyelim diye onu bırakıyorum görümcemin yanına gidiyorum o tarafa geliyo yanii biri uzaktan seyretse komedi sanki küçük bi çocukla köşe kapmaca oynuyorum çok sıkıcıKendi oğluna sarılmıyor da size neden sarılıyor? Hem de sizin sarılmak istemediğinizi bildiği halde. Acaba inat mı yapıyor? Sizin yapmak istemediğiniz bir şeyi size zorla yaptırarak üzerinizde hakimiyet ve güç sahibiymiş gibi mi hissediyor? Siz de ağlayın madem. Veya kalpsiz, ruhsuz gelin olun.
hem eşine hem kv ye rest çekme zamanın gelmiş.Çok doğru yani bende öyle uyumsuz biri değilimki aile fertlerinin hepsi ile aram çok iyi kayınpederi ararım her cuma halalarıyla teyzelerle aram çok iyi ama bu takıntı yaptığı için ve herşeyi ağlayarak yaptırdığı için artık yakamdan düşsün istiyorum sesi kesilsin diye bi ara hergün aradım ama oda fayda etmedi hep bi adım ilerisini istedi bir gün sektirsem hemen oğlunu arıyo iş vaktinde eşim rahatsız edilmekten hiç hoşlanmaz gün içerisinde ben bile aramam ama arayıp üst üste dert yandımı evime yansıyo huzursuzluk çıkıyo dersin ne diye soran llsa kv. Beni çok seviyo diyemiyorum komik geliyor gerçi sevgisinede inanmıyorum orasıda ayrı takmamaya çalışıyorum ama olmadık bi yerden yine yansıyo kadının gölgesi düşüyo yani sabır sabır içime fenalık geldi
sanki hep gelini vardı hayatında gerçekten çok saçmalamış kv insan onu ciddiyede almak istemezArama
Oğlu arasın
Gelin hasretinden mi ağlıyo o kadar, çok komik
Düne kadar gelin mi varmışsanki hep gelini vardı hayatında gerçekten çok saçmalamış kv insan onu ciddiyede almak istemez
Yapı gereğide donuk ve hissiz birisiyim yani üzerimde hakimiyet kurduğunda onu tatmin edecek bi özelliğim yokki zaten herşeye sessiz yaklaşırım sivri bi yanım yok ona karşıda hep nötrdüm ne aşırı sevgili ne taşkın bi durum kendi kızına bile böyle davrandığına şahit olmadım. Mesela sofra hazırlanacak salata yapılacak görümcem sesleniyo kordiyansla biz hallederiz diye kıza kızıyo sen çekil ben yardım ederim ona diye. Yada akrabalardan birine gidicez ailecek dışarı çıkıyoruz yürüme mesafesinde kayınpederin koluna girdim veraber sohbet ederek gidiyoruz hemen gelip diğer koluna giriyo ne konuşuyonuz bensiz diye eşimin yanlız kaldığını görüp onun yanına gidiyorum koluna giriyorum yol dar sonuçla üçlü yürünmüyor hemen kocasını bırakıyo eşimin koluna giriyo beraber yürüyelim diye onu bırakıyorum görümcemin yanına gidiyorum o tarafa geliyo yanii biri uzaktan seyretse komedi sanki küçük bi çocukla köşe kapmaca oynuyorum çok sıkıcı
canım bu kv dozajı fazlası ile aşmış elbette normal kv olsaydı hatta ne şanslısın kıymetini bil kv üzme sakın derdik konu sahibine ...Kim bakkalin karısı mı?
Ha pardon kayinvalideymis. . E tabi o zaman normal arar da öper de ..
Gelin hanima Allah sabır versin öyleysecanım bu kv dozajı fazlası ile aşmış elbette normal kv olsaydı hatta ne şanslısın kıymetini bil kv üzme sakın derdik konu sahibine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?