Haklisin valla ne deym ya arkadaslara gtcez felan diye ozel gunlerde bi hafta onceden plan varmis gbmi soylesen. Sonra o gun basbasa olursunz ay o ne oyle ya Allah sabr versn.nasıl belli edicem ki direk söylesem sorun çıkar her doğum günü bizden önce plan yapıyor.valla daraldım
eşimin çok eksikleri var bu konularda annesini onaylıyor her zaman, aksi olmuyor.beni kızdıran konu arkamdan plan yapılması iki kişi plan yapıyorsa iki kişi uygular ben katılmam bu kadar basit.ayrıyeten kvalidem hep böyle yaptı beni bu şekilde soğutmasaydı (ilk senede aynısını yaptı)ben hazırlanır çağırırdımda ama inan kadının bu davranışları itti beniSenin adına planlar yapan bir insan kadar sinir bozucu bişey yoktur. Yaşadım , biliyorum seni de anlıyorum.
Ama benim eşimin doğumgününde annesinde bi kutlama yapmıştık, ayrıyeten bi de evde başbaşa kutlama yaptık, ben sürprizler falan hazırlamıştım. Eşim annesine direk söyledi 'biz evde de kutlama yapıcaz, o yüzden erken kalkıcaz.' dedi. Arkamızdan laf söylenmiştir kesin, ama ben daralıyorum öyle özel günlerde başbaşa olmak istiyorum.
Eşin annesine güzel bi dille söylesin, böyle özel günlerde bi annesinde bi de evde başbaşa kutlama yapın. Çözüm basit aslında ama eşinin arada köprü olması lazım.
Canm sen belliki cok sklmissin allah yardmcn olsun ins esin gec olmadan bazi seyleri anlar sen haklisin herkadin seninn gibi dusunursırf bu deil tabi ki sorun ama büyük oranda k.validemin de etkisi var eşim zaten zor bi adam araya bi de 3.kişiler girince onunla anlaşmak zorlaşıyor iyice.k.validem hiç bişey düşünmez sadece kendii kendini eğlendirmeyi düşünür eşimde tasdikler
amin sağol.başetmek zor ben 5 gün kala eşime ne yapalım diyorum onla daha önceden yapmışlar zaten planlarını ne diyebilirim ki yoruldum başbaşa bırakcam onları ömür boyu rahat rahat kutlarlar artıkHaklisin valla ne deym ya arkadaslara gtcez felan diye ozel gunlerde bi hafta onceden plan varmis gbmi soylesen. Sonra o gun basbasa olursunz ay o ne oyle ya Allah sabr versn.
konuya komşuya anlayışlı olmasıyla övünür!!!nasıl bi anlayışsa artık.bugüne kadar çok görmezden geldim aslında oaylar biraza ondan bu noktadagerçekten sinir bozucu bir durum Allah kayınvalidene azıcık anlayış versinde gençleri anlasın.yinede huzurunuzu bozmayın bazı şeyleri görmezden gelin zor ama yinede deneyin.
aynen öyle kaşının üstünde gözü var desem eşim büyük olay çıkarır işitmediğim laf kalmaz ondan tepki koyamıyorum aslında
ohooo seninkide benimki gibiymiş yüz vermezsende eeline pastayı alıp geliyor...ben hep emrivakilere maruz kalıyorum bi gün önces sonrası yok bu işin aslına ben ondan anlayış bekliyorumArkadaşım sevgiliyken bende Bikere doğumgününü başbaşa geçiremedim
Tam bi plan annesi arardı (10 yıl boyunca)
Evlendik 1 aylık evliyken doğumgünüydü birlikte kutluycaz başbaşa git annenleri gör gel dedim elinde pastayla geldi
Senin kv gibi benimkide pastayı alıp bize gelecekmiş elinde patladı :)
2. Doğum gününde aradım anne biz arkadaşlarla kutluycaz sizlerde bigün önce buyrun gelin dedim uyuz gelmedi
Ama bidaha emrivaki yapamıycak bana
Sende öyle yap 25i mi doğumgünü 24ünde kvyi çağır yada dışarda kutlayın
25inde de kocanla başbaşa ol
çözüm çok zor eşim dinlemeye,çözüm bulmaya,konuşmaya açık biri değil.k.validemin derdi de boşluk falan doldurmak değil her türlü olay kendisiyle yapılsın ister o.eşler eğitilmediği sürece bu tür sorunları aşmak mümkün değil,
belki de kadın oğlundan kalan boşluğu doldurmak, size destek olmak istiyor bilemiyorum,
ancak böyle kendine aşık bir adamla neyi, nasıl tartışacak
kendisini ona nasıl sorgulatacaksınız kaos!
gerçekten zor bir durum, dilerim çözersiniz...
ohooo seninkide benimki gibiymiş yüz vermezsende eeline pastayı alıp geliyor...ben hep emrivakilere maruz kalıyorum bi gün önces sonrası yok bu işin aslına ben ondan anlayış bekliyorum
Peki kayınvalideniz akşam size gelicem dediğinde anne akşam ben de dışarıda olacağım deseydiniz ne olurdu?
Bir de bu cümlenizden bir şey anlamadım. Tepk koyamamanızın sebebi eşinizin olay çıkarma ihtimali mi? Zaten tepki yumuşak başlı insanlara koyulmaz ki. Onlar genelde işi tepki koyma boyutuna getirmez çünkü.
k.validem o saatte yalnız başıma çıkmayacağımı çok iyi bilir.o yüzden bahane bulamadım.Peki kayınvalideniz akşam size gelicem dediğinde anne akşam ben de dışarıda olacağım deseydiniz ne olurdu?
Bir de bu cümlenizden bir şey anlamadım. Tepk koyamamanızın sebebi eşinizin olay çıkarma ihtimali mi? Zaten tepki yumuşak başlı insanlara koyulmaz ki. Onlar genelde işi tepki koyma boyutuna getirmez çünkü.
Senin konularını az çok biliyorum, inan bazı olaylarımız o kadar benziyor ki.eşimin çok eksikleri var bu konularda annesini onaylıyor her zaman, aksi olmuyor.beni kızdıran konu arkamdan plan yapılması iki kişi plan yapıyorsa iki kişi uygular ben katılmam bu kadar basit.ayrıyeten kvalidem hep böyle yaptı beni bu şekilde soğutmasaydı (ilk senede aynısını yaptı)ben hazırlanır çağırırdımda ama inan kadının bu davranışları itti beni
yani sabır diyorsun ama çok zor .benim k.validem 90 yaşınada gelse bu işlerden yorulmaz,sıkılmaz.eşimden yana zaten hep şüpheliyim:))hadi olsa bile dediğin gibi ben benden geçerim.bi de zaten sağlık sorunlarım var bbebek olmuyor falan çok stresliyim böylede giderse baya çökerim:)Valla bunlar zaman alan durumlar. Geçmiyor mu geçiyor, belki bi dört yıl daha...
ama bitiyor evet.
artık sen daha olgun oluyorsun, boyun eğmıyorsun ya da boşveriyorsun.
adam da anlıyor kadının kıymetini. kv de yoruluyor artık köşesine çekiliyor falan filan...
sabredersen selamete erersin ama gençlikte gidiyor işte...
hmm anladım yani ben planları 1-2 ay önceden yapmalıyım .yoksa k.v y yetişememValla anlayış bekleme çok beklersin
Ben bekledim ıhh sadece kendilerini düşünürler
Koşu yarışı gibi düşün önce koşan kazanır
hmm anladım yani ben planları 1-2 ay önceden yapmalıyım .yoksa k.v y yetişemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?