k.valide (çok mu abartıyorum)

nasıl belli edicem ki direk söylesem sorun çıkar her doğum günü bizden önce plan yapıyor.valla daraldım
Haklisin valla ne deym ya arkadaslara gtcez felan diye ozel gunlerde bi hafta onceden plan varmis gbmi soylesen. Sonra o gun basbasa olursunz ay o ne oyle ya Allah sabr versn.

gerçekten sinir bozucu bir durum Allah kayınvalidene azıcık anlayış versinde gençleri anlasın.yinede huzurunuzu bozmayın bazı şeyleri görmezden gelin zor ama yinede deneyin.

eşimin çok eksikleri var bu konularda annesini onaylıyor her zaman, aksi olmuyor.beni kızdıran konu arkamdan plan yapılması iki kişi plan yapıyorsa iki kişi uygular ben katılmam bu kadar basit.ayrıyeten kvalidem hep böyle yaptı beni bu şekilde soğutmasaydı (ilk senede aynısını yaptı)ben hazırlanır çağırırdımda ama inan kadının bu davranışları itti beni

Canm sen belliki cok sklmissin allah yardmcn olsun ins esin gec olmadan bazi seyleri anlar sen haklisin herkadin seninn gibi dusunur

Arkadaşım sevgiliyken bende Bikere doğumgününü başbaşa geçiremedim
Tam bi plan annesi arardı (10 yıl boyunca)

Evlendik 1 aylık evliyken doğumgünüydü birlikte kutluycaz başbaşa git annenleri gör gel dedim elinde pastayla geldi
Senin kv gibi benimkide pastayı alıp bize gelecekmiş elinde patladı :)
2. Doğum gününde aradım anne biz arkadaşlarla kutluycaz sizlerde bigün önce buyrun gelin dedim uyuz gelmedi

Ama bidaha emrivaki yapamıycak bana

Sende öyle yap 25i mi doğumgünü 24ünde kvyi çağır yada dışarda kutlayın
25inde de kocanla başbaşa ol

Haklisin valla ne deym ya arkadaslara gtcez felan diye ozel gunlerde bi hafta onceden plan varmis gbmi soylesen. Sonra o gun basbasa olursunz ay o ne oyle ya Allah sabr versn.
amin sağol.başetmek zor ben 5 gün kala eşime ne yapalım diyorum onla daha önceden yapmışlar zaten planlarını ne diyebilirim ki yoruldum başbaşa bırakcam onları ömür boyu rahat rahat kutlarlar artık

eşler eğitilmediği sürece bu tür sorunları aşmak mümkün değil,
belki de kadın oğlundan kalan boşluğu doldurmak, size destek olmak istiyor bilemiyorum,
ancak böyle kendine aşık bir adamla neyi, nasıl tartışacak
kendisini ona nasıl sorgulatacaksınız kaos!
gerçekten zor bir durum, dilerim çözersiniz...

gerçekten sinir bozucu bir durum Allah kayınvalidene azıcık anlayış versinde gençleri anlasın.yinede huzurunuzu bozmayın bazı şeyleri görmezden gelin zor ama yinede deneyin.
konuya komşuya anlayışlı olmasıyla övünür!!!nasıl bi anlayışsa artık.bugüne kadar çok görmezden geldim aslında oaylar biraza ondan bu noktada

Valla bunlar zaman alan durumlar. Geçmiyor mu geçiyor, belki bi dört yıl daha...
ama bitiyor evet.
artık sen daha olgun oluyorsun, boyun eğmıyorsun ya da boşveriyorsun.
adam da anlıyor kadının kıymetini. kv de yoruluyor artık köşesine çekiliyor falan filan...
sabredersen selamete erersin ama gençlikte gidiyor işte...

Peki kayınvalideniz akşam size gelicem dediğinde anne akşam ben de dışarıda olacağım deseydiniz ne olurdu?

aynen öyle kaşının üstünde gözü var desem eşim büyük olay çıkarır işitmediğim laf kalmaz ondan tepki koyamıyorum aslında

Bir de bu cümlenizden bir şey anlamadım. Tepk koyamamanızın sebebi eşinizin olay çıkarma ihtimali mi? Zaten tepki yumuşak başlı insanlara koyulmaz ki. Onlar genelde işi tepki koyma boyutuna getirmez çünkü.

ohooo seninkide benimki gibiymiş yüz vermezsende eeline pastayı alıp geliyor...ben hep emrivakilere maruz kalıyorum bi gün önces sonrası yok bu işin aslına ben ondan anlayış bekliyorum

çözüm çok zor eşim dinlemeye,çözüm bulmaya,konuşmaya açık biri değil.k.validemin derdi de boşluk falan doldurmak değil her türlü olay kendisiyle yapılsın ister o.

ohooo seninkide benimki gibiymiş yüz vermezsende eeline pastayı alıp geliyor...ben hep emrivakilere maruz kalıyorum bi gün önces sonrası yok bu işin aslına ben ondan anlayış bekliyorum

Valla anlayış bekleme çok beklersin
Ben bekledim ıhh sadece kendilerini düşünürler

Koşu yarışı gibi düşün önce koşan kazanır

k.validem o saatte yalnız başıma çıkmayacağımı çok iyi bilir.o yüzden bahane bulamadım.
evet tepki koymamamın sebebi bu yani şöyle ben insan gibi konuşup derdimi anlatsam bu konuda ya küser ya tartışır sonrada annesi arayınca anne minne böyle söylüo der işler çocukca saçma bi hal alır

Senin konularını az çok biliyorum, inan bazı olaylarımız o kadar benziyor ki.
Yazmışsın ya kv anca kendi kendini eğlendirme peşinde. Aynen benimki de öyle. Kahvaltıya her geldiklerinde inan 10 kişi geliyorlar, hiç kv tek başına gelip de oturmadı bende. Tüm akrabaları takar peşine öyle gelir, hatta masanın başında eşimin akrabalarından biri ' aa keşke şunu da çağırsaydık, aaa keşke bu da gelseydi' der bezdirdiler beni, artık çağırmıyorum. Çünkü ben kv ile yakınlaşamamışım, diğer akrabalarla hiç yakınlaşamıyorum. Böyle düşüncesiz insanları hiç sevmiyorum, Allahtan eşim herkese çatır çatır konuşur, beni koruyor diye değil haklıya hakkını veriyor yani.
Eşimin sülalesi yeme, içme, gezme, eğlenme delisi. Seni çok iyi anlıyorum ama eşin seni savunmazsa olmaz böyle. Annesini azarlasın demiyorum, saygı çerçevesinde senin isteklerini söylesin, hatta sen bile söyleyebilirsin,' anne eşim sana diyemiyor ama ben böyle böyle istiyorum.' diyebilirsin.

yani sabır diyorsun ama çok zor .benim k.validem 90 yaşınada gelse bu işlerden yorulmaz,sıkılmaz.eşimden yana zaten hep şüpheliyim:))hadi olsa bile dediğin gibi ben benden geçerim.bi de zaten sağlık sorunlarım var bbebek olmuyor falan çok stresliyim böylede giderse baya çökerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…