k.valide (çok mu abartıyorum)

Kayınvalideniz hiç birşey den çekinmiyor, siz neden çekiniyorsunuz ki?Güzel bir şekilde söyledikten sonra ne diyebilir yani size?Ayrılmayı düşünüyorum diyorsunuz var mı ötesi?Bu kadar etkilendiğiniz bir olayın kaynağı olan kayınvalidenize karşı bu kadar sessiz kalmayın artık, evliliğiniz , huzurunuz daha önemli herşeyden.

Bence kayinvaliden kotu niyetli.degil sizide seviyo belliki hqngi kqynana ogluna pasta alir kutlar cok nadirdir esinde bitio esinin yon vermesi gerekio
eşim hiç bşeye yön falan veremez arkadaşım elbette onda biter kestirip atsa anne biz dışarı çıkcaz yada kutlamayı düşünmüyorum dese konu kapanır.ama o da annesi dese ne yapsa doğru buluyor.iyi niyetli olabilir ama ben ondan sıkıldım hemen hemen hergün görmekten bunaldım her özel günde dibimde olmasından daraldım

Kv kafar eşlerde suçlu bence.annelerine laf söylemek haşa peygambere söylemek gibi galiba onlarda

biz çok uzun zamandır çıkıyoruz ve en başından şöyle bi çözüm bulduk: doğum günü her zaman aileyle kutlanır, biz ertesi gün için plan yaparız.
hem kimse kırılmıyor hem de 2 gün boyunca doğum günü kutlamış oluyoruz.

dün aramızın bozuk olduğunun farkına vardı ama ne soruyor ne umursuyor bu sadece bi örnek her konuda böyle benimde ailem var ama onlar hiç bi zaman böyle davranmıyorlar.k.valideme ne demeyelim nasıl tepki koymalıyım bilmiyorum

Yani kayınvalidenizi bilemem de eşinizin annenize küsmesini bayramda bile gitmek istememesini hatırlıyorum o konunuzda eşinizi çok iyi tanıdım ve anladım diyebilirim. Bencil hatta narsist bir adam kendisinden başkasına önem vermiyor inatçı vs vs her şey bi yana bu adamla nereye kadar arkadaşım? Sana yazıl değil mi?

Anliorm senin de esinle yanliz kutlamak yemek yemek sohbet etmek istersin tabi birazda k valdnnde dusunmesi gerekio bunlar genc bas basa olmak isterler die ama iste bazen yada hic dusunmeyebiliolar

çıkarken böyle bi sorunumuz yoktu.evlenince oldu.ne k.validem ne eşim denge tutturamıyor ezilen ben oluyorum

Minnie senin olayın KV degil önce bunu bil senin sorunun eşinin annesine karşı hayır lafını söyleyemesi ama iş senin annene gelince çatır çatır cevap veriyordu (eski konundan biliyorum) eşin bencil bi insan kendinden ötesi yok eşin için ve sende artık lütfen kendini düşün daha fazla ezdirme kendini şanslısın ki arkanda duran bi ailen var.

inan bu nereye kadar sorusunu bende soruyorum. diyorum ya kafamdan ciddi ciddi ayrılık geçiyor tabi o bilmiyor henüz.narsist oldukça bencil işine geldiği gibi davranan biri.o bayramda gitmeme konusunda aslına bakarsan beni denedi yani ailemle görüşmemek için şansını denedi tavrımı net görünce kendini çekti

Anliorm senin de esinle yanliz kutlamak yemek yemek sohbet etmek istersin tabi birazda k valdnnde dusunmesi gerekio bunlar genc bas basa olmak isterler die ama iste bazen yada hic dusunmeyebiliolar
o düşünmez yani bizi düşünmez kendisiyle beraber ne yaparız onu düşünür cahillik mi desem düşüncesizlik mi bilemedim

biliyorum zaten annesi ne dese doğru ne yapsa doğru önce annesinin ne düşündüğü ne yapmak istediği önemli dünde işin içinden çıkamayınca(annesini reddedemiyor çünkü)bastı gitti.ailem çok şükür arkamda babamda annemde anlayışlıdır.

Canim herkesin gorusu farkli ama sirf kainvalidmdn dolayi esimdende bosanmam tabi icinizi bilemem esimi seviosamben evlenirken onu her turlusyle kabul etmisimiyisiylede kotusuylede bu sorunu sizin yanluz kalmak istemenizi kvlden dusunmuosa esinin hic bivsucu yok

Hata esinde kv dede degil
eşim annesine hayır diyemiyor yada biz bi yere gideriz belki diyemiyor ben anneme kolaylıkla söylerim planım varsa ama eşim yapamaz.k.validenin hatası şurada biz onunla kutlamak istesek zaten haber veririz bizden önce plan yapması anlayışsızlık

Senin adına planlar yapan bir insan kadar sinir bozucu bişey yoktur. Yaşadım , biliyorum seni de anlıyorum.
Ama benim eşimin doğumgününde annesinde bi kutlama yapmıştık, ayrıyeten bi de evde başbaşa kutlama yaptık, ben sürprizler falan hazırlamıştım. Eşim annesine direk söyledi 'biz evde de kutlama yapıcaz, o yüzden erken kalkıcaz.' dedi. Arkamızdan laf söylenmiştir kesin, ama ben daralıyorum öyle özel günlerde başbaşa olmak istiyorum.
Eşin annesine güzel bi dille söylesin, böyle özel günlerde bi annesinde bi de evde başbaşa kutlama yapın. Çözüm basit aslında ama eşinin arada köprü olması lazım.

sırf bu deil tabi ki sorun ama büyük oranda k.validemin de etkisi var eşim zaten zor bi adam araya bi de 3.kişiler girince onunla anlaşmak zorlaşıyor iyice.k.validem hiç bişey düşünmez sadece kendii kendini eğlendirmeyi düşünür eşimde tasdikler

o düşünmez yani bizi düşünmez kendisiyle beraber ne yaparız onu düşünür cahillik mi desem düşüncesizlik mi bilemedim
Canim eski konularini okumadim esinin huyunuda tam bilmiorum biraz on yargili msjlar yazms olqbilirim tqbikide bu konudq hqklisin ama esinle kvlden dusunmesi lazim sen kendini uzme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…