k.valide (çok mu abartıyorum)

çok haklısın aman kötülük olmasın diyerek yapılan bütün davanışlar bana sinir ve stres olarak dönüyor.evlilik beni çok bunalttı eşim,k.v bebek olmaması v.s....

haklısın kırmayan kırılıyor mutlaka ama şöyle bişey var k.v zaten eşim hazırlanırken uğradı akşama ne yapıyorsunuz gibilerinden bende x dışarı çıkıyor dedim ona rağmen geldi.

Simdi napiyosun minnie. Kayinvalidenle gorusmicektin ? Nasil gidiyor ?

Simdi napiyosun minnie. Kayinvalidenle gorusmicektin ? Nasil gidiyor ?
of ya sorma.nasıl görüşmeyim kadın aşağı geldi çağırdı beni(aşağıda annesi oturuyor)aşağı gelir ilk iş beni arar hadi gel diye.telefonu açmazsam kapıya çıkar.bazen duşta falan olurum açamam arar çok ısrarcı bugün işim var dedim çok az durdum çıktım bundan sonra böyle eskisi kadar taviz vermicem.sonuçta benimde kendime göre işim oluyor her yaptığım söylemek zorunda deilimki ne zaman duşta olsam geliyor yada ıslak saçlarımı görüyor özelim de kalmadı artık.bu kadın bazen beni delirtiyor biraz daha mesafeli davransa inan sıkıntı olmayacaktı bıktırdı beni

Gittikce daha da azalt gorusmeni, o da eninde sonunda anliyacaktir. Yoksa hep ayni gider. Umarim duzelir hersey.

Gittikce daha da azalt gorusmeni, o da eninde sonunda anliyacaktir. Yoksa hep ayni gider. Umarim duzelir hersey.
umarım... haftada 1 kursum var artık bi günde dışarı gezmeye falan giderim yada anneme haftada bi iki kez de gelmezse biraz arayı açmış olurum en azından bazende bahane falan bulurum artık başka çarem yok ....onun yüzünden evden kaçıcam nerdeyse durum bu işte.ha bu arada ben kursa gidiyorum ya elinden gelse orayada gelcek.bana öğle arasında uğra istersen yada ben geleyim falan diyor

konusma bile fazla minnie, her soyledigine kisa cevap ver gecistir. Eninde sonunda anliyacak. Bu kadinin kendine gore arkadasi yok mu ?

konusma bile fazla minnie, her soyledigine kisa cevap ver gecistir. Eninde sonunda anliyacak. Bu kadinin kendine gore arkadasi yok mu ?
sorma canım ya kadın 40 sene aynı yerde oturmuş kahve içip dertleşeceği bi arkadaşı yok.ayda bi kere günü var sadece o onun dışında hep böyle takılmak ister.ben bile kısa sürede daha çok arkadaş edindim.
bu arada eşimle aramız fena değil ama beni sorarsan içimde bi huzursuzluk var ve eşime eski sevgim güvenim kalmadı.durumumuz aslında parlak değil bizimkisi ev arkadaşlığı gibi olmaya başladı.
geçen zamanda yaşadığımız olaylar beni etkiledi.
k.v ye telefonda her şeyi söyledim bozuldu o konuda kendimi aştım resmen

beni her zamanki gibi çağırdı bende gelmek istemiyorum çünkü moralim bozuk 1 haftadır herşey burnumdan geldi dilekçe vercez falan dedim baya şaşırdı araya da sıkıştırdığım şeyler oldu tabi hazır ağzım açılmışken söyledim içimdekileri

m benimde buna benzer sorunlarim oldu esimlede kayinvalidemlede bi danismana gidiyorum cok iyi geldi esimde anladi hatasni bende ona gore davranislarimiz hayata bakisimiz degisti devam ediyoruz esini ikna edersen git

m benimde buna benzer sorunlarim oldu esimlede kayinvalidemlede bi danismana gidiyorum cok iyi geldi esimde anladi hatasni bende ona gore davranislarimiz hayata bakisimiz degisti devam ediyoruz esini ikna edersen git
keşke gitse ben bu tarz şeylere çok açık bi insanım ama eşim istemez ki...gitsek belki bi çok değişir aslında

keşke gitse ben bu tarz şeylere çok açık bi insanım ama eşim istemez ki...gitsek belki bi çok değişir aslında
İc teklif ettinmi tartismalarimiz olmaz biraz iyi oluruz felan de bi sekilde anlat belkide kabul eder bende istiyorum de

İc teklif ettinmi tartismalarimiz olmaz biraz iyi oluruz felan de bi sekilde anlat belkide kabul eder bende istiyorum de
etmedim...etsemde alacağım cevabı biliyorum aslında. o kadar çok sorun var ki şart bize böyle bişey yoksa sürükleyerek fazla götüremeyiz bu evliliği.iletişim kuramaz olduk,eşim çabuk öfkeleniyor,cinsel anlamda da uzaklaştık e bi de annesi var tabi...

Zor bir durum, baya antisosyal bir aile anladigim kadariyla. Sonucta armut dibine duser. Esin de antisosyal olabilir, babasina benzeyebilir. Bilemiyorum. Ama zamanla duzelirse duzelir zaten. Kayinvalidene soylemekle iyi yapmissin, en iyisi soylemek. Kadin sizi yeni edindigi arkadaslari gibi goruyor demek. Sonucta kendisine arkadas edinmesi lazim, siz gelinisiniz.

Umarim is konusunu da halledebilirsiniz. Daha rahat olursunuz her anlamda.

Bende boyleydim sinirli gecerdik ben onu o beni anlamazdi iletisim bozuklugundan oluyormus hayrini duzene sokuyor bi yolunu bul sana tavsiyem allah yardimcin olsun

Eşinizle hiç baş başa sevgililer günü yada evlilik yıl dönümü kutlaya bildiniz mi?

aslına bakarsan antisosyal bi tablo var ortada ama farkında değiller.k.valideme gelip gitme mevzusuyla ilgili bişey söylemedim ama ettiğimiz kavgayı,durumun ciddiyetini,doğum günü meselesinden tartışma çıktığnı ve araba mevzusunu söyledim.

k.validem arada sırada vakit geçirse sorun etmem ama rutine çevirdi elinden gelse herşeyi benimle yapacak gün yapıyor bana da teklif ediyor kabul etmedim ben onun yaşıtı yada arkadaşı değilim .

dediğiniz gibi arkadaş edinmesi şart sonuç da ben onunla fazla bişey paylaşamam en basiti bi derdimi paylaşamam ...
bi de hemen hemen her gün görünce konuşacak mevzu da kalmıyor çok sıkılıyorum yanlarında otururken.bazen öyle bi hale geliyorum ki suratını görünce bile içim bi tuhaf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…