k.valide (çok mu abartıyorum)

evden gitmeyim mi?fark eder mi evde olup olmamak nasıl olacak
evde çeyizlerin ortak eşyalarınız vb yokmu..
buna benzer bir olay yaşamıştı tanıdık..kız evi taşımış..eşyaları adama bırakacak hali yoktu ya..

evde çeyizlerin ortak eşyalarınız vb yokmu..
buna benzer bir olay yaşamıştı tanıdık..kız evi taşımış..eşyaları adama bırakacak hali yoktu ya..
var tabi yatak odası çeyiz sandığım mutfak eşyası özel eşyalarım......

ben yarın annemlerin yanına gitmeyi düşünüodum
ben ce gitme..şu ana dek hiç eşimle tartıştığımda evden gitmedim..rabbimde herkeze evlerinde huzur nasib etsin..seninde gönlünce olur inşallah..

ben ce gitme..şu ana dek hiç eşimle tartıştığımda evden gitmedim..rabbimde herkeze evlerinde huzur nasib etsin..seninde gönlünce olur inşallah..
amin çok sağol canım.her kavgada ben de gitmem ama boşanma lafı girince araya böyle oldu

Canm demek ki cidden samimi bi anne degil.. Hani bazisi vardir aslnda iyidir ama bi yandan da tutamaz kendini.. Seninki sadece bencil demekki sana neden diye bile sormuyorsa..

Fikrimce cok yumusak yuzlusun ama olmamalisin boyle bi anneye karsi. Kusura bakmasn hepimizin annesi var ama mesela benm kendi annem pazar gunu aramiyor bile rahatsiz etmiym diye kv ise beraber bi seyler yapalm diyordu daha ilk haftada evliligimizin... Ben de acik acik soyledm kusura bakma anne ama dedm bz de haftasonu anca dolu dolu vakit gecirecez (yani bi basbasa birakin adami beee dedm icimden). Saygisizlik da etmedm bence, yerini bilmeyene bildirecen basit. Haftaici bi aksam gitme tarafiym ben ve oyle alistiriyorm hic kusura bakmasnlar hele ki ilk senelerde ben haftasonumu basbasa gecirmek istiyorm bunu anlamak da cok basit ama onu bile anlamiyolar...

Ayrica lutfen kv icn bosanmayi dusunme ama bunu eaine hissettir tabi o ayri.. Umarm guzel bi cikis tolu bulup huzuru yakalarsinz.

canım çok üzüldüm ya...eşin olacak kişi keşke seni korusaydı...Rabbim bu mübarek günde sana hayırlısı neyse onu nasib etsşn

doğurdugu çocugun doğum gününü size sorarak mı kutlayacak hey allahım bu gelinler iyice suyunu çıkartıyo
kv gelsin kutlasın o gün sende ertesi gün git eşinle başbaşa yemek ye kutla
yapmayın yaa 4 senelik evlisin birde yapmayın

aslında kötü niyetli deil kv anladığım kadarıyla..bu arada kp yok mu?çünkü yalnız sanırım hep sizinle olmak istiyor.açık ve kırıcı olmadan söyle.anne biz buakşam yemeğe çıkıcaz başbaşa yarın akşam birlikte kutlayalım de..hatta o plan yapmadan sen söyle..önce davran..çok kafana takma..

meselesi o deyil konu sahibinin. kayinvalidesi elinden gelse tum vaktini onlarla geciricek.
Gelini yok sayip ogluyla her plani yapiyolar.
Yani konusahibi bu durumda es deyilde tanimi yapamadigim garip bir durumda buluyor kendini.

Kayinvalide artik biktirmis kendinden kisaca.

o annesiyse bende eşiyim ayrıca bu zamana kadar hiç bişeyin suyunu çıkarmadım.biz artık bi aileyiz eşimle bi kutlama yapılacaksa onunla karar vermeliyiz benim kızdığım nokta bu sonçta ben yokmuşum gibi davranılması hoş değil.benim doğum günüm olnca annemle plan yapmam eşimle konuşuruz ayarlarız ona göre yaparız ama k.v buna fırsat vermiyor

Son düzenleme:
k.p var olmaz mı ???ama adamda bıkmış bu tavırlardan gelmiyor k.validemle bi yere.zaten k.p olmasa gelir yerleşir bize.

aynen sıkıntım bu . beni anlamışsın sağol.eşimle 1 hafta küs kaldık eşim o süre içinde k.valideme bişey anlatmamış 1 haftadır benden kaçıyor,konuşmuyor falan dedi.eşim içten içe ona da kızmış anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…