evde çeyizlerin ortak eşyalarınız vb yokmu..evden gitmeyim mi?fark eder mi evde olup olmamak nasıl olacak
seninde o evde hiç hakkın yokmu..eşyalarıda iste..yada onun içinde para iste..evden gitmeyim mi?fark eder mi evde olup olmamak nasıl olacak
var tabi yatak odası çeyiz sandığım mutfak eşyası özel eşyalarım......evde çeyizlerin ortak eşyalarınız vb yokmu..
buna benzer bir olay yaşamıştı tanıdık..kız evi taşımış..eşyaları adama bırakacak hali yoktu ya..
var tabi olmaz mı..konuşmuyorki adam anlaşalıkseninde o evde hiç hakkın yokmu..eşyalarıda iste..yada onun içinde para iste..
konuşmaz tabi ..başında atmaya bakıyordur..senin yıpranman ne olacak..var tabi olmaz mı..konuşmuyorki adam anlaşalık
bilmiyorum ya ne yapacağımıkonuşmaz tabi ..başında atmaya bakıyordur..senin yıpranman ne olacak..
en iyisi sen o konuşmak isteyene dek konuşma evde normal yaşantına devam et..konuşmaya zorama..bırak o adım atsın..bilmiyorum ya ne yapacağımı
ben yarın annemlerin yanına gitmeyi düşünüodumen iyisi sen o konuşmak isteyene dek konuşma evde normal yaşantına devam et..konuşmaya zorama..bırak o adım atsın..
ben ce gitme..şu ana dek hiç eşimle tartıştığımda evden gitmedim..rabbimde herkeze evlerinde huzur nasib etsin..seninde gönlünce olur inşallah..ben yarın annemlerin yanına gitmeyi düşünüodum
amin çok sağol canım.her kavgada ben de gitmem ama boşanma lafı girince araya böyle olduben ce gitme..şu ana dek hiç eşimle tartıştığımda evden gitmedim..rabbimde herkeze evlerinde huzur nasib etsin..seninde gönlünce olur inşallah..
bence onun konuşmak için adım atmasını bekle..amin çok sağol canım.her kavgada ben de gitmem ama boşanma lafı girince araya böyle oldu
tamam canım duruma göre bakcam artıkbence onun konuşmak için adım atmasını bekle..
söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum benim kayınvalidem bizim aile olduğumuzunu kabullenemiyor belki bunun farkında değil ama durum bu olgun davranmıyor yerini bilmiyor onun yüzünden 1 haftadır küsüz ve olay boşanma noktasına dayandı az önce aradı moralim bozuk falan dedim moralini bozma üzme kendini dedi bu kadar nedenini sormadı bile
doğurdugu çocugun doğum gününü size sorarak mı kutlayacak hey allahım bu gelinler iyice suyunu çıkartıyoarkadaşlar eşimle bi kaç gündür konuşmuyoruz hatta beni öyle bir süreç ve psikolojiye soktu ki ben ciddi ciddi ayrılığı düşünüyorum eşim zaten anlaşılması kolay bi adam değil kolay tartışıp küsüyor .k.validede sürekli plan program yapıp tartışma konularını arttırıyor.beni sinir ediyor yakın oturuyoruz bu kadının hali,tavrı beni çok yordu.4 senelik evliyiz daha eşimle bir doğum gününü dahi yalnız kutlamadık zaten son tarışmada bu konudan patlak verdi daha önceki konumda yazmıştım.dün d.günüydü halen konuşmuyoruz annesi yemeğe çıkmak istedi(benim fikrimi sormadan plan yapmışlar)tartışma bundan çıktı eşimde dün kendi dışarı çıktı çünkü arada kaldı annesi sayesinde .eşim hazırlanırken annesi geldi akşama bişeyler yapalım dedi bende x gidiyor dedim o da ben akşam pasta alıp size gelecem otururuz dedi vede yaptı dediğini eşim gitti bizde k.validem,onun annesi,ben oturup pasta yedik arkadaşlar ben bu kadının bu yapışık tavrıyla baş edemiyorum eşimle zaten sıkıntılar var bi de annesi sinir ediyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
arkadaşlar eşimle bi kaç gündür konuşmuyoruz hatta beni öyle bir süreç ve psikolojiye soktu ki ben ciddi ciddi ayrılığı düşünüyorum eşim zaten anlaşılması kolay bi adam değil kolay tartışıp küsüyor .k.validede sürekli plan program yapıp tartışma konularını arttırıyor.beni sinir ediyor yakın oturuyoruz bu kadının hali,tavrı beni çok yordu.4 senelik evliyiz daha eşimle bir doğum gününü dahi yalnız kutlamadık zaten son tarışmada bu konudan patlak verdi daha önceki konumda yazmıştım.dün d.günüydü halen konuşmuyoruz annesi yemeğe çıkmak istedi(benim fikrimi sormadan plan yapmışlar)tartışma bundan çıktı eşimde dün kendi dışarı çıktı çünkü arada kaldı annesi sayesinde .eşim hazırlanırken annesi geldi akşama bişeyler yapalım dedi bende x gidiyor dedim o da ben akşam pasta alıp size gelecem otururuz dedi vede yaptı dediğini eşim gitti bizde k.validem,onun annesi,ben oturup pasta yedik arkadaşlar ben bu kadının bu yapışık tavrıyla baş edemiyorum eşimle zaten sıkıntılar var bi de annesi sinir ediyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
doğurdugu çocugun doğum gününü size sorarak mı kutlayacak hey allahım bu gelinler iyice suyunu çıkartıyo
kv gelsin kutlasın o gün sende ertesi gün git eşinle başbaşa yemek ye kutla
yapmayın yaa 4 senelik evlisin birde yapmayın
o annesiyse bende eşiyim ayrıca bu zamana kadar hiç bişeyin suyunu çıkarmadım.biz artık bi aileyiz eşimle bi kutlama yapılacaksa onunla karar vermeliyiz benim kızdığım nokta bu sonçta ben yokmuşum gibi davranılması hoş değil.benim doğum günüm olnca annemle plan yapmam eşimle konuşuruz ayarlarız ona göre yaparız ama k.v buna fırsat vermiyordoğurdugu çocugun doğum gününü size sorarak mı kutlayacak hey allahım bu gelinler iyice suyunu çıkartıyo
kv gelsin kutlasın o gün sende ertesi gün git eşinle başbaşa yemek ye kutla
yapmayın yaa 4 senelik evlisin birde yapmayın
k.p var olmaz mı ???ama adamda bıkmış bu tavırlardan gelmiyor k.validemle bi yere.zaten k.p olmasa gelir yerleşir bize.aslında kötü niyetli deil kv anladığım kadarıyla..bu arada kp yok mu?çünkü yalnız sanırım hep sizinle olmak istiyor.açık ve kırıcı olmadan söyle.anne biz buakşam yemeğe çıkıcaz başbaşa yarın akşam birlikte kutlayalım de..hatta o plan yapmadan sen söyle..önce davran..çok kafana takma..
aynen sıkıntım bu . beni anlamışsın sağol.eşimle 1 hafta küs kaldık eşim o süre içinde k.valideme bişey anlatmamış 1 haftadır benden kaçıyor,konuşmuyor falan dedi.eşim içten içe ona da kızmış anlaşılanmeselesi o deyil konu sahibinin. kayinvalidesi elinden gelse tum vaktini onlarla geciricek.
Gelini yok sayip ogluyla her plani yapiyolar.
Yani konusahibi bu durumda es deyilde tanimi yapamadigim garip bir durumda buluyor kendini.
Kayinvalide artik biktirmis kendinden kisaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?