k.valide (çok mu abartıyorum)

Eşinizin çekip gidiyor siz kayinvalideyle pasta kesiyorsunuz. Kusura bakmayın şu an gülüyorum:) Ama çok komik inanın.basim ağrıyor diye yatsaydiniz o da mesajı almış olurdu. Siz esinize ne derseniz deyin ne yaparsanız yapın kayinvalidenin haberi olmadigina göre durum degismeyecek. planları siz yapın ama esinize çok önceden haber vermeyin kV duymasın sabote etmesin. Eve gelir gelmez hadi yemeğe sinemaya diye çıkarın dışarı. Kv plan yapiyorsa katilmayin o zaman ben gelmicem deyin basim agriyor sancim tutttu falan gidin yatin. Ama son anda yapin kv anlasa da esiniz anlamasin. birakin ana ogul gitsinler bir de boyle deneyin bir sure sonra esiniz mesaji almis olur. KV ye de arada yemeğe ziyarete gidin özel şeyler anlatmayın. size laf ederse evet anne şu akşam yemeğe sinemaya gittik. Karı Koca başbaşa olmak bize iyi geldi dersin. Ben evliliğimde sunu anladim esimle konusarak anlasamiyorum. Ben de umursamaz oldum canımın istemediği şeyi yapmıyorum eşim de ne istiyorsa onu yapsın.

Eşinizin çekip gidiyor siz kayinvalideyle pasta kesiyorsunuz. Kusura bakmayın şu an gülüyorum:) Ama çok komik inanın.basim ağrıyor diye yatsaydiniz o da mesajı almış olurdu. Siz esinize ne derseniz deyin ne yaparsanız yapın kayinvalidenin haberi olmadigina göre durum degismeyecek. planları siz yapın ama esinize çok önceden haber vermeyin kV duymasın sabote etmesin. Eve gelir gelmez hadi yemeğe sinemaya diye çıkarın dışarı. Kv plan yapiyorsa katilmayin o zaman ben gelmicem deyin basim agriyor sancim tutttu falan gidin yatin. Ama son anda yapin kv anlasa da esiniz anlamasin. birakin ana ogul gitsinler bir de boyle deneyin bir sure sonra esiniz mesaji almis olur. KV ye de arada yemeğe ziyarete gidin özel şeyler anlatmayın. size laf ederse evet anne şu akşam yemeğe sinemaya gittik. Karı Koca başbaşa olmak bize iyi geldi dersin. Ben evliliğimde sunu anladim esimle konusarak anlasamiyorum. Ben de umursamaz oldum canımın istemediği şeyi yapmıyorum eşim de ne istiyorsa onu yapsın.

k.p var olmaz mı ???ama adamda bıkmış bu tavırlardan gelmiyor k.validemle bi yere.zaten k.p olmasa gelir yerleşir bize.

canım dediğim gibi tatlı dille eşin ve sen halledeceksin bu konuyu..eminim altından kalkacaksın :)

Sen çok geç kalmışsın bu konuyu çözmek için. 4 senedir bu şekildeyse eğer çok zorlanırsın. Ama imkansız değil tabi.
Bu süreçte en önemli kısım eşini bulaştırmamak bu soğuk savaşa. Mesela gündüzleri görüşüyorsan onları bir anda kesmekle başlayabilirsin.

Esini alip baska yere tasinican kendini ezdirmicen esinin bunu anlamasi seninle tek kalmak istemesi lazim allah yardimcin osun

Ben kayinvalidemle iki sene yasadim bende tek kalamazdim ayrildim rahatim simdi yine gider gelerim saygi gosteririm

yok neden kusura bakıyım ki bana göre de eşim yokken pasta kesmek çok anlamsız ve komikti ama kadın bir anda söyledi boş bulundum bahane bile uyduramadım.çünkü eşim ben gidicem dedi ben de bi yöne rahatladım.nasıl olsa k.v gelmez dedim kadın akşamın köründe geldi o zaman pasta alır gelirim dedi ben şokk!!!hiç beklemiyordum oğlu gidince o da gelmez dedim ki normali de bu zaten.planları önceden yapmak konusu mantıklı çünkü bu konularda başka çözüm yolu bulamıyorum maalesef.artık bi ay önce falan yaparım çünkü kadın elini çok çabuk tutuyor.
ha bu arada özel günler haricinde de plan yapar k.v mesela biz sinemaya gittiysek en geç bi hafta sonrasına bi plan yapar ben mecbur giderim.ama bundan sonra bende ekicem başka çözüm yok eşime söyleyince tartışıp bozuşuyoruz çünkü..

evet geç kaldım zamanla oturur zannettim ama git gide abarttı k.v.eşimi bulaştırırsam tartışma çıkıyor zaten onun anlamaması lazım.gündüzleri görüşmeyi istiyor bazen bahaneler buluyorum bazen mecbur oturuyorum ama dediğin gibi tavır şart

aynı evde deiliz ama yakın oturuyoruz gündüz falanda beraber oturmak istiyor.bazen çok bunalıyorum
Peki kayinvaliden evliligine cok cok karisiyomu anladigim kadariyla annesi oglunu paylasamiyo esin is dolayisiylami tasinamiyo dua edicem sana anliyorum cunku seni

canım peki doğumgününden birkaç gün önce k.v.ne gittiğiniz bir günde aa işte eşime doğumgünü için güzel bir yerden yemek rezervasyonu yaptırdım deyip dışarı çıkacağınız sinyali versen? çok densizler çooook...

Evet ya bu resmen sacmalik bana oyle yapsalar bende kizarim o kadar anlayissiz degil kayinvalidem birzda anlayis gostermesi lazim esinin tavri nasil peki olmazsa annenle acik acik konusucan

Peki kayinvaliden evliligine cok cok karisiyomu anladigim kadariyla annesi oglunu paylasamiyo esin is dolayisiylami tasinamiyo dua edicem sana anliyorum cunku seni
aşırı şekilde karışmıyor ama böyle davranışları çok fazla.kv nin annesi bizim alt katımızda hemen hemen hergün ona geliyor gelir gelmez beni de çağırıyor gelmemi istiyor.eşimin işi burada onun için gitmemiz imkansız.k.v dediğin gibi oğlunu kıskanıyor,paylaşamıyor.böyle işte bunalıyorum çok

aslında tek kurtuluş yolu böyle sinyaller vermek bende yapmadım onu eşime sordum ne yapalım diye çoktan plan yapılmış çok sinirlendim.k.v şu planlama işini bize bıraksa belki onları da çağırırız ama kadın bana fırsat vermiyor böyle olunca da benim çağırasım falan gelmiyor.dediğin gibi densizlik başka bişey değil.

Evet ya bu resmen sacmalik bana oyle yapsalar bende kizarim o kadar anlayissiz degil kayinvalidem birzda anlayis gostermesi lazim esinin tavri nasil peki olmazsa annenle acik acik konusucan
zaten.beni kızdıran anlayışsızık ve ben yokmuşum gibi davranılması kadın olayları kendi haline bıraksa belki ben eve çağırcam zaten ama kadın fırsat vermiyor o öyle yapınca da ben çıldırıyorum.eşime göre annesi ne yapsa doğru ve güzel maalesef üstüne ne plan yapılıyor ne laf söyleniyor.ama bazen arada kaldığını da hissediyorum yani annesini kıramıyor aslında .... çok istediği için yapmıyor bazen söylediklerini . bende aksi bişey söyleyince arada kalıyor.

eşim dışarı çıktı sen de gelme diyebilseydin keşke. kıramadıkça böyle oluyor eski konularını hatırlıyorum

komiklik bi yana saçma oldu ayrıyeten ben yalnız kafamı dinlemek istiyodum söyleyemiyorum söylesem başka sorunlar çıkacak biliyorum

o da doğru burdan benim söyle demem de kolay. ben de neler içime atıyorum söyleyemiyorum sonradan daha fazla sorun çıkıp daha fazla üzüleceğimi bildiğim için kalsın söylemiyim diyorum ama bu da aslında beni yiyip bitiriyor bu böyle bir döngü. sen de çözüm bulamadıkça sorun çıkmasın diye söylemedikçe sorun büyüyecek aslında

Cok canini slkma oturmak istediginde bazen isin var de bunaldigin zaman hayat sartlari boyle elden bisey gelmiyo uzme kendini ama

eşim dışarı çıktı sen de gelme diyebilseydin keşke. kıramadıkça böyle oluyor eski konularını hatırlıyorum
haklısın kırmayan kırılıyor mutlaka ama şöyle bişey var k.v zaten eşim hazırlanırken uğradı akşama ne yapıyorsunuz gibilerinden bende x dışarı çıkıyor dedim ona rağmen geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…