tşk ederim sizide yordumneyse arkadaşların da dediği gibi önce kendinizle başbaşa kalın bakalım yada süreç için bir psikologdan da yardım alabilirsiniz
yoo olurmu öyle şey insanların ne zaman başının sıkışacağı belli olmazki...tşk ederim sizide yordum
kötü söz söylemem zaten ama en azından olayda parmağı olduğunu bilsin diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi durum farklı bi hal alabilir ....şu an eşimle konuşmuyoruz öfkesinin artma nedeni o iki gün önce konuşmak için laf attı ben umursamadım o hareket onu kızdırdı çünkü ben hiç bi zaman uzatan taraf değildim.yarın gidersem konuşmadan gitmiş olcam beni suçlu ilan edecekler ama göze aldım artık herşeyi
umarm...kendimi daha fazla değersiz hissetmeden halledicem bu işi.tşk.yoo olurmu öyle şey insanların ne zaman başının sıkışacağı belli olmazki...
siz kendinize dikkat edin sadece bu hayatta sizden değerli hiçbirşey yok umarım düzeltebilirsiniz
çatalı atmasaydı küs de olsak evde durucaktım ama çok üzüldüm o harekete beni ailem bu kadar tartaklamadı....yarın annemle tekrar konuşup gidicem inşallahOlayı yaşayan sizsiniz, sıkıntı çeken sizsiniz. Kimin ne dediğini umursamayın.
İnsanlar her türlü şartta öyle çok konuşuyor ki, kulak asılacak gibi değil.
Bu sefer bu şekilde uzamış olması düşündürür belki eşinizi.
Gidin biraz kafanız dağılsın, tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Hiç hoş değil tabii ki o hareket, kim olsa incinir. İnsanın ruhu yara alıyor daha çok.çatalı atmasaydı küs de olsak evde durucaktım ama çok üzüldüm o harekete beni ailem bu kadar tartaklamadı....yarın annemle tekrar konuşup gidicem inşallah
çok tşk ederim.... hakkınızı helal edin vaktinizi aldım.bende artık Allah a hakkımda ne hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum....zamanla görcez bakalım.sağolunHiç hoş değil tabii ki o hareket, kim olsa incinir. İnsanın ruhu yara alıyor daha çok.
Hakkınızda hayırlısı olsun tekrar.
Boşanma odaklı değil, kafa dinleme odaklı gidin.
Sağlim bir kafayla düşünüp herşeye öyle karar verin.
Umarım hakkınızda en hayırlı kararı verirsiniz ve mutlu olursunuz...
Estağ. helal olsun tabii ki.çok tşk ederim.... hakkınızı helal edin vaktinizi aldım.bende artık Allah a hakkımda ne hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum....zamanla görcez bakalım.sağolun
Bu nası şey böyle ya
Ozaman gelinlerde doğum yapınca kvler kucaklarına dahi almasınlar kız anneleri kızlarınıda bebeğide alsın götürsün
Zira o da doğurduğunun doğurduğu oluyo[/QUOTE
Ben diger konulari bilmiyorum bu konu icin soyluyorum. Dogumgununde basbasalik olmak zorunda degil. Oglunun dogum gunu. Benim cocugum var simdi 3 ve 5 yasinda her yil ozeniyoruz kutluyoruz o gun aklima geliyor. Evlendi diye beraber kutlamayacak miyiz? Dogumgunu bu. Evlilik yildonumu var, nisan yildonumu var , tanisma yildonumu var yilbasi var onlari kutlarsin basbasa. Ama dogumgunu basbasa kutlanacak bir gun degil ki. Sadece bu konu icin diyorum aradaki yorumlari da okumadim. Ama bugunu bence basbasa kutlamak istemeyin. Dogumgununun ne oldugunu dusunurseniz basbasa kutlanacak bir gun olmadigini anlarsiniz. Misafirler gider yine basbasa kalinir bunun icin uzulmesine gerek yok. Ama diger konulari bilemem dedigim gibi.
arkadaşlar eşimle bi kaç gündür konuşmuyoruz hatta beni öyle bir süreç ve psikolojiye soktu ki ben ciddi ciddi ayrılığı düşünüyorum eşim zaten anlaşılması kolay bi adam değil kolay tartışıp küsüyor .k.validede sürekli plan program yapıp tartışma konularını arttırıyor.beni sinir ediyor yakın oturuyoruz bu kadının hali,tavrı beni çok yordu.4 senelik evliyiz daha eşimle bir doğum gününü dahi yalnız kutlamadık zaten son tarışmada bu konudan patlak verdi daha önceki konumda yazmıştım.dün d.günüydü halen konuşmuyoruz annesi yemeğe çıkmak istedi(benim fikrimi sormadan plan yapmışlar)tartışma bundan çıktı eşimde dün kendi dışarı çıktı çünkü arada kaldı annesi sayesinde .eşim hazırlanırken annesi geldi akşama bişeyler yapalım dedi bende x gidiyor dedim o da ben akşam pasta alıp size gelecem otururuz dedi vede yaptı dediğini eşim gitti bizde k.validem,onun annesi,ben oturup pasta yedik arkadaşlar ben bu kadının bu yapışık tavrıyla baş edemiyorum eşimle zaten sıkıntılar var bi de annesi sinir ediyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
Peki onlar gelince senin suratın asılmadı mı? Ben kesin belli ederdim memnuniyetsizliğimibende ilk kez kutladım saçmalıkta sınır tanımıyor kadın
sonuç da annesi diye doğurdu diye hayatımızın her alanında beraber olmak zorunda değiliz herkesin ailesi var benimde ailem bu kadar müdahele etse halimiz ne olur acaba ??? beraber paylaştığımz anlar da olacak elbette ama yeri ve zamanına göre sonuç da bu planları ben eşimle yapmalıyım eşim annesiyle deil
Hep mi sorunu kayınvalideler çıkarır anlayamıyorum herkes şikayetçi bi şekilde. Biz gelinler olarak onlardan daha fazla büyüklük gösteriyoruz sanırım
Hahahahaha hareketlere bak yaa koca kadın utanmıyodaValla ben benimkini tiyatrolarda drama eğitmeni yapıcam
Evine giderim hg nasılsın yok
Kocam gelince bi ilgi bana
Ailem olunca ayrı bi ilgi ayy kızımm canım kızım onu ye bunu ye ayağını üşütme
Ayy iyiki gelinim sensin başkasını sevemezdim
Tek gidiyim ölüyorum desem su vermez
Bişey olsun bebek gibi büker titrerir dudakları benimki de başlar ahh anaam garip anaam
Kötü gene ben
minnie asıl sorun kocanın doğum gününü dışarda kimlerle kutladığı olmalıydı ama kaynanaya o kadar takıntılısın ki bunu göz ardı ediyorsun,ben annesiyle çıkmasını yeğlerdim açıkcasıarkadaşlar eşimle bi kaç gündür konuşmuyoruz hatta beni öyle bir süreç ve psikolojiye soktu ki ben ciddi ciddi ayrılığı düşünüyorum eşim zaten anlaşılması kolay bi adam değil kolay tartışıp küsüyor .k.validede sürekli plan program yapıp tartışma konularını arttırıyor.beni sinir ediyor yakın oturuyoruz bu kadının hali,tavrı beni çok yordu.4 senelik evliyiz daha eşimle bir doğum gününü dahi yalnız kutlamadık zaten son tarışmada bu konudan patlak verdi daha önceki konumda yazmıştım.dün d.günüydü halen konuşmuyoruz annesi yemeğe çıkmak istedi(benim fikrimi sormadan plan yapmışlar)tartışma bundan çıktı eşimde dün kendi dışarı çıktı çünkü arada kaldı annesi sayesinde .eşim hazırlanırken annesi geldi akşama bişeyler yapalım dedi bende x gidiyor dedim o da ben akşam pasta alıp size gelecem otururuz dedi vede yaptı dediğini eşim gitti bizde k.validem,onun annesi,ben oturup pasta yedik arkadaşlar ben bu kadının bu yapışık tavrıyla baş edemiyorum eşimle zaten sıkıntılar var bi de annesi sinir ediyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?