k.valide (çok mu abartıyorum)

Olayı yaşayan sizsiniz, sıkıntı çeken sizsiniz. Kimin ne dediğini umursamayın.
İnsanlar her türlü şartta öyle çok konuşuyor ki, kulak asılacak gibi değil.
Bu sefer bu şekilde uzamış olması düşündürür belki eşinizi.
Gidin biraz kafanız dağılsın, tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

çatalı atmasaydı küs de olsak evde durucaktım ama çok üzüldüm o harekete beni ailem bu kadar tartaklamadı....yarın annemle tekrar konuşup gidicem inşallah

çatalı atmasaydı küs de olsak evde durucaktım ama çok üzüldüm o harekete beni ailem bu kadar tartaklamadı....yarın annemle tekrar konuşup gidicem inşallah
Hiç hoş değil tabii ki o hareket, kim olsa incinir. İnsanın ruhu yara alıyor daha çok.
Hakkınızda hayırlısı olsun tekrar.
Boşanma odaklı değil, kafa dinleme odaklı gidin.
Sağlim bir kafayla düşünüp herşeye öyle karar verin.

Umarım hakkınızda en hayırlı kararı verirsiniz ve mutlu olursunuz...

çok tşk ederim.... hakkınızı helal edin vaktinizi aldım.bende artık Allah a hakkımda ne hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum....zamanla görcez bakalım.sağolun

çok tşk ederim.... hakkınızı helal edin vaktinizi aldım.bende artık Allah a hakkımda ne hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum....zamanla görcez bakalım.sağolun
Estağ. helal olsun tabii ki.
Bu tür hadiselerde elbette birbirimize destek olacağız -ki yanlış kararlar vermeyelim, kendimizi yalnız hissedip yolumuz yanlışsa o istikamette devam etmeyelim değil mi?
Allah yardımcınız olsun...

Önceki konunda da yazmıştım sana. Pasif olursan kaybedersin. Eşini etkilemeye bak. Annesinden önce sen plan yap. Ya da annesi plan yaptıysa ara onu ona söyle, akşama plan yaptım başbaşa olmamız lazım ona bir süpriz hazırladım ertesi gün beraber kutlayalım de. Ama en önemlisi eşine, annesiyle değil kendisiyle evli olduğunu ve yapışık üçüzler gibi olmak istemediğini söyle. Bizi bir kendi halimize bıraksalar neler neler yapacağım ben de. Sen annesi yüzünden eşinle konuşmazsan daha çok üzülürsün. Meydanı bırakmışsın resmen kayınvalideye.

Is kocada bitiyo herkese yerini konumunu bildirmesi gerekli
Bi kere yumruğu masaya vuracaklar anne hayatımıza karıma karışmıycaksın
Onuda kızın gibi göreceksin kızının üzüleceği hîçbişeyi yapmayacaksın

Eşim sende anneme saygı göstericek yüzünü düşürmüyüycek annen gibi seveceksin

Şikayet duymuycam

Aha bunu 1 kere deselerrrr

Doğum gününü birlikte kutlamak isteyen yılbaşında huzur verir mi :)

Kutlanan hergün özeldir ve özel olan herşey başbaşa kutlanmalı

Adam 30unda evlendi dielim e be 30 sene senle kutlamış zaten

Bırakta bi 30 senede karısıyla kutlasın

Hep mi sorunu kayınvalideler çıkarır anlayamıyorum herkes şikayetçi bi şekilde. Biz gelinler olarak onlardan daha fazla büyüklük gösteriyoruz sanırım

Hep mi sorunu kayınvalideler çıkarır anlayamıyorum herkes şikayetçi bi şekilde. Biz gelinler olarak onlardan daha fazla büyüklük gösteriyoruz sanırım

Valla ben benimkini tiyatrolarda drama eğitmeni yapıcam

Evine giderim hg nasılsın yok
Kocam gelince bi ilgi bana
Ailem olunca ayrı bi ilgi ayy kızımm canım kızım onu ye bunu ye ayağını üşütme
Ayy iyiki gelinim sensin başkasını sevemezdim

Tek gidiyim ölüyorum desem su vermez

Bişey olsun bebek gibi büker titrerir dudakları benimki de başlar ahh anaam garip anaam

Kötü gene ben

Hahahahaha hareketlere bak yaa koca kadın utanmıyoda Allah görüyo ya napalım canım gül geç

minnie asıl sorun kocanın doğum gününü dışarda kimlerle kutladığı olmalıydı ama kaynanaya o kadar takıntılısın ki bunu göz ardı ediyorsun,ben annesiyle çıkmasını yeğlerdim açıkcası

sanki sen daha öncede bununla aynı bir konu açmıştın
demekki bu sorun her sene devam ediyor
sen buna dur demezsen kimse demez canım
dogum gününü ilk önce annesiyle kutlayın ertesi gün yalnız kutlayın ama
hep sen fedakarlık yapa yapa nereye kadar

mesele başbaşa kalma meselesi de değil sürekli arkamdan plan yapılyor ben eşimin hayat arkadaşıyım bu göz ardı edilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…