k.valide (çok mu abartıyorum)

haklısın bu durumda kaybeden ve pasif kalan ben oluyorum.bundan sonra ben çook önceden planlar yapcam bakalım ne olcak????

erkekler çocuk gibi arada sıkışıp kalıyorlar kriz yönetemiyorlar...eşim bunları söylese keşke ama nerdeeee...

yılbaşında da huzur vermiyor ...ya dışarı kaçıcaz yada benim annemlere gidicez evde başbaşa kalamayız gelir çünkü....4 senedir bir yılbaşı bile yalnız değildik gerisini anla işte..

kocam kutlamaya çıkmadı bi arkadaşnın düğününe kaçtı(gitmeyecekti aslında)kaynanaya takıntılı olmamaın sebebi ben yokmuşum gibi takılması

açmışımdır benzer şeyleri kaç kez yaşadım evlendiğimden beri.....fedakarlıktan yoruldum ayrıyeten bu durum yüzünden eşimle küsüz dahası... var mı

haklısın bu durumda kaybeden ve pasif kalan ben oluyorum.bundan sonra ben çook önceden planlar yapcam bakalım ne olcak????

Kız bir planın olmasa bile varmış gibi davran. Biz kadınlar pratik zekalıyız. Mesela her hafta vizyona yeni filmler giriyor. Kv bir planmı yapmış, gitmek istemiyor musun, ayy hayatımmm sana süpriz yapıcaktım o kadar güzel bir film girmiş ki vizyona baya heveslendim ona gidelim ona gidelim falan yap, hatta bana patlamış mısırda alırsın ayy ne güzel olur tamam tamam gidiyoruz falan diye emrivakiler yap :)

:))) iyi fikir olmayan planlar üretmek onun planlarını bozar belki....chocolatemilk benim kaıynvalidemde sinema sendromu da biliyor musun??şöyle oluyor mesela biz eşimle sinemaya gittik o da bunu duydu en geç 1 hafta sonra bi organizasyon yapıyor onunla da gidiyoruz(k.pederim götürmek istedi bi kez gitmedi bizimle geldi) yani sayesinde sinemadan soğudum.yada biz hhiç gitmeden şu filme beraber gidelim mi der.....böyle bi kadın neyse anlattıkça sinir geldi bana yine

)) iyi fikir olmayan planlar üretmek onun planlarını bozar belki....chocolatemilk benim kaıynvalidemde sinema sendromu da biliyor musun??şöyle oluyor mesela biz eşimle sinemaya gittik o da bunu duydu en geç 1 hafta sonra bi organizasyon yapıyor onunla da gidiyoruz(k.pederim götürmek istedi bi kez gitmedi bizimle geldi) yani sayesinde sinemadan soğudum.yada biz hhiç gitmeden şu filme beraber gidelim mi der.....böyle bi kadın neyse anlattıkça sinir geldi bana yine

..........ha bi de onun planları hiç bitmiyor...ben hobi kursuna başladım diyor ki belki bende gelirim yada misafir olarak uğrarım cidden çıldırcam ben ondan kaçıyorum o peşimde

Son düzenleme:

Çok ilginç ya :) belki de sizi ve sizinle vakit geçirmeyi gerçekten seviyor. Kayınvalidene "kız sinemaya kocanla gitsene ne uğraşıyosun gelinle-oğlunla" diyesim geldi valla :) Biliyormusun nişanlıyken benim eşimin annesi de her yere takılırdı peşimize. Aklına gelebilecek en saçma yerlere bile gelirdi bizimle. Hatta birgün eşim beni yemeğe çıkarmıştı, arkamdan birsürü laf etmiş. Ben baktım önünü ardını alamıyorum açık açık söyledim, ailenle gezmek istemiyorum sıkıldım artık dedim. Eşimde ailesine söylemiş, babası sormuştu bizimle gezmek istemiyormuşsun diye, evet dedim rahat edemiyorum sizinle ilgisi yok, kesip attım. O zamanlar nişanlıydık, tabi sonrasında sevilmeyen gelin oldum, çokta umurumda yaAncak aynı şeyi sen söylesen eşin tepki gösterebilir. Allah yardımcın olsun :)

baştan tavrını koyup iyi yapmışsın boşver kötü ol onlar üzülsün ben iyi oldum da ne oldu hep üstüme geldiler hep ben ağladım çook iyi yapmışsın helal olsun sana.....benimki hiç bi konuda annesine ,ailesine laf edemez.
benim evliliğim bitmek üzere ....eşimle telefonda tartıştık konuşup bitiricez sanırım

Çok garipsedim ben de.. bence hiç abartmıyorsunuz, ben bu kayınvalidelerden bıkıyorum ya, böyle şeyler kudukça nasıl da üzülüyorum.. Neden mi? Hani bir anne önce çocuğunun mutluluğunu isterdi, yani sen gelip gidip maydonoz oldukça oğlunun evinde huzursuzluk olduğunu biliyorsun görüyorsun, görmemesine imkan yok yani ancak görmezden gelebilir, ancak bencillikle yapabilir bunları, ben bunu anlayamıyorum. Tabi ki de annedir görmek ister, ilgi ister falan filan ama biz de zatn saygısızlık edelim demiyoruz yani, sadece YERİNİZİ BİLİN KAYINVALİDELER!!! Artık bi kabullenin oğlunuz evlendi, yeni bir kadın var hayatında ve her şey onunla başbaşa yaşanırsa daha güzel, sizi bayramda ziyaret etmezsek ancak o zman haklı olabilirsiniz, ya da ihtiyacınız olduğunda yanınıza gelmiyorsak... ama bıktırmayın, size danışmadan bi şeye karışmayın beee...

Kusura bakmayn konuyu saptrmış olabilirim :) Ben de yeni evliyim ve kv bazı hareketleri beni de çok rahatsız ediyor ve yüz versem anında tepeme çıkıyor,her şeye karışmaya kalkıyor ama ben susmuyorum.. sürekli mesafe koymak zorunda kalıyorum. Oysa böyle olcana kendi yerini yaşını biliyor olsaydı kafamız daha da rahat olurdu.. ama çok şükür ki eşim de mesafe koymak tarafı çünkü annesini iyi tanıyor.

Allah sabır versin sana da kardeş, zor bi şey kv olayı zor bi denge.. eşin bulmalı bu dengeyi evet ama gerektiğinde de sen bulmalısın bence kırmayım diye fazla susmuşsn, iyiniyetini kullanmış o da.. bence daha fazla susma önce eşinle sonra da annesiyle konuş, anlamıyorsa da gerçekten eskisi kadar iyi olma bence.. gerekirse göster tırnaklarını anlayana anladığı dilden konuş. Senin huzurunu düşünmeyeni sen neden düşünesin ki??

minnicim al su kayinvalideni konus. Seni sevmiyorum, bitip durma yani basimda, seninle gorusmek istemiyorum, biktirdin artik be kadin de. Kurtul su kadindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…