haklısın bu durumda kaybeden ve pasif kalan ben oluyorum.bundan sonra ben çook önceden planlar yapcam bakalım ne olcak????Önceki konunda da yazmıştım sana. Pasif olursan kaybedersin. Eşini etkilemeye bak. Annesinden önce sen plan yap. Ya da annesi plan yaptıysa ara onu ona söyle, akşama plan yaptım başbaşa olmamız lazım ona bir süpriz hazırladım ertesi gün beraber kutlayalım de. Ama en önemlisi eşine, annesiyle değil kendisiyle evli olduğunu ve yapışık üçüzler gibi olmak istemediğini söyle. Bizi bir kendi halimize bıraksalar neler neler yapacağım ben de. Sen annesi yüzünden eşinle konuşmazsan daha çok üzülürsün. Meydanı bırakmışsın resmen kayınvalideye.
haklısın eşim ayarlayıp ortayı bulmalı ben k.validemin düşüncesizliğine kızıyorum daha çokBence de burada suç eşinde kayınvalidende değil...
misafir olarak geldi sonuç da bişey yapmadım.Peki onlar gelince senin suratın asılmadı mı? Ben kesin belli ederdim memnuniyetsizliğimi
erkekler çocuk gibi arada sıkışıp kalıyorlar kriz yönetemiyorlar...eşim bunları söylese keşke ama nerdeeee...Is kocada bitiyo herkese yerini konumunu bildirmesi gerekli
Bi kere yumruğu masaya vuracaklar anne hayatımıza karıma karışmıycaksın
Onuda kızın gibi göreceksin kızının üzüleceği hîçbişeyi yapmayacaksın
Eşim sende anneme saygı göstericek yüzünü düşürmüyüycek annen gibi seveceksin
Şikayet duymuycam
Aha bunu 1 kere deselerrrr
valla çok haklısın ben çoğu konuda daha olgun davranıyorum.kadın çocuk gibi resmenHep mi sorunu kayınvalideler çıkarır anlayamıyorum herkes şikayetçi bi şekilde. Biz gelinler olarak onlardan daha fazla büyüklük gösteriyoruz sanırım
yılbaşında da huzur vermiyor ...ya dışarı kaçıcaz yada benim annemlere gidicez evde başbaşa kalamayız gelir çünkü....4 senedir bir yılbaşı bile yalnız değildik gerisini anla işte..Doğum gününü birlikte kutlamak isteyen yılbaşında huzur verir mi :)
Kutlanan hergün özeldir ve özel olan herşey başbaşa kutlanmalı
Adam 30unda evlendi dielim e be 30 sene senle kutlamış zaten
Bırakta bi 30 senede karısıyla kutlasın
kocam kutlamaya çıkmadı bi arkadaşnın düğününe kaçtı(gitmeyecekti aslında)kaynanaya takıntılı olmamaın sebebi ben yokmuşum gibi takılmasıminnie asıl sorun kocanın doğum gününü dışarda kimlerle kutladığı olmalıydı ama kaynanaya o kadar takıntılısın ki bunu göz ardı ediyorsun,ben annesiyle çıkmasını yeğlerdim açıkcası
açmışımdır benzer şeyleri kaç kez yaşadım evlendiğimden beri.....fedakarlıktan yoruldum ayrıyeten bu durum yüzünden eşimle küsüz dahası... var mısanki sen daha öncede bununla aynı bir konu açmıştın
demekki bu sorun her sene devam ediyor
sen buna dur demezsen kimse demez canım
dogum gününü ilk önce annesiyle kutlayın ertesi gün yalnız kutlayın ama
hep sen fedakarlık yapa yapa nereye kadar
haklısın bu durumda kaybeden ve pasif kalan ben oluyorum.bundan sonra ben çook önceden planlar yapcam bakalım ne olcak????
)) iyi fikir olmayan planlar üretmek onun planlarını bozar belki....chocolatemilk benim kaıynvalidemde sinema sendromu da biliyor musun??şöyle oluyor mesela biz eşimle sinemaya gittik o da bunu duydu en geç 1 hafta sonra bi organizasyon yapıyor onunla da gidiyoruz(k.pederim götürmek istedi bi kez gitmedi bizimle geldi) yani sayesinde sinemadan soğudum.yada biz hhiç gitmeden şu filme beraber gidelim mi der.....böyle bi kadın neyse anlattıkça sinir geldi bana yineKız bir planın olmasa bile varmış gibi davran. Biz kadınlar pratik zekalıyız. Mesela her hafta vizyona yeni filmler giriyor. Kv bir planmı yapmış, gitmek istemiyor musun, ayy hayatımmm sana süpriz yapıcaktım o kadar güzel bir film girmiş ki vizyona baya heveslendim ona gidelim ona gidelim falan yap, hatta bana patlamış mısırda alırsın ayy ne güzel olur tamam tamam gidiyoruz falan diye emrivakiler yap :)
)) iyi fikir olmayan planlar üretmek onun planlarını bozar belki....chocolatemilk benim kaıynvalidemde sinema sendromu da biliyor musun??şöyle oluyor mesela biz eşimle sinemaya gittik o da bunu duydu en geç 1 hafta sonra bi organizasyon yapıyor onunla da gidiyoruz(k.pederim götürmek istedi bi kez gitmedi bizimle geldi) yani sayesinde sinemadan soğudum.yada biz hhiç gitmeden şu filme beraber gidelim mi der.....böyle bi kadın neyse anlattıkça sinir geldi bana yine
..........ha bi de onun planları hiç bitmiyor...ben hobi kursuna başladım diyor ki belki bende gelirim yada misafir olarak uğrarım cidden çıldırcam ben ondan kaçıyorum o peşimde
baştan tavrını koyup iyi yapmışsın boşver kötü ol onlar üzülsün ben iyi oldum da ne oldu hep üstüme geldiler hep ben ağladım çook iyi yapmışsın helal olsun sana.....benimki hiç bi konuda annesine ,ailesine laf edemez.Çok ilginç ya :) belki de sizi ve sizinle vakit geçirmeyi gerçekten seviyor. Kayınvalidene "kız sinemaya kocanla gitsene ne uğraşıyosun gelinle-oğlunla" diyesim geldi valla :) Biliyormusun nişanlıyken benim eşimin annesi de her yere takılırdı peşimize. Aklına gelebilecek en saçma yerlere bile gelirdi bizimle. Hatta birgün eşim beni yemeğe çıkarmıştı, arkamdan birsürü laf etmiş. Ben baktım önünü ardını alamıyorum açık açık söyledim, ailenle gezmek istemiyorum sıkıldım artık dedim. Eşimde ailesine söylemiş, babası sormuştu bizimle gezmek istemiyormuşsun diye, evet dedim rahat edemiyorum sizinle ilgisi yok, kesip attım. O zamanlar nişanlıydık, tabi sonrasında sevilmeyen gelin oldum, çokta umurumda yaAncak aynı şeyi sen söylesen eşin tepki gösterebilir. Allah yardımcın olsun :)
taşınacağım ama tek başıma sanırım boşanıyorum.taşın allah aşkına
:))) şu halimle güldürdün beni sağol gerçekten de öyle göbek bağı annesine ekli haleneşin henüz anne rahminden tam çıkamamış sanırım
off arkadaşım o da ayrı dert bizim bi türlü aile olduğumuzu kabullenemediminnicim al su kayinvalideni konus. Seni sevmiyorum, bitip durma yani basimda, seninle gorusmek istemiyorum, biktirdin artik be kadin de. Kurtul su kadindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?