- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
off arkadaşım o da ayrı dert bizim bi türlü aile olduğumuzu kabullenemedi
söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum benim kayınvalidem bizim aile olduğumuzunu kabullenemiyor belki bunun farkında değil ama durum bu olgun davranmıyor yerini bilmiyor onun yüzünden 1 haftadır küsüz ve olay boşanma noktasına dayandı az önce aradı moralim bozuk falan dedim moralini bozma üzme kendini dedi bu kadar nedenini sormadı bileÇok garipsedim ben de.. bence hiç abartmıyorsunuz, ben bu kayınvalidelerden bıkıyorum ya, böyle şeyler kudukça nasıl da üzülüyorum.. Neden mi? Hani bir anne önce çocuğunun mutluluğunu isterdi, yani sen gelip gidip maydonoz oldukça oğlunun evinde huzursuzluk olduğunu biliyorsun görüyorsun, görmemesine imkan yok yani ancak görmezden gelebilir, ancak bencillikle yapabilir bunları, ben bunu anlayamıyorum. Tabi ki de annedir görmek ister, ilgi ister falan filan ama biz de zatn saygısızlık edelim demiyoruz yani, sadece YERİNİZİ BİLİN KAYINVALİDELER!!! Artık bi kabullenin oğlunuz evlendi, yeni bir kadın var hayatında ve her şey onunla başbaşa yaşanırsa daha güzel, sizi bayramda ziyaret etmezsek ancak o zman haklı olabilirsiniz, ya da ihtiyacınız olduğunda yanınıza gelmiyorsak... ama bıktırmayın, size danışmadan bi şeye karışmayın beee...
Kusura bakmayn konuyu saptrmış olabilirim :) Ben de yeni evliyim ve kv bazı hareketleri beni de çok rahatsız ediyor ve yüz versem anında tepeme çıkıyor,her şeye karışmaya kalkıyor ama ben susmuyorum.. sürekli mesafe koymak zorunda kalıyorum. Oysa böyle olcana kendi yerini yaşını biliyor olsaydı kafamız daha da rahat olurdu.. ama çok şükür ki eşim de mesafe koymak tarafı çünkü annesini iyi tanıyor.
Allah sabır versin sana da kardeş, zor bi şey kv olayı zor bi denge.. eşin bulmalı bu dengeyi evet ama gerektiğinde de sen bulmalısın bence kırmayım diye fazla susmuşsn, iyiniyetini kullanmış o da.. bence daha fazla susma önce eşinle sonra da annesiyle konuş, anlamıyorsa da gerçekten eskisi kadar iyi olma bence.. gerekirse göster tırnaklarını anlayana anladığı dilden konuş. Senin huzurunu düşünmeyeni sen neden düşünesin ki??
eşim annesine asla toz kondurmaz zaten kadına bişey desem ayılıp bayılır tansiyonum yükseldi triplerine girer.hepsi ayrı cins.bundan sonra ne olur bilemem ama devam edersem full mesafe koycamSen bu kadina acikca postayi koymadan da kabullenemez o.
Birak iki aglar iki mizmizlanir alisir.
Ama mecbursun konusmaya gibi geliyor bana.
Bu arada esinden bekleme, erkekler kolay kolay annelerine bisey soylemez, hangisi olursa olsun.
kendi sorununu kendin halletmelisin.
ya aslında mesele doğum günü de değil.k.validemle eşimin ben yokmuşum gibi takılıp plan yapmalarısenin yapacağın tek şey var..doğum gününü bi kaç gün yada bir gün önceden kutlamak...illa gününde kutlamak zorunda değilsin.yemek organizasyonunu sen yap dışarı çıkın..kimseye haber vermek zorunda değilsiniz..sorarsada sürpriz yapmak istedim eşime dersiniz..
sende onların planını boz bir gün.aaa ben plan yapmıştım de küser gibi surat as..tavrını koy.eşin ne diyecek acabaaslında olay onda bitiyo ama napıcan işte.benimkide anneci....canım kv seni etkisiz eleman görüyo belli ki..sende bir bireysin evin ayrı artık bunu anlamak zorunda...sinirleniyorum böyle kayınvalide tiplerine...sanki kendileri hiç gelin olmadılar.ya aslında mesele doğum günü de değil.k.validemle eşimin ben yokmuşum gibi takılıp plan yapmaları
beni eşim anneci ve de annesini reddedemiyor ne derse onlaylamak zorunda gibi davranıyor.k.v bizi bi aile olarak kabul etmiyor ve benim yüzümü yumuşak buluyor yani ne yaparsam yapayım minnie bişey demez diyor bence sorun benden kaynaklı aslında baştan tavrımı koysam bunlar olmazdı.işler öyle bi noktada ki şu an boşanmak üzereyiz nerdeysesende onların planını boz bir gün.aaa ben plan yapmıştım de küser gibi surat as..tavrını koy.eşin ne diyecek acabaaslında olay onda bitiyo ama napıcan işte.benimkide anneci....canım kv seni etkisiz eleman görüyo belli ki..sende bir bireysin evin ayrı artık bunu anlamak zorunda...sinirleniyorum böyle kayınvalide tiplerine...sanki kendileri hiç gelin olmadılar.
k.validenle anlaşman çok güzel evliliğin açısından bir artı ama senin davrandığın gibi davransam k.vaidem gelir bizde yaşar.yeri gelir kızarım da diyorsun ya onu da yapsam ortalığı ayağa kaldırırvalla ben kayınvalideye canım tatlım annem diyip öpüp duruyorum.başta öyle alıştırdım.şimdi çok rahatız.beni kendi kızı gibi görüyor.gel diyorum geliyo git diyorum gidiyo.al diyorum alıyo.seviyorum da kızıyorum da azarlıyorumda öpüyorum da.öffff kaç yaşında insanlar gelin değil evlat olmaya çalışalım.huyuna gidip seveceği türden davranalım.azıcık rol yapın.seviyormuş rolü.kocanız evliliğiniz bile değişir iyi yönde.haaaa yine anlamazsa kayınvalide iyilikten duruma gore yeni taktikler geliştirmek gerek.ama bi denemekte fayda var şirinlik yapmayı
Allah korusun canım..senin iyi niyetini hak etmiyorlar bunlar..bende öyleydim ama şimdi son 1 yıldır sert yapıyorum kafam rahatladı..bi defa hayır dedin mi gerisi gelir inşallah..rabbim bahtını açık etsin.hayırlı bir evlat versinbeni eşim anneci ve de annesini reddedemiyor ne derse onlaylamak zorunda gibi davranıyor.k.v bizi bi aile olarak kabul etmiyor ve benim yüzümü yumuşak buluyor yani ne yaparsam yapayım minnie bişey demez diyor bence sorun benden kaynaklı aslında baştan tavrımı koysam bunlar olmazdı.işler öyle bi noktada ki şu an boşanmak üzereyiz nerdeyse
amin çok sağol ama bu olaydan sonra küslük ve soğuk savaş başladı eşimle aramda bugünde tartıştık telefonda boşanma konuşucaz akşamAllah korusun canım..senin iyi niyetini hak etmiyorlar bunlar..bende öyleydim ama şimdi son 1 yıldır sert yapıyorum kafam rahatladı..bi defa hayır dedin mi gerisi gelir inşallah..rabbim bahtını açık etsin.hayırlı bir evlat versin
çok iyi niyetliydim ama kaybettim .....sen nasıl düzelttin durumu nasıl sert yaptın.bu arada senin bebeğin yok sanırım Allah sana güzel bebişler versin...Allah korusun canım..senin iyi niyetini hak etmiyorlar bunlar..bende öyleydim ama şimdi son 1 yıldır sert yapıyorum kafam rahatladı..bi defa hayır dedin mi gerisi gelir inşallah..rabbim bahtını açık etsin.hayırlı bir evlat versin
geldi yarın dilkçe vercezboşanmaya kadar geldimi konu yaaa...keşke uzak kalsaydınız biraz
yaaageldi yarın dilkçe vercez
ben mesa attım sabah o da aradı tartıştık eve gelince konuşuruz dedi karara vardık galibayaaapeki sizde istiyormusunuz artık
anladım ne diyelim artık sizin için hayırlısı olsun bundan sonraben mesa attım sabah o da aradı tartıştık eve gelince konuşuruz dedi karara vardık galiba
amin sağol.kopma noktası buymuş ne diyelimanladım ne diyelim artık sizin için hayırlısı olsun bundan sonra
para almadan boşanma derim..evden gitme...geldi yarın dilkçe vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?