- 12 Nisan 2016
- 50
- 25
- 3
- Konu Sahibi derendemet
-
O kadar kötü diyorsun yani.HaklısınSana tek diyeceğim söz Allah yardım etsin sana. Asla taviz verme sözünü sakınma. İkaz et kibarca. Ben iyi niyet gösterdimde ne oldu başıma çıktılar. Herkese iyilik yaramaz. En ufak bir olayda seni günah keçisi ilan edip kuyunu kazar böyleleri.
Hakliisin galiba.Zaten soğudum ki oldukçaKesinlikle aileni dinle ve dön. Yakma kendini. Şimdi sıkıca elimi tutuyo dediğin nişanlın evlendikten sonra öyle bir anneci olur ki.. eğer devam etmeyi düşünüyosanda asla taviz verme ne gerekiyosa yaptır çünkü iyilik yaramaz bu tiplere
atara atar gidere gider yani.dimiKonunuzu okuyunca kayınvalidem aklıma geldi. Bizimkisi de sizinki gibi.. Konuşma tarzı, tavırlar..
İlk başlarda hiç karşılık vermezdim, susardım. Bir sus, iki sus. Baktım ben takıntı yapmışım kayınvalide mi, her akşam eşime şikayet ederdim.. Eşim bana ' bana annemi şikayet etme, ne söylemek istiyorsan, yüzüne söyle' dedi.. Bende kayınvalideme karşılık verdikce, biraz da dişli çıkışlarda bulununca, eşimde benim yanımda olunca, kayınvalidem kendini geri çekti. Şimdi hiçbir şeyimize karışmaz, laf söylemez.. Kısacası rahatsızlığınızı belli edin. Çıkışlarınızı yapın..
abartıyor muyum dersiniz:)Kadının tek bir faulü sözünü görmedim
Ama sizin kız alıyorlar kolay mı anlamına gelen cümleniz var
Beklentiyi düşürün
Biz tavrını vs görmüyoruz belki abartmıyorsun ama biz zaten onları beğenmedik ama yansıtmadık vs diye yazmışsınızabartıyor muyum dersiniz:)
Bak bende aman nişanlım iyi anneci değil dedim beni ezdirmiyor dedim. Kv aynı seninki gibi her masraftan kaçınıyodu. Bişey olmaz biz alırız nolucak dedik biçok şey gözümde kaldı. Sonra noldu yapmasaydın dediler eşim annem annem diye dolandı. Sonuç boşanıyorum. Benim gibi yapma yazık etme kendine.Hakliisin galiba.Zaten soğudum ki oldukça
Aile yapısı olarak pek benzer değiliz,pek yol yordam bilmiyorlar misal insan bir sorar eder anneme babama ya da bana böyle dertleri yok kadının öyle ki bazen ben sanki zorla bunlara gelin gidicem gibi hissettim.Tuhaf bir şekilde konuşmaları var mesela bir söylediğini yine söylüyor.Nişan kız tarafında mesela yemekli olacak dedim e o kadar olacak tabii fln dedi sanki öyle yapılması zorunda gibi.Sonra da nişanlık için laf edince dumur oldum.Biz tavrını vs görmüyoruz belki abartmıyorsun ama biz zaten onları beğenmedik ama yansıtmadık vs diye yazmışsınız
Neyini beğenmediniz sanki bir önyargı olmuş gibi
aynen. alttan aldıkca daha çok üstüne gelir. karşılığını ver, içinde tutma.. herkes yerini, sınırlarını bilsin. şunu unutma, seni nişanlını sevmişsin evleniyorsun.. nişanlının ailesini sevmek zorunda değilsin.. ama nişanlından dolayı saygı duymalısın. aynı şey onlar içinde geçerli, sana saygı duymalılar..atara atar gidere gider yani.dimi
anasıyla otursun işte şimdi.geçmişler olsun dilerim güzel bir sayfa açılır sizin içinBak bende aman nişanlım iyi anneci değil dedim beni ezdirmiyor dedim. Kv aynı seninki gibi her masraftan kaçınıyodu. Bişey olmaz biz alırız nolucak dedik biçok şey gözümde kaldı. Sonra noldu yapmasaydın dediler eşim annem annem diye dolandı. Sonuç boşanıyorum. Benim gibi yapma yazık etme kendine.
sağol kardeş.tüm gelin adaylarının ve gelinlerin.zor zanaatAllah yardımcın olsun
doğru empati kurmaya çalışıyorum bazen de mesela annem arasa nişanlıma böyle bir laf etse ben anneme epey alınırdım.böyle bir şey diyecekse bile bana demesi lazımBen abartı bir şey göremiyorum. Maddi durumlarından dolayı öyle bir cümle kullanması normal geldi. Ya da ben alıngan bir insan olmadığım için böyle düşünüyor olabilirim. Eğer seni üzen tavırları olursa, saygıyı asla yitirmeden tatlı bir dille cevabını vermelisin. Ama büyüklere biraz anlayışlı olmak, bazen de görmezden gelmeli diye düşünüyorum. Çünkü nişanlınla hiçbir problemin yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?