K.valideden nağmeler:

Nişanlına yeteri kadar güveniyorsan vazgeçme derim ben. İnan benim k.v. anlattıkların gibi olsa öpüp başıma koyardım. Benimki kadar patavatsızı zor bulunur... Ve benimki tek kaynana değil. Eşimin tüm sülalesi aynı. Ve sadece bana değil aileme, arkadaşlarıma da yerli yersiz konuşurlar.

Ama ben de şöyle düşünüyorum, eşimle aramız gayet iyi, hiçbir sorunumuz yok. Ailesinin haksız olduğunu biliyor, arayı idare edebiliyor.

O cahiller için neden yuvamı yıkayım? Sonra giderler alırlar kendileri gibi bir cahil, mutlu mesut yaşarlar. Olan benim yuvama olur.

Yani önemli olan nişanlın arayı idare edebiliyor mu? Yeri gelince senin haklı olduğunu kabul ediyor mu? Bunu ölç bence...

ne ladar güzel anlatmışsın filmi ileri sardım dediklerinle.sindirme çabalarına göz yummayacağım ona he de geç fln dyorlar ama hayır onu kabul etti sanan bi kadın var karşımda.ha evet baktım olmadı nişanlılık bunun için var olmadı der ayrılırız.Umarım hersey gonlunce olur

Haklısın çok içli dışlı olmuyorum kadınla.Biraz da nişan atlatılınca bi köşeme çekilip izleyeceğim tavırları.Sağol tabsiyen için:)

D derendemet teşekkür ederim senin de öyle ama lütfen nişanlandın yine yoldan dönemem deme benim bi arkadaşım nişan attı benzer sorunlardan karşısına öyle biri çıktıki masallardaki prensler gibi hem gönlü güzel hem yüzü o kadar güzeller ki biz bile hayranlıkla izliyoruz umarım sanada aynı güzellikler denk gelir nişandan sonra olanları da yaz

yaızıcam takipte kalın:)

10 kere de nişan atsan hepsinin anası böyle

sakın alttan alma.
nişanlın annesini değil de seni susturuyorsa, idare et diyorsa bil ki evlenince de aynısı olacak.
anası ne yapsa ne söylese, sana sus diyecek. karşılık versen saygısız olacaksın.
iyi düşün taşın gözlemle nişanlını.

konuda haklı taraflarınız var ama şuan nişanlınıZın telefon alması sizi ilgilendirmez bence. kendi paranız gibi yazmışsınız . nişan tanımak için olan bir süreç . hani evli olsanız deseniz ki nişanlıyken yoktu böyle bir huyu şimdi kardeşlerine telefon alıyor belki ortak bütçe açısından haklı olabilirdiniz ama şuan söz hakkınız olamaz . annesi al dedirtse bile kendi oğluna aldırtabilir bence. nişanlınız da istiyor ki alıyor. ben de uzun süredir nişanlıyım inanın parasını neye harcar hiç bilmiyorum. sormam da . tabi tanıdığım için az çok fikrim var parasını savurmayacağını günlük hayattan tahmin ederim ama gidip kardeşlerine bir şey almasına laf etmem . ben almasa sıkıntılı görürdüm kendisini .ben bir de şu kısma takıldım canım ben de nişan yaptım nişan takısız oldu hem de kendim öyle söyledim . nişan kıyafetimi kendim aldım . bizim taraftan kimse tutup karşı taraf alacak demedi. ben zaten böyle bir şeye müsade etmedim . neden sizin kıyafetinizi onlar alsın? ee sonra pahalı almayın diyince kötü oluyorlar . kendiniz almalıydınız.

Ben olsam saygımı bozmadan, kendimi de ezdirmeden lafımı söylerim her konuda...

Nişanlıma da güveniyorsam yoluma devam ederim.
Benim eşim nişanlıyken de beni el üstünde tuttu, ana babasının dengesizliklerini görmezden gelmem için çabaladı.
Evlendik, daha bir bağlandı kendi kurduğumuz aileye.. Yani beni hiç pişman etmedi..bu benim örneğim tabii..

Bütün iş ikili ilişkinizde..

Canim, bugun esimin bekarligimizda gonderdigi mesajlari okudum da, gozu benden baska sey gormuyormuş. Evlenince geçim derdi, hesap kitap, istekler, ailesi... Bunlar oncelik oldu. Net. Kira, fatura, alisveris, hesap, aile ziyaretleri, sorumluluklar... Hayat buna döndü... Asla nişanliliktaki gibi devam edemez cunku zaten gundem degisiyor ben yorum yapmiyorum baska cunku kv ile geçinecek olan sensin, kendine soracaksin ben bu kisiyi idare edebilecek miyim diye...

Bilmiyorum her türlü karışma bana saçma geliyor. Ne o senin alacağına, ne sen onun parasına karışamazsınız. Ama belli ki karışacak. Bunu da oğluna güvenerek yapıyor. Benim abim evlendi. Hiç kimse ağzını açmadı. Çünkü abim açtırmaz. Kendi parasıyla evlendi. Babamdan sıfır beklentisi oldu. Annemlerde şu şöyle olsun demediler. Açıkçası gelinin koltukları Nasıl, gelinliği kaç para gerçekten ilgilendirmiyor bizi. O kullanacak onları. Bize ne. Ama maalesef karışanlar çoğunlukta. Şimdiden rahatsız olmuşsun. Ama karışmayanını bulman çoooook zor. Az veya çok burunlarını sokarlar. Sen de akıllı ol. Kız alıyorsunuz muhabbetine girme. Yoksa gelin aldık derler, köle almış gibi davranırlar. Her şeyin bir bedeli var.

Kayınvalide bütçemizi sarsmayın diye telefonda uzun uzun konuşmuş, en büyük olay buysa ben bunda birşey göremedim

Benim kv ye benzettim benimki baya üst leveli.
Nişanlılik ta yanında olurlar zaten.
Köprü ayı misali.
Evlendikten sonra 180 derece dönecek büyük ihtimal.
Ben de öyle oldu.
Eğer bununla ilgili en ufak bir sinyal alıyorsa ver eline yüzüğü arkana bile bakma git.

Ayy biyerden sonra okuyamadım aynı benim kv cimri ve her b.ka karışan müdahale eden müsade etsek bizi yönetecek cinsten
İş eşinde bitiyo canım yoksa bişey yapılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…