- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.923
- 798
- Konu Sahibi derendemet
-
bu kk sayesinde evlenmekten korkuyorumbensağol kardeş.tüm gelin adaylarının ve gelinlerin.zor zanaat
ne ladar güzel anlatmışsın filmi ileri sardım dediklerinle.sindirme çabalarına göz yummayacağım ona he de geç fln dyorlar ama hayır onu kabul etti sanan bi kadın var karşımda.ha evet baktım olmadı nişanlılık bunun için var olmadı der ayrılırız.Umarım hersey gonlunce olurD derendemet konunu şimdi okudum benim konumu okudunya az önce iki konum daha var bi zahmet onlarıda oku nedenmi eşim le aynı senin yaşadıklarını yaşadım aynı ailemde istemedi neyse ben itiraz edip evlendim tabi eşim nişanlıyken boşwer duyma önemseme diyodu bende diyodum bu adam hep benim yanımda olur evlendik aynı hafta ne 180 360+180 yaparak sürekli döndü de döndü aslan kesildi ne oturduğum evden çıkabilir oldum zaten aynı apt hafta tatilinde çıksak haberli dönüşte mecbur onlara gidilecek(alt katımıza) mesai saatlerime(kamuda çalışıyorum hatta mühendisim) karışılır oldu mesleğimi belirtme sebebim esnek saatlerim normal memurlar gibi sabah 9-5 değil giydiğm ayakkabı kıyafet herşeyime karıştırılar onlar karıştıkça eşim sustu eşim sustukça gözümden gönlümden düştü nihayet çocuk oldu sorunlar bittimi bitmesi lohusalığım mahvoldu sana bişey diyimi bi kızın en unutamadığı nişanı kınası doğumu benimki gözyaşlarıyla geçti şimdi kararını ver benimkide tek çocuk türkiye nüfusunda milyon tane erkek ve uyum sağlayan kv kp görümce var lütfen ailenin onay vermediği içine sinmeyen nişandan önce diş gösteren bi kv gelin gitme yoksa en güzel günlerin gözyaşıyla geçer..
Haklısın çok içli dışlı olmuyorum kadınla.Biraz da nişan atlatılınca bi köşeme çekilip izleyeceğim tavırları.Sağol tabsiyen için:)Nişanlına yeteri kadar güveniyorsan vazgeçme derim ben. İnan benim k.v. anlattıkların gibi olsa öpüp başıma koyardım. Benimki kadar patavatsızı zor bulunur... Ve benimki tek kaynana değil. Eşimin tüm sülalesi aynı. Ve sadece bana değil aileme, arkadaşlarıma da yerli yersiz konuşurlar.
Ama ben de şöyle düşünüyorum, eşimle aramız gayet iyi, hiçbir sorunumuz yok. Ailesinin haksız olduğunu biliyor, arayı idare edebiliyor.
O cahiller için neden yuvamı yıkayım? Sonra giderler alırlar kendileri gibi bir cahil, mutlu mesut yaşarlar. Olan benim yuvama olur.
Yani önemli olan nişanlın arayı idare edebiliyor mu? Yeri gelince senin haklı olduğunu kabul ediyor mu? Bunu ölç bence...
Ele karışmak derlerdi de o ne ola ki derdim.Allah iiyi insanlarla karşılaştrısnbu kk sayesinde evlenmekten korkuyorumben
amin cümlemizeEle karışmak derlerdi de o ne ola ki derdim.Allah iiyi insanlarla karşılaştrısn
D derendemet teşekkür ederim senin de öyle ama lütfen nişanlandın yine yoldan dönemem deme benim bi arkadaşım nişan attı benzer sorunlardan karşısına öyle biri çıktıki masallardaki prensler gibi hem gönlü güzel hem yüzü o kadar güzeller ki biz bile hayranlıkla izliyoruz umarım sanada aynı güzellikler denk gelir nişandan sonra olanları da yazne ladar güzel anlatmışsın filmi ileri sardım dediklerinle.sindirme çabalarına göz yummayacağım ona he de geç fln dyorlar ama hayır onu kabul etti sanan bi kadın var karşımda.ha evet baktım olmadı nişanlılık bunun için var olmadı der ayrılırız.Umarım hersey gonlunce olur
yaızıcam takipte kalın:)D derendemet teşekkür ederim senin de öyle ama lütfen nişanlandın yine yoldan dönemem deme benim bi arkadaşım nişan attı benzer sorunlardan karşısına öyle biri çıktıki masallardaki prensler gibi hem gönlü güzel hem yüzü o kadar güzeller ki biz bile hayranlıkla izliyoruz umarım sanada aynı güzellikler denk gelir nişandan sonra olanları da yaz
10 kere de nişan atsan hepsinin anası böyleSinyalleri taa sözlendiğimizden beri almıştım ama kimi zaman kolay değil o da anne,kolay değil onun da tek oğlu fln diyordum.Şimdiye kadar oğluna maddi bir desteği de olmadı bu arada,bizimki hep kendi kendine yetti.Neysem ne.Görüntü itibariyle ailesini benim ailem pek benimseyemediyse de..Aasla ama asla onlara belli etmedik hatta oldukça sevimli davrandığımız kanısındayız.Ama akıllı k.valide adayı ilginç bir yol izledi,ailem yanımda iken gerçekten hiç karışır görünmüyor,ama telefon ettiğinde kimi zaman ya da evine benimkiyle git gel yaptığımızda kadının k.validelik damarlarının kabardığını hissediyordum.
Bir kere evinde eskaza lafın arasında zaten erkendi ya evlilik için gibisinden bir şey söyledi.Hadi dedim eşelemeyeyim.Bir kere de evine daha yeni gittiğimde hiç unutmuyorum hiç konuyla alakasız oğlumbenimherşeyim.Herşeyim çocuklarımın üstüne..gibisinden laflar fln tabii bunlar küçük önemsiz şeyler.Annedir dedim.Gel zaman git zaman nişandan önce nişanlımla bakıyoruz kıyafet fln nişanlımın tlf u çaldı,arayan annesi.Neyse açtı bu konuştu etti,peşisıra beni istemiş.Napıyosunuz fln diyor-bilmiyordu kıyafet bakacağımızı-işte nişan için kıyafet bakmaya çıktık dedim.Bu birden aaa kıyafet mi bakıyorsunuz,aman yavrum bütçemizi sarsmasın dedi.Bir an noluyor dedim kendi kendime.Dedim bizim kafamızda bir bütçe var anne,elbette onu aşmayacağız.Hala daha konuşuyor akıl veriyor ama nasıl katıksız beş dakika bana tutumluluk el kitabı yazdı.Oldukça tuhafıma gitti bu kadar uzatması,açıkçası modum düştü direkt.Ben de kapattıktan sonra bu neydi şimdi dedim nişanlıma.Kız almak,kız vermek söz konusu .Annen nasıl bir hesap yapmaktan bahsediyor acaba dedim nişan için kıyafette aşırıya kaçmak fln bunlar dedim ne kadar ayıp biz aile olarak nişanda hiçbirşey istemedik sizden takı dahi istemedik.Bu mu karşılığı dedim.Nişanlımda anneme ne bakıyorsun,çocukluk etme,alınma vs.diye geçiştirdi.Kadında sürekli bir karışma modu var.Bilsin bilmesin konuyu olur olmaz politikadan,ev fiyatlarından,altın fiyatlarından bahsediyor.Ama söylediği şeyler o kadar komik ki saygısızlık etmiyorum yine de dinliyorum ama yani tutulur bir yanı yok.Konuşmak için konuşanlardan..Annemlere bahsetmek istemiyorum onlar da sürekli bizleri kimlere karıştırdın modundalar.Bazen diyorum kızım gittiğin yol yol değil galiba ama nişanlım uydumakıllı biri değil.Şimdilik elimi sıkıca tutan biri.Ama peki yarın?Ya evlenince dönerse 180 derece diyorum.Ailesinde hatrısayılır bir para var.Evet tamam diyeceksiniz ki kimse kimseye bişi yapmak zorunda değil.Bir beklentiye girmeyin.Ama madem öyle oğlundan da talep etmemeli birşeyler değilmi?Kardeşi yeni telefon istiyormuş,nişanlımdan duyuyorum bunu.Bunu söyleten de kesin annesi kardeşine.Yani madem senin kesen değerli.Oğlunun kesesi de yarın bizim aileimizin kesesi olacak.Peki abarttığım bir yer varsa beni durdurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?