K.validem ve eşim benim yüzümden küstüler, barışmaları için araya girmeli miyim?

imeldaguney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
693
1
116
İstanbul
Hanımlar,

K.validem ve eşim benim konu olduğum bir tartışma nedeniyle küstüler, konu k.validemin beni korumasıydı.
Her neyse eşim sonradan pişman oldu zaten fakat annesi, eşime karşı tavırlı
Sizce k.validemle konuşmalı mıyım, çok sıcak bir ilişkimiz yok kendisiyle hatta sorunlu bile denebilir ama bu sefer beni korudu sağ olsun.
Ne yapayım konuşayım mı ?

Gerçi sen ne kadar iyi davransanda el kızısın yarın ilk tartışmada seni haksız çıkarırda neyse

senin karışmana gerek yok 2 gün sonra yine can ciğer olurlar zaten...

Konuşmalı mıyım derken, yani kocam pişman oldu biraz yumuşasan ona karşı diye demek istedim ama ifade edememişim
Aracı olayım mı barışmaları için yani?

benim başıma böyle birşey gelse. eşime annesinden özür dilemesi gerektiğini belirtirim. ama gidip k.valideme demem.

Konuşmalı mıyım derken, yani kocam pişman oldu biraz yumuşasan ona karşı diye demek istedim ama ifade edememişim
Aracı olayım mı barışmaları için yani?

Eşiniz zaten pişman olmuş yaşananlara,bırakın anne oğul zaman içinde barışırlar aralarıda düzelir siz hiç karışmayın bence...

eeeeee tamam işte eşin özür dilemiş madem senlik bişey kalmamış bundan sonrası onların sorunu....
hangi kaynana biricik değerli oğluşunu gelinine elleriyle verir...
daha çok ilgi bekliyodur eşinden...

eeeeee tamam işte eşin özür dilemiş madem senlik bişey kalmamış bundan sonrası onların sorunu....
Hangi kaynana biricik değerli oğluşunu gelinine elleriyle verir...
Daha çok ilgi bekliyodur eşinden...

herzamanki bekledikleri şey değilmi zaten ilgi...sanki kocaları yok

Karışmayınca da hakkımda kötü düşünürmü ki diye düşünüyorum
Hani işine geliyo diye konuşmayınca.

Böyle bi düşünceye sahip olacak türden bi insan ne yaparsan yap bi kulp takar zaten
O yüzden bencede karışma, nasılsa düzelir araları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…