Gelip de daha sinir edecek biriyse çağırma,yok yardım eder karışmaz diyosan çağır.
Kadının kişiliğine bağlı
Kayınvalideniz arzu ederse bütün organlarını keyif icinde büyütebilir.
Çalışıyor musunuz hayır, eşiniz çalışıyor mu hayır?
Oturun kendiniz bakın bi zahmet. Yetişemediğinizi düşünüyorsanız kibarca yardım isteyin; bi tarafını büyütüyo demeyin. O da zamanında eşinizi büyütmüş.. Yardım etmek istemezse keyfi bilir. Bakmak zorunda değil.
kayınvalidenle iyi anlaşıyorsan söyleyebilirsinannecim biraz yardımcı olurmusun diyebilirsin ama herşeye karışan bi tipse hiç söyleme çocuğun yanında bide onunla uğraşırsın annen yakınındaysa annenede söyleyebilirsin
zamanında k.validesi bakmış onun çocuklarına.hep anlatırdı eskiden şimdi anlatmıyor ben onadan yardım bekleyeceğim diye.fazla bir şey istemiyorum hafta da bir gün gelse sen de az uyu dese yeter,sadece kucağında çocuğu tutsun başka bir şey demiyorum.herkesin k.validesi yardım ediyor.bu arada eşim çalışıyor ona pek kızmıyorum yardımcı olmaya çalışıyor.ama anası niye böyle yapıyor ya?şimdi arasam gelse günün birinde laf sokar ince ince çocuğuna bakamadın gibisinden sinirim hepten bozulur.
zaten bakmak istese evine geldiğinde 2 saat bile otursa yardımcı olmaya çalışır ama geldiğinde misafir gibi diyosun belki alıştırmak istemiyodr çocuk bakımı konusunda
zamanında k.validesi bakmış onun çocuklarına.hep anlatırdı eskiden şimdi anlatmıyor ben onadan yardım bekleyeceğim diye.fazla bir şey istemiyorum hafta da bir gün gelse sen de az uyu dese yeter,sadece kucağında çocuğu tutsun başka bir şey demiyorum.herkesin k.validesi yardım ediyor.bu arada eşim çalışıyor ona pek kızmıyorum yardımcı olmaya çalışıyor.ama anası niye böyle yapıyor ya?şimdi arasam gelse günün birinde laf sokar ince ince çocuğuna bakamadın gibisinden sinirim hepten bozulur.
sanki istenmeyen gelinim eşimin ailesinden bir Allahın kulu gelmiyor ya.eşime de dedim biraz önce benim ailem sana böyle yapsa hoşuna gider mi dedim?
bana dediği "senin ailen bana ne yapıyor sanki "para mı verdiler".ben sanki onunkilerden para bekliyorum gelsin torunun sevsin arada arayıp "ölmediniz değil mi" desinler ama yapmıyorlar.şimdi de annemin derdi başından aşkın diyor.herkesin derdi var.kadının kocası sabah gidiyor gece yarısı geliyor 20 yaşındaki oğlu da bilgisayar başında tüm gün ona zararı yok. o kadar çok boş vakti var ki,hiç bir işi yok ya.nasıl burnunda tütmüyor torunu anlamıyorum.ben yeğenlerimi bile özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?