- 13 Mayıs 2011
- 3.942
- 3.658
- 373
- Konu Sahibi yinandyang
-
kadına kötü niyetli yaftası yapıştırmadan önce siz kendi bakış açınızı sorgulayın derim.
siz olayı yorumlamak istediğiniz gibi yorumluyor olmayasınız?
gelip bacak bacak üstüne atıp sizden her türlü hizmeti bekleseydi mi iyi niyetli olacaktı?
sorun sabahtan akşama kadar sizde olmaları mı ?
yaptığı yöresel yemekler mi ?
kk daki kadınlara bir bak hangisine nasip olmuş kaynanayla mutfağa girmek
pek okumadım ama kötü niyetli değil zanlımca , ben olsam keyfini çıkarırdım
hatta işin inceliklerini öğrenmeye bakardım.
sorun hafta sonraları gün boyu sizde olması ise eşine çıtlat uyarsın onları
hatta siz planlar yapıp sabah erkenden çıkın evden
onlarda bu duruma alışır elbet
aman kavgasız gürültüsüz halledin
yazdıklarınıza bakırlırsa kötü niyetli değiller.
sözlerine kulak asmayın kayınvalidenizin
erkek çocukları büyüsü de annelerinin biricik kuzusu olarak kalıyor malesef
aslında senı bılmedıgınden dolayı rahatsız edıyor
öğrenmeye calıs bence cok buyuk sans
saray kedisi
yeme tatlı canını
yanı haberlı gelmelerı abes olabılır anne baba cunku onlar
esın belkı uyarabılır ama er yada gec anlarlar senın soylemen uzerıne uyarıldıklarını
esın kendı akıl etseya
bız daha yenı evlıyız dıye
neysebence varya sen yaklas bekleme altından gır ustunden cık kayınvalıdenın
sen acık olursan oda sever kotu nıyetlı degıller gıbı geldı bana
laf sokusturmaları bosver artık napcan yanı
dıdişme sarışma
onun bilgileirnden faydalan bence tatlım
uzatmaya gerek yok bence dusundukce buyur sorunlar
Arkadaşlar benimki dert değil,sadece yeni evli olduğum için canımı sıkan bir mevzu. Size bir sorayım istedim.
Nazlı büyütüldüm üniversite, yüksek lisans, iş güç derken, bi hatun olarak malesef mutfakta çok iyi değilimHiç beceremiyor değilim. Elimden gelen şeyler var. Eşim de sağolsun yemek konusunda anlayışlıdır yavaş yavaş alışıyorum.
sorun şu ki, haftaiçi zaten çalışıyorum, eşim de haftasonlarını bir şekilde ailesiyle bir plan yaparak geçirmek istiyor anlayışlı olayım diyorum ama bu da beni yoruyor. Kayınvalidemler öyle sadece çaya ya da yemeğe gelmezler. Geldiler mi sabah kahvaltıdan gece yarısına kadar otururlar. bu durumda mecburen mutfaga birlikte giriyoruz. ama bu beni sinir ediyor. ben henüz evimin hanımı olamadan onunla mutfağımı paylaşmak zorunda kaldığım gibi ona sormak zorunda kalıyorum çünkü yöresel şeyler yapıyor ve benim adını bile duymadığım şeyler.
Bu konuda eşime bir şey söylemeye çekiniyorum. ailesini istemediğimi düşünmesin. sadece çaya gelseler ikram çıkartırım, ya da yemeğe gelseler çorba ana yemek salata pilav bir iki zeytinyağlı meze türü hazırlayabilirim. Ama sabahtan akşama olunca ben de ne yapacağımı şaşırıyorum. Kahvaltı öğlen birşeyler çay saati birşeyler akşam yemeği sonra tatlısı meyvesi... Yani, bütün bunları kayınvalidemle beraber yapmak zorundayım ve ben huzursuz oluyorum. Evimin hanımı olamıyorum yani... bunu eşime söylesem onlar misafir mi diyeceğini adım gibi biliyorum.
Nasıl üstesinden gelebilirim bana bir akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?