Merhaba canım,Ben ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım.ikisinide kaybettim.mafoldumben İkinci tedavimde kimyasal gebelikel sonlandı.mafoldumben Üçüncü tedavim ikizlerimi 5.5 haftalık kaybettim. ŞİMDİ 4.tedavim için bekliyorum.rabbim yüzümü güldürene kadar yola devam.:CüvCüv:
canımgenetık test yaptınmı bendde 3 kre yaptım tutmadı genetık yaptık ve traslokasyon oldugum ortaya cıktı sende yapmadıysan hemen gıt yaptır
bi kere yaptrım negatıf maalesef suan ikinci tedavımdeyım inşallah bu defa olur dıye umutla beklıyorum en öenmlisi sürekli dua edıyorum sadece kendım ıcın degıl ama herkes ıcın rabbım kımsenın kucagını bos koymasın ınsallahhhhhhh
ilk denemem dış gebelikle sonuçlandı ikincisi ise tutunamadı malesef asicim.şimdi adet olur olmaz yani bugün yarın yeni tedaviye başlıyoruz nasipse.inşallahhh bu sefer sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ama olmazsa da maddi durumum ve sağlığım el verdiği sürece hiç ara vermeden devam edebilirim taaaa ki olana dek....
bende 3 aşılama 3 tüp bebek 3 de tuttu ancak allaha şükür allah her istiyene versin olmasaydıda maddi durum el verdihi sürece denerdim allah kimseye aratmasın ilklerde tutumayı nasip etsin ihşallah:Saruboceq:
canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. önceki denemelerinde hiç hamilelik olmuşmuydu. nerde tedavi oldun, bi de sorun neydi canım. benim 2 negatif micro var, hiç hamilelik olmadı, bazen çok korkuyorum hiç hamile kalamayacakmıyım diye...
merhaba arkadaşlar bende bi tüp bebek denedik olmadı herşey çok güzel yolundaydı ama tutmadı neden bilmiyorum şimdi bana diceksinizki daha noldu bizim gigi 3, 4 ,5 denemen yokya ama ilk denemem ama belkide son olacak çünkü ilkini bile çok zor imkanlarla yaptırdık ikinciyi belki hiç deneyemeyiz çünkü imkanımız yok yani şu anda öyle arkadaşlar ne olur bana dua edinde ikinci bi defa denemek için bi mucize olsun maddi olarak
merhaba ktzlar bende 4 kere mikro denedim 4. tuttu ama dış gebelik olduğu için bitti bu yolda Allahım bana ömür verdiği sürece uğraş vericem denemeye devam edicem inaniyorumki rabbim vakti saati gelince emanetlerimi bana verecek bu uğurda mücadele veren tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlerimizi neşesiz evlatsız bırakmasın hepimize o kutsal duyguyu annelik duygusunu yaşatsın
bi kere yaptrım negatıf maalesef suan ikinci tedavımdeyım inşallah bu defa olur dıye umutla beklıyorum en öenmlisi sürekli dua edıyorum sadece kendım ıcın degıl ama herkes ıcın rabbım kımsenın kucagını bos koymasın ınsallahhhhhhh
Asim merhaba
2 tüp bebek denemesi biri dondurulmuşlarla 2 sonuçta maalesef negatif ama vazgeçmek yok! Histeroskopi yapıldı ilaçlaarım 30 Eylülde bitiyor randevumda belli olacak başlama tarihim. Az önce Momi' nin güzel haberini aldım gözyaşlarıyla okudum... Belkide bende... İnşallah...
Canim benim inseallah bu sefer hepimizin olacak allahin iniyle sabir ve duaylaa....hangi merkez canimmm ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN
canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. önceki denemelerinde hiç hamilelik olmuşmuydu. nerde tedavi oldun, bi de sorun neydi canım. benim 2 negatif micro var, hiç hamilelik olmadı, bazen çok korkuyorum hiç hamile kalamayacakmıyım diye...
altıncı denememin arefaesinde sayılırım bu ay iki hastaneyle görüşücem Allah izin verirse bakalım aslında ramazanda düşünüyorduk ama olmadı hastanelerle görüşmelerim falan derken sanırım ekime sarkacak diger beş denememde herşey yolunda gitti ama tutunma olmadı bu yolda Allah herkese yardımcı olsun ......
Kızlar benım 2 denemem var.Ama hıc asılama olmadım.Sızce olmalımıyım kı ?CADIARZU
altıncı denememin arefaesinde sayılırım bu ay iki hastaneyle görüşücem Allah izin verirse bakalım aslında ramazanda düşünüyorduk ama olmadı hastanelerle görüşmelerim falan derken sanırım ekime sarkacak diger beş denememde herşey yolunda gitti ama tutunma olmadı bu yolda Allah herkese yardımcı olsun ......
arkadaşlar hepimizin iyi kötü tüp bebek denemelerimiz var.ben iki kere yaptırdım ikisindede hamile kaldım biri 5haftalık biri 16 haftalıktan kaybettim çok yorulum keşke diyorum hamile kalmasamıydım onları kaybetmekten kalmamak dahamı iyiiydi diyorum şimdi tekrar yaptırmak cesaretim yok ikizlerimin öldügününe inanamıyorum normal dogum yaptım anneligin zorlugunu güzelligini tattım ama yoruldum ne yapcam bilmiyorum siz ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?