Ka kere tp Bebek denediniz, sonu ne oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımgenetık test yaptınmı bendde 3 kre yaptım tutmadı genetık yaptık ve traslokasyon oldugum ortaya cıktı sende yapmadıysan hemen gıt yaptır

merhaba arkadaşlar bende bi tüp bebek denedik olmadı herşey çok güzel yolundaydı ama tutmadı neden bilmiyorum şimdi bana diceksinizki daha noldu bizim gigi 3, 4 ,5 denemen yokya ama ilk denemem ama belkide son olacak çünkü ilkini bile çok zor imkanlarla yaptırdık ikinciyi belki hiç deneyemeyiz çünkü imkanımız yok yani şu anda öyle arkadaşlar ne olur bana dua edinde ikinci bi defa denemek için bi mucize olsun maddi olarak

canımgenetık test yaptınmı bendde 3 kre yaptım tutmadı genetık yaptık ve traslokasyon oldugum ortaya cıktı sende yapmadıysan hemen gıt yaptır

canım ben genetik testlerimi yaptırdım.çok şükür sorun çıkmadı,eşimdede bendede.ama neden dersen onu dr.bilmiyor.benim ilk tedavimde ikizlerim oldu.sorunsuz sağlıklı 36.haftayı gördük ama malesef kaybettim.yani bende sağlıklı gebelik oluşuyor fakat sonra tahlihsizlikler oluyor.

merhaba ktzlar bende 4 kere mikro denedim 4. tuttu ama dış gebelik olduğu için bitti bu yolda Allahım bana ömür verdiği sürece uğraş vericem denemeye devam edicem inaniyorumki rabbim vakti saati gelince emanetlerimi bana verecek bu uğurda mücadele veren tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlerimizi neşesiz evlatsız bırakmasın hepimize o kutsal duyguyu annelik duygusunu yaşatsın

bi kere yaptrım negatıf maalesef suan ikinci tedavımdeyım inşallah bu defa olur dıye umutla beklıyorum en öenmlisi sürekli dua edıyorum sadece kendım ıcın degıl ama herkes ıcın rabbım kımsenın kucagını bos koymasın ınsallahhhhhhh

Canim benim inseallah bu sefer hepimizin olacak allahin iniyle sabir ve duaylaa....hangi merkez canimmm ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN

Asim merhaba
2 tüp bebek denemesi biri dondurulmuşlarla 2 sonuçta maalesef negatif ama vazgeçmek yok! Histeroskopi yapıldı ilaçlaarım 30 Eylülde bitiyor randevumda belli olacak başlama tarihim. Az önce Momi' nin güzel haberini aldım gözyaşlarıyla okudum... Belkide bende... ınşallah...

canim benim insallah bu son olucak
senide diger listemize ekliyorum o zaman tedavi listesin
ben inaniyorum bu sefer rabbim mucizeni gondercek

bende 3 aşılama 3 tüp bebek 3 de tuttu ancak allaha şükür allah her istiyene versin olmasaydıda maddi durum el verdihi sürece denerdim allah kimseye aratmasın ilklerde tutumayı nasip etsin ihşallah:Saruboceq:

masallah canim
saglicakla kucagina alman dikegi ile
darisi bizlerin basina

canim girdugun gibi 4 5 6 kucagina alanlar var
inancini yitirme ve her zaman dua et allahim kimseyi evlatsiz birakmasin

canim benim ya allahim sanada deneme imkani versin yada dogal yoldan gondersin melegini sen deneyelim derken o sana surpriz yapsin insallah dualarim seninle

amin canim amin
ne kadar guzel umutlu yola devam ediyorsun
rabbim bunun karsiligini sana verir insallah

aminnnnnnnnnnnnnn

canim haber vermeyi unutma insallah bu son denemen olur ve rabbim mucizeni gonderir

Asicim rabbim senin gibi çırpınan gayretli etrafındakilere moral veren bir insanın dileğini gerçekleştirir inşaallah bebişini en kısa zamanda kucağına alacağına inanıyorum rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün

Canim benim inseallah bu sefer hepimizin olacak allahin iniyle sabir ve duaylaa....hangi merkez canimmm ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN

amin canım cümlemizin malatya doğu fertil tüp bebek mekezi canım birinci denememi ankarada yaptırmıstım bu defa aılemın yanında olayım dıye malatyayı tercıh ettım hepimiz için hakkımızda hayırlısı

altıncı denememin arefaesinde sayılırım bu ay iki hastaneyle görüşücem Allah izin verirse bakalım aslında ramazanda düşünüyorduk ama olmadı hastanelerle görüşmelerim falan derken sanırım ekime sarkacak diger beş denememde herşey yolunda gitti ama tutunma olmadı bu yolda Allah herkese yardımcı olsun ......

Son düzenleme:

bende önceki denemelerimde hiç hamilelik oluşmadı 3 tüp beebgimde tutturdum 1. tüp bebegimi süleymaniye devlet hastanesinde yaptırdım negatif 2. tüp bebgimi alman hastanesi bahçeci klinliginde yaptırım oda negatif 3.tüp bebgimi bürüksel tüp bebek merkezinde yücel kahraman yaptırıdım alllah şükür tuttu bizim sorununumuz morfolojidi IMSI işlemi uygulandı allah her isteyene versin :Saruboceq:

sevgili arkadaşım inşallah 6,sı tutar bu sabrınla pozitifi göreceğine ve bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ben de 2, yi ekimde yaptırıyorum inşalah hepimizin tedavileri güzel bir şekilde devam eder olumsuzluklar olmaz allahım inşallah allahım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi verir bize

Kızlar benım 2 denemem var.Ama hıc asılama olmadım.Sızce olmalımıyım kı ?CADIARZU

Kızlar benım 2 denemem var.Ama hıc asılama olmadım.Sızce olmalımıyım kı ?CADIARZU

bebetomcum demek ki doktor aşılamayı gerek görmemiş ben bir kere aşılama oldu doktorum 3 kere yaparız demişti rapor da çıkartırsın dedi ama ben istemedim benim için zaman kaybıydı ilaç tedavileri va aşılamada çok fazlayumurta oluştu ve bir sürü kistim oldu 3 kere ikişerden toplam altı ayım doğum kontrol hapı kullanmakla geçti ben hem rapor istemedim hem de yaşım 35 olduğundan tüp bebek yaptıralım dedik 1, olmadı 2, ekimde inşallah sende de bazı nedenler görmüştür ki direk tüp bebek yaptırmıştır inşallah birdahakine tutar arkadaşım dualarım hepimize

BENIMDE 7. denemem olacak bendede tutunma olmuyor inseallah bu sefer rabbim guldurur bizimde hersey yolunda gidiyor ama tutmuyor rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun inseallahhhh:uhm:

kızlar karyotıp analızı yaptırdınızmı ben yapmadım ve 3 tedavı den sonra yaptım malesef ve sorunum oldugunu ogrendım sızde daha baslamadan mutlaka yaptırın sımdı pctyle yapılcak

arkadaşlar hepimizin iyi kötü tüp bebek denemelerimiz var.ben iki kere yaptırdım ikisindede hamile kaldım biri 5haftalık biri 16 haftalıktan kaybettim çok yorulum keşke diyorum hamile kalmasamıydım onları kaybetmekten kalmamak dahamı iyiiydi diyorum şimdi tekrar yaptırmak cesaretim yok ikizlerimin öldügününe inanamıyorum normal dogum yaptım anneligin zorlugunu güzelligini tattım ama yoruldum ne yapcam bilmiyorum siz ne yapardınız

Canım çok zor şeyler yaşamışsın. Allah tekrarından korusun. Benim de bir kaybım var, 8 haftalıktı bebeğim. Çok zor, unutmak mümkün değil ama pes etmemek zorundayız. Bizim bebeklerimiz nazlı, ne yapalım bizim kaderimizde de bu varmış. Asla pes etme güzelim, inan bir gün kollarına alacaksın yavrunu. Yeter ki azmet ve bu uğurda çabalamaktan vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…