Ka tane Geceliiniz var ?

Kaç tane qeceliğiniz war ???

• 1-5

OY: 22 48,9%
  • 5-10

OY: 15 33,3%
  • 10-15

OY: 8 17,8%

• Ankete Katılan
    45

esmer_lover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
189
2
96
34
İstanbul
Kızlar ßen 11 qün sonra ewleniorum we merak ediorum yeni ewlenen bi kızın kaç tane qeceliği olması lazımmm ?????:jeyyar::asigim:

Son düzenleme:
5 tane olması yeterli kanımca, iki tane süslü dantelli transparan falan, bi tane kışlık ama süslü, bi tane de normal

Aynen cnm ßnmde tam bu sölediklerinden war.. He bide bunların dışında askılı we şortlu takımlarım war 3-4 tane.. Yetermi acaba şimdilik bunlar.. Yoksa alimmi yine gecelik yada pijama falan ?

allah gecinden versin ölene kadar yeter o kadar. ama mesela özel günlerinizden önce süpriz yapmak istediğinde falan alırsın yeni. bence bu kadar yeterli.

arkadaslar ben tam bir gecelik delisiyim cok fazla 15den fazla :çok üzgünüm:bu huyumu hic begenmiyorum artik almiyacaigim diyorum ama kendimi birturlu frenliyemiyorum .

o kadar cok ki hic giymediklerim bile duruyor. daha paketi acilmamis geceliklerim var.:çok üzgünüm:ama ben yinede almaya devam ediyorum bu bir takinti sanirim.

ben iki yillik evliyim..tam bir gecelik hastasiyim bende 25 tane var simdilik ..gordugumde kendime hayir diyemiyorum hemen aliyorum..esimde hediye ettigi icin sanirim daha da artacak :)

eheheheh
konuyu açtığınız iyi olmuş :) ben de bekarım hep merak ederdim kaç tane gecelik lazım diye.
hep aynı geceliklerle de insan sıkılır herhalde di mi

neyse öğrendiğim iyi oldu, ilerde ona göre hazırlanırım

gerçi şimdi de seviyorum cicili bicili pijama, şort, gecelikleri falan.. ama evlenince çeşitliliğini ve sayısını artırmak lazım
ehehehe

Merhaba ben daha bi senemi doldurmadım yenı evşoı sayılırım ve gecelıklere bayılırım kocamda cok sever ozellıkle La senzanın geceliklerini cok begenırım kocısmle gıder alırız beraber sayısını sorarsanız 20 taneden fazladır lol lol lol

ooooo kızlar ben bu yazıları okuduktan snra qidip brz daha alimm:dance: Ya ama benim öle pek bi qecelik takıntım yoqq maalesef.. Teyzem zorla 2 tane qüsel qecelik aldırdı değişik değilik qiyersin diee ama hiç çekmio beni ne yalan sölimm fisfisfisfisfisfis Ama askılı renkli şort lu takımlara bayılıorummmm kaydirigubbakcemile3 Nesee ben biras daha alışweriş yapimm transparan üzerinde

sendekiler bencede yeterli adette..
dedikleri gibi çoğu zaman ihtiyacın olmuyor..
bana gelince benim 6 tane geceliğim var..

Gecelik pek kullanamıyorum sadece özel anlarda bazen
Ama rengarenk pijama takımlarım var kaydirigubbakcemile3

en fazla 5 tanedir ben uyuyamıyorum yaa öyle o yüzden çok almıyorum
şöyle pamuklu olması lazım benim
gene hiç romantik bulmadım kendimi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…