Ka Yldr onunla berabersiniz?

Aralıkta 9 yıl olacak ..ve ben halaa çıkıyorummmmm:))))) gençliğim onla geçti desem yeridirr:))))

Ben tam olarak2005 in 1 Mayıs'ıydı ilişkimizin başlangıç tarihi .... 3 aylıkta evliyim ve hayatımın en anlamlı zamanları sevdiğimle olduğum her saniye......

şimdilik 2.5 yıl oldu ama inşallah 80 yılı bulacağız opuyorumnanaktan her adımımda her düşüncemde hep benimle, gerçekten doyulmuyor zemuszemus

1 yıl flört
4 ay nişanlılık
5 yıldırda evliyim hayatımın anlamıyla... tam 6 yıl 4 ay olmuş hayatıma gireli birde dünya harikası bir meyvemiz var oda 3 yıl oldu aramıza katılalı rabbim aşkımla bir asır beraber olmayı nasip etsin. onunla beraber aynı anda ölmeyi isterim ne arkasında beni bıraksın nede o bensiz kalsın

4 yıllık bi üniversite arkadaşlığı ve şimdi 5 aydır beraberiz... inşallah bir ömür de beraber olcaz:)opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

01.01.2006 dan beri beraberiz...
Allah nice uzun seneleri onunla nasip eder inşallah .

5 yıldır beraberiz ve 1,5 yıllık ta evlıyız yanı 6,5 yıldan beri beraberiz şükürler olsun

yirmı yıl oldu acısıyla tatlısıyla iki tane boyumla çoçuklarım var ve çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…