günaydın arkadaşlar artık kimse girmiyor herhalde kaan beyden maillerinize kaç günde cevap geldi.biz eşimle egeden epikriz alıp gidelim diyorduk ama eşim 2 gün önce gitti ama 10 gün sonra çıkıyormuş maillede cevap gelmeyince araryıp görüşsekmi diyoruz kaan beyle görüşmeden tüpbebek tedavisine başlamak istemiyorum
canım tekrar at mail çünkü 3 günde cevap yazıyor
merhaba canım.Bizde Kaan beye gidyoruz.Bize gecen ay endol ve trental verdi.yaklasık 1 buçuk ay sonra tekrar gittik.bu defa klomen verdi.sanıırm herkesin durumuna göre farklı şeyler söylüyor ve yazıyor.çünkü buradan okudugum kadarıyla evicap ve zinco verdikleri olmus.bize de hiç beslenmeden bahsetmedi meselaantibiyotik bitince spermiyogram yapılacak herlde o yüzden.eşim tahliler için gitcek yine.beslenme şekli kırmızı et yok bol bol yeşil sebze kuru meyve toz keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı.bunları anlattı.ama kişinin durumuna göre mi söylüyor yoksa herkese aynı şeyi mi söylüyorbilmiyorum.bunuda dikkate alarak uygulayın size zararı dokunacak birşeye sebep olmayım.
merhaba canım.Bizde Kaan beye gidyoruz.Bize gecen ay endol ve trental verdi.yaklasık 1 buçuk ay sonra tekrar gittik.bu defa klomen verdi.sanıırm herkesin durumuna göre farklı şeyler söylüyor ve yazıyor.çünkü buradan okudugum kadarıyla evicap ve zinco verdikleri olmus.bize de hiç beslenmeden bahsetmedi mesela
merhaba .evet galiba öyle.benim eşimde varikosel yok oyüzden trental vermeye gerek görmedi sanırım.hoca çok yoğun o yüzden kafası çok karışık gibi görünüyor.sen gitiğinde herşeyi kendin sor.ben öyle yapmaya çalıştım ama sonuçta çok hastası var.
trental varikosel için miydi?bize o konuda birsey demedi.aslında sorun su ben gidemiyorum eşim tek basına gidiyor o nedenle çk sey de ögrenemiyorum.eşim de hiçbirsey sormamıs.sizin süreç nasıldı?sonuç aldınız mı ya da ne kadardır gidiyorsunuz.bizimi henüz 2 ay oldu ama ne kadar sürecek hiçbirsey bilmiyoruz dolayısıyla merakımızı da gideremiyoruz
iyi geceler arkadaşlar bizde kaan beye email attık bize yanına gelmemizi önerdi ama sizinde söylediginiz gibi tedavileri en az 6 ay sürüyormuş şimdi benimde aklım karıştı acaba doktora gitmeden tüpbebege başlasakmı çünkü eşimin dogu görevi var zaman kaybetmek istemiyoruz yoksa yoksa ankaraya mı gitsek çok kararsız kaldım:44:
canım biz eylülde 4 sene olacak evleneli bende 26 yaşındayım eşimde spermde yapı bozuklugu ve azlıgı var 4 defa aşılama oldum ama olmadı bende martta tedaviyemi başlasam kaan beyeme gitsem karar veremedim
merhaba benim merak ettiğim konu kaan beye muayene olup dediklerini uyguladıktan sonra başarısız olan varmı aranızda ?
bu arada kaan beyin artık muayenehanesi var oradan daha rahat ulaşabilirsiniz
selam tesadüf sonucu öğrendim diyebilirim arkadaşından aldım hastalarının isteği üzerine açmış yerini numarasını vereyim:03124373121
kaan hocanın arkadaşından mı?akşam 5ten sonra orda olur sanırım.siz yakında giymeyi düşünüyormusunuz
hiç bilgisi olan yokmu
sizde durum ne safadaArkadaşım çok teşekkür ederim bu konuyu açtığın için ben de kaan hocama ulaşmaya çalışıyorum
sizde durum ne safada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?