Erkek İnfertilitesi Kaan aydos hakkındaki bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tekrar at mail çünkü 3 günde cevap yazıyor

merhaba canım.Bizde Kaan beye gidyoruz.Bize gecen ay endol ve trental verdi.yaklasık 1 buçuk ay sonra tekrar gittik.bu defa klomen verdi.sanıırm herkesin durumuna göre farklı şeyler söylüyor ve yazıyor.çünkü buradan okudugum kadarıyla evicap ve zinco verdikleri olmus.bize de hiç beslenmeden bahsetmedi mesela

merhaba .evet galiba öyle.benim eşimde varikosel yok oyüzden trental vermeye gerek görmedi sanırım.hoca çok yoğun o yüzden kafası çok karışık gibi görünüyor.sen gitiğinde herşeyi kendin sor.ben öyle yapmaya çalıştım ama sonuçta çok hastası var.

trental varikosel için miydi?bize o konuda birsey demedi.aslında sorun su ben gidemiyorum eşim tek basına gidiyor o nedenle çk sey de ögrenemiyorum.eşim de hiçbirsey sormamıs.sizin süreç nasıldı?sonuç aldınız mı ya da ne kadardır gidiyorsunuz.bizimi henüz 2 ay oldu ama ne kadar sürecek hiçbirsey bilmiyoruz dolayısıyla merakımızı da gideremiyoruz

yanılmıyorsam damarlar ile ilgili bir ilaçtı.yanıltmayım ama seni.aynı süredir gidiyoruz lale seninle.ilk gittiğimizde muayene etti 1 ay sonra sperm testi ve fsh istedi.değerlerimiz 21milyon ileri hızlı%6 morfoloji%4 çıktı.şimdide spermlerin dnasına bakılacak.haftaya gitcek eşim.bize 6 7 ay sürecek bir tedavi demişti.gitmek gelmek sonra sonuçlar için geri gitmek zor oluyor ama sonuç iyi olsun yeter.sizin değerler nasıl

iyi geceler arkadaşlar bizde kaan beye email attık bize yanına gelmemizi önerdi ama sizinde söylediginiz gibi tedavileri en az 6 ay sürüyormuş şimdi benimde aklım karıştı acaba doktora gitmeden tüpbebege başlasakmı çünkü eşimin dogu görevi var zaman kaybetmek istemiyoruz yoksa yoksa ankaraya mı gitsek çok kararsız kaldım:44:

sizin durum neydi?kaç yaşındasınız.kaç yıllık evlisiniz?

canım biz eylülde 4 sene olacak evleneli bende 26 yaşındayım eşimde spermde yapı bozuklugu ve azlıgı var 4 defa aşılama oldum ama olmadı bende martta tedaviyemi başlasam kaan beyeme gitsem karar veremedim

canım biz eylülde 4 sene olacak evleneli bende 26 yaşındayım eşimde spermde yapı bozuklugu ve azlıgı var 4 defa aşılama oldum ama olmadı bende martta tedaviyemi başlasam kaan beyeme gitsem karar veremedim

daha yaşın gençmiş.bence gidin.kendiliğinden olmasa bile en azından tüp bebek için eşin tedavi olmuş olur.

merhaba kızlar bizimde pazartesi 1 aylık tedavimiz bitmiş olacak tahlil sonuçlarına göre hangi ilaca başlanacağı belli olacak bakalım umarım düzelirde bebişlerimizi kucağımza alırız.

merhaba benim merak ettiğim konu kaan beye muayene olup dediklerini uyguladıktan sonra başarısız olan varmı aranızda ?
bu arada kaan beyin artık muayenehanesi var oradan daha rahat ulaşabilirsiniz

merhaba benim merak ettiğim konu kaan beye muayene olup dediklerini uyguladıktan sonra başarısız olan varmı aranızda ?
bu arada kaan beyin artık muayenehanesi var oradan daha rahat ulaşabilirsiniz

merabalar.kaan hocanın muayenehane adresi ve numarasını yazabilirmisin.özeldende yazabilirsin.senin haberin nerden oldu???

selam tesadüf sonucu öğrendim diyebilirim arkadaşından aldım hastalarının isteği üzerine açmış yerini numarasını vereyim:03124373121

selam tesadüf sonucu öğrendim diyebilirim arkadaşından aldım hastalarının isteği üzerine açmış yerini numarasını vereyim:03124373121

kaan hocanın arkadaşından mı?akşam 5ten sonra orda olur sanırım.siz yakında giymeyi düşünüyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…