KAAN AYDOS

mert-safir

anne aday adayı:)))
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
549
448
88
arkadaşlar aranızda eşi kaan aydosa tadavi olanlar varmı.biiz bi kaç yerden tavsiye edildiği için gitmeyi dusunuyoruz ama sizlerden de bilgisi olan varsa öürenmek istiyorum

Sperm DNA Hasarı: 26.62

FSH: 0.83

Total Testesteron: 27.11

PSA: 0.485

AFP: 2.16

E2: 32

LH: 4.39

GGT: 15

Sperm Sayısı: 98 mlyn

Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn

Motolite: 78

Hızlı: 30

Yavaş: 36

Yerinde hareketli: 12

Morfoloji: 8

Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.

nerde yaşıyosunuz bi de centrium da yaptırcslsanız ora kasn beyle bsğlantılı diye biliyorum sizi rahatlıkla görüştürmeleri lazım.kasn beye mail yoluyla ulaşıpta fikrini slabirsiniz

mail adresini bu grupta bulabilirsiniz yada ben öğrendiğimde yazayım buraya kaan beye tüm hikayenizi yazın yollayın.sıkıntılarınıxı ve sorularını cvp yazcaktır bir kaç güne

Dün gece itibariyle Kaan hocaya mail attık. 5 ağustos Mail'e Cvp verilecek diye geri dönüş Mail'i aldık. Sorun şu ki cnm 1 ağustos adet başlangıcım, başlamayın deseydi erteleyebilirik. Fsh düşüklüğü kafamızda soru işareti yarattı. Ailem Ankara'da yaşıyor. İl dışından gelicez

tüm testlerinizi detaylı yaptırsaydınız ve ben şişli memoryıl hastanesini tavsiye ederim ben orda hamile kaldım v eçok memnun kaldım semra hanım ve ekibinden imkanın varsa oraya git derim

Kaan hocanın numarasını bana özelden gönderebilecek birisi var mı kızlar? Çok acil ulaşmam lazım. Yada sekreteri kıymet hanım da olabılır.

Biz de iki yıl önce kaan aydısda tedaviye başladık yaklaşık 15 ay iğne tedavisinden sonra tüp bebek ile hamile kaldım .Tüp bebek tedavimizde acıbadem maslak bülent tıraşda olduk.Kaan aydos bu işe gönlünü vermiş bi bilim insanı yılmadan bıkmadan bekleyin her dediğine inanın derim ben sonucu Allahın takdiri

Rabbim tamamınaa erdirsin inş gözünüz aydın :) sizin tam olarak problem neydii peki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…