- 26 Eylül 2016
- 4
- 2
- 6
- 41
- Konu Sahibi mert-safir
-
Azosprem di eşim tedavi sonucu 5 adet hareketli sprem cıktı ilk sefer üç defa alınan örnekler birleştirildi mikrotse ye bile gerek kalmadan hamilelik gercekleştiRabbim tamamınaa erdirsin inş gözünüz aydın :) sizin tam olarak problem neydii peki ??
Azosprem di eşim tedavi sonucu 5 adet hareketli sprem cıktı ilk sefer üç defa alınan örnekler birleştirildi mikrotse ye bile gerek kalmadan hamilelik gercekleşti
Canım kaan hoca mikrotese yaptı sprem bulamadı parca alıp incelicez dedi ya devam edicez yada tamamen bırakıcaz tedaviyi artık umudunuzu kesin bırakın dicekti sonuç olumlu cıktı ve tedaviye başladık hormon tedavisi oldu crohemon diye bi iğneydi sanırım bir yıl hiç bideğer artışı olmadı ama 15 ayın sonunda olumlu sonuç aldık ve düşünün ameliyatsız normal cıkışla sprem cıktı
azosprem ameliyatı bildiğim kadarıyla 3 kere yapılabiliyo ama kaan hoca bizim yönlendirdiğimiz bi arkadasımıza direk ameliyattala canlı sprem buldu ve hemen ttüp bebek yapıldı ankarada suna 8 aylık hamıle herkese uyguladıgı tedavı farklı mesela bı arkadasımıza da sadece omuzunda özel bi krem uygulamış şuan ıkı tanıdıgımızda randevu aldı bence sizde bi görüşün bülent tıraş a doktorumzuun kaan hoca olduğunu söylediğimizde bize türkiyede gidebileceğiniz en iyi ürolog demişti ümidinizi kaybetmeyin derim benBizim parçada alınmamış malesef allahım sen biliyorsun kalbimizi burnumun direği sızlıyor inanki sana yazarken bile banada benim gibi isteyen herkese nasip ett rabbimm
450 tl cnmArkadaşlar merhaba Kaan hoca muane ücreti ne kadar bilgisi az çok olanlar yardımcı olabilirler mi
Merhaba canım sizin sorununuz neydi acaba sormak istediğim sorular var da yardımcı olursan sevinirim450 tl cnm
Bizim sorun tam olarak ne bilmyrz cnm embriyolarımız 3. Gınden snra gelişimlerini bozdu tüp bebek denememiz negatf oldu sperm dna hasarına bktrdık orda bir sorun gözükmüyor ama baska testlerde sorun cıktı canlı sperm oranı düşükmüş mesela.kaan hocaya test sonuclarımızı attık cvp bklıyrz.sızın sorun neMerhaba canım sizin sorununuz neydi acaba sormak istediğim sorular var da yardımcı olursan sevinirim
Canım bizimde eşimin menisi 1-2 damla geliyor sadece perhize giriyor bir hafta bile ilişkiye girmese yine hep bir damla geliyor.bizde devlet hastanesine gitti hiç ilgilenmedi yeterli miktarda olmadığı için inceleme yapamadık deyip geçiştirdiler özel hastanede Prof da muayne olduk oda hiç muane etmeden tüp bebek merkezine gidin orda detaylı araştırılır dedi ama tüp bebek merkezlerinde yapılan tedaviye de gğven duyamıyorum bizi ortada bişey yokken hemen tüp bebeğe yönlendirir ticaret derdinde olurlar diye oranın sonuçlarına gğven duyamıyorum Kaan hocaya gitmek istiyorum ama adana da yaşadığımız için zor olacak biraz git gel yapmak.sorun ne hiç bilmiyoruz ilgilenen hiç bir hastane olmadı yarın tüp bebek merkezinde başkent hastanesinde randevumuz var bakalım ne diyecekler nasıl bi tedavi uygulayacaklar merakla bekliyorum bende sperm testi filan yapıldı direk ultrason çekmeleri lazım bence ama yapmadı hiç biriBizim sorun tam olarak ne bilmyrz cnm embriyolarımız 3. Gınden snra gelişimlerini bozdu tüp bebek denememiz negatf oldu sperm dna hasarına bktrdık orda bir sorun gözükmüyor ama baska testlerde sorun cıktı canlı sperm oranı düşükmüş mesela.kaan hocaya test sonuclarımızı attık cvp bklıyrz.sızın sorun ne
Biz kaan hocaya aralık ayında tedaviye başladık iğnelerle norman tedavi yaptı fsh yüksek ken testesteron dusukken bizi 9 nisanda mikro tese yaptı sonuç s c o bize tedaviye gerek yok sizi bitkisel ürünlere bakın kok hücreyi takip edin birde sperm bankasına gitip sperm alıp evlat sahibi olun diyo saygısızlık güvenimizi boşa çıkardı haram olanı teklif ediyo çok ama çok sinirliyim hocaya bizimle deney yaptı hhic bir sonuç doğru dürüst tedavi yyapmadan mikro tese yaptı zararlı olduğunu bile bilearkadaşlar aranızda eşi kaan aydosa tadavi olanlar varmı.biiz bi kaç yerden tavsiye edildiği için gitmeyi dusunuyoruz ama sizlerden de bilgisi olan varsa öürenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?