- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Sorun var dese ne yapacaktiniz? Yerinizde olsam hiç muhattap olmazdim işimi gorduysem.
Hak benimse ok savunurum ama durduk yere havaya sallayan insanla da uğrasmazdim yapacak birşey yok.
Ne yapacagini bilmeyip her menuyu gezen her seferinde kart iade tusuna basip yeniden karti takip cihazin algilamasini, pin kabulunu tekrar tekrar bekleyen, en basit islem için en alakasiz menuleri bile acanlara ben de sinir oluyorum.
Cogunlukla hic bir islem de yapamayip gidiyorlar.
Teknoloji guzel sey ama bilmiyorsan olayi faruk eczanesine dönüşturmeye gerek yok.
(Ki su zamanda bunu da normal karsiliyorum subelere gitmek akil isi degil)
Sizin yaptiginizda hic bir sey yok ki. Birakin soylenen soylensiz. O terbiyesiz veya saygisizsa napalim? Cocukluguna inip aile terbiyesini bastan veremeyiz malesef. Kendinizden eminseniz duymayin bile gecin gidin bu durumlarda.
Ben gecen bir kismi 20lik olan sekilde atmye 18 bin yatirdim. Tabi ki parayi defalarca böldüm kabul etmesi icin. Banka subem kapali. Haber vermeden ilk kapanan sube oldu. Baska sube islem bedeli kesiyor. Adam soylendi ama duymadim bile. Banane yani corona varken sube mi actirayim zorla?
Aninda tepki vermek guzel
Ama sonrasinda dusunup tasinip buraya konu acacak duruma gelmek de,ne bileyim. Fazla mi hassassiniz acaba? Bosverin,toplumun neredeyse tamami boylelerinden olusuyor.
Polis çağırırdım çünkü durduk yere gerginlik çıkarmaya çağıran o
Bankamatikte işi uzatanlara ben de söyleniyorum çoğu zaman. Anlattığınıza göre uzatmamışsınız ama bir de adamdan dinlemek lazım.
Kaba insanlar hayatın her alanında karşımıza çıkabilir. Yine hayatın her alanında anlaşmazlık olabilir. Para çekerken, sıra beklerken, hastanede, postanede... Bu durumda haklıysanız tepkinizi verirsiniz haksızsanız özür dilersiniz. Ama unutur geçersiniz beş dakika sonra. Buraya konu açacak, saatlerce düşünmenize sebep olacak şekilde etkiliyorsa sizi bu basit konular orada bir sorun var demektir.
İyi polislerinde başka işi yoktu şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?