Kaba insanlar

Benim Atm de değilde Alman konsolosluğunda başıma gelmişti. kapanmasına 20 dk vardı bende belge gösteriyordum 2 sıra arkamdaki "of bi bitmedi soruları, kapanmak üzere işimiz yarına mı kalacak, eşek gibi bekliyoruz" bi dünya yüksek sesle söyleniyordu. Ya sabır çekerken benle ilgilenen bayan görevli "madem önemli işiniz var erken gelseydiniz, milleti sözle taciz etmeye hakkınız yok" diye bi bağırdı adam kıpkırmızı olup susmuştu

Evet polislerin işi toplum huzurunu sağlamak

Toplum huzurunu sağlamak anaokulu ortami gibi birşey degil. Biri laf soyledi diye polisi cagiralim poliste gelip "atakan arkadasindan ozur dile" desin. Adami bunun için hapse atacak degiller sonuçta. Aman ya niye anlatiyorsam keşke polis cagirsaymissiniz hemen.

Kaba insanlardan ben de hoşlanmam. Ama şu aralar böyle bir şey yaşasam insanların dışarda fazla zaman geçirmekten tedirgin ve gergin olduğunu düşünür, üzerinde durmazdım.

Aklıma geldi; bir gün yetişmem gereken bir yer var, aksilikler üst üste gelmiş. Bakıyorum metro kartım boş, cebimdeki son bozukluklarla keyfine muzlu süt içtiğimi hatırlayıp iyice sinirleniyorum. Bankamatikler uzak olduğu için kredi kartı ile yüklemeye çalışıyorum arıza veriyor. Mecburen bankamatiklere gidiyorum, sıra var. Son bir kişi kalıyor önümde. Ancak beyefendi bir yandan karton bardakta çayını içip, bir yandan telefonda geyik yapıyor. Hiç acelesi olmadığından işlemi uzadıkça uzuyor. Ben ve arkamdakiler gerildikçe geriliyoruz ama kimse sesini çıkarmıyor. Ben normalde böyle durumlarda kibarca işimin aciliyetini belirtirim. Ama sırf zayıf göründüğü için öldürülen kızcağızın haber olduğu dönem olduğundan ben de kendi kendimi yiyerek bekliyorum.

Bayan görevliyi tebrik ettim

Yanlıs anlamayın ben kimseniz yok diye biliyordum. Annenizle aranız iyi mi cok sevındım

Yoo hassas değilim. Sadece fikir almak istedim. Bundan sonra buraya konu açmadan size sorarım
Bana sorun demedim ki
Kaba insanlardan bahsettiginiz konuda bari kendiniz kibar olsaydiniz. Pek ironi oldu bu sekilde cunku neyse,ben size hassas demistim oysa ki,kotu bir anlami yoktu

Bu ve benzeri olaylar, hayatın günlük rutininde zaten var, üstüne insanlar şimdi daha da gergin, bıkkın.
Normalde de takılmazdım şimdi hiç takılmam.
Bir sorun mu var? Diyerek 'seni duydum ve hoşlanmadım' demek istemişsiniz yani tepki göstermişsiniz.
Karşı taraf da belli ki uzatmak istememiş.
Yani ortada üzülüp, irdeyelecek bir şey yok bana göre.

Hep bu erkeklerin yetiştirilme tarzından
En iyi yemek onlara yedirilir
Erkek doğurdu diye kurban kesilir
En büyük suç bu erkekleri yetiştiren kadınların
Şimdi bana babalarda yetiştirmede sorumlu diye cevap yazmayın!
Çoğunluk özel sektörde çalıştığı için vakti yok çocuğuyla ilgilenmeye kadınların çoğu zaten ev hanımı, istatistik rakamları bunu gösteriyor
Bu egoist yapılı erkek yetiştirmesini, kadınlar sonlandıracak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…