- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.897
- 158
- Konu Sahibi ince topuk
Canım sızma zeytinyağı ve hindistan cevizi yağını bir şişede karıştır, haftada 3-4 gece saçına uygula hatta gece uygula bone tak sabah yıka, inan başka karışıma ihtiyacın kalmayacak.Karisimim bitmek uzere son 2/3 kullanimlik kaldi.. Bittiginde ben de alayim seninkilerden.. Kopuyor saclarim cok ama kestirmiycem uzamiyo cunku. Bi tanidigim inatci misin diye sordu evet cok dedim ondan uzamiyo falan dedi o da cok ilginc gelmisti :) Kozmik bakimi bilmiyorum dun burda okudum,ama bisey bulamadim internetten ya da buldum anlamadim
Sampuanimi degistirmem gerek ben mucizevi yagli olani kullaniyorum simdilik,sacimi yikayinca ben de resmini cekip before after yaparim :)
Şampuan olarak unıbaby tavsiye ederim, hem tuz paraben ve zararlı kimyasallar yok hem de fiyatı çok uygun. Elidor clear falan gb market şampuanlarını kullanma.
Kozmik bakım için de kozmikbakım diye bir internet sitesi var her ayın ilk günü tarihler güncelleniyor, koç-aslan-yay burcu günleri çok önemli bu burçların tarihlerinde mutlaka bakım yapmaya çalış, hatta ucundan bir iki milim al makasla. Tabi ucundan alma işini sadece ayda bir kez ve her ay aynı burcun gününde yapman gerek.
Çizgili bir tişörtle her ay aynı gün foto çekersen farkı daha net görebilirsin, sağlıkla uzasın saçların