Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

MAsallah guzel uzadi saclarin canim . Uzadikca dolgunlasiyor Ayrica. Sutyen boyuna Cabuk ulastin valla hakket masallah . Saclarin inatci degil
Çok sağol canım, bir ara saldım baya aslında istikrarlı olsam daha iyi sonuç alabilirdim belki de :/

4 parmak daha uzasın, sivrilen uçları dümdüz kuaföre kestirmem lazım aslında ama bir yandan da korkuyorum,

biliyorsun kuaförler makası eline alınca kendini kaybediyor :KK43:

Canım bence hiç gerek yok bırak öyle kalsın . Güzel senin saçların uçlar uzadıkça dolgunlaşıyor . Canım sadece bakımla olmuyor galiba bu işler:) saçın doğal uzaması bakımla pek de değişmiyor . Sadece kırılmasını önlersek sanırım uzatabiliyoruz

Canım bence hiç gerek yok bırak öyle kalsın . Güzel senin saçların uçlar uzadıkça dolgunlaşıyor . Canım sadece bakımla olmuyor galiba bu işler:) saçın doğal uzaması bakımla pek de değişmiyor . Sadece kırılmasını önlersek sanırım uzatabiliyoruz

Evet sarı renk kullanırken uçlardan kopuyordu devamlı tiftik gb uzadığı belli olmuyordu. Yağ bakımıyla bu kırılıp kopmaları baya kontrol altına aldım gb. İnşallah bel oyuntusuna ulaştığını da görürüm. Bu arada sen foto ne zaman yüklüyorsun :)

Kızlar kuaföre gitmek yok :rapci:

Doğru diyorsun, bir kararsızlık vardı gitsem mi diye ama gitmemeye karar verdim:)

Evet sarı renk kullanırken uçlardan kopuyordu devamlı tiftik gb uzadığı belli olmuyordu. Yağ bakımıyla bu kırılıp kopmaları baya kontrol altına aldım gb. İnşallah bel oyuntusuna ulaştığını da görürüm. Bu arada sen foto ne zaman yüklüyorsun :)

Doğru diyorsun, bir kararsızlık vardı gitsem mi diye ama gitmemeye karar verdim:)
İnşallah saçlarımız rapunzel olur canım arkadaşlarım :KK200: Gitmeyelim artık, bende her kuaföre gitmeyi düşündüğümde @ecca beni uyarıyor :KK200:
Aslında saçlarımızı böyle haline bırakalım, kırıklar uzamasına engel değil bence. Eylül’ün başından beri kestirmiyorum, fotoğraflarıma bakın eskisinden daha hızlı uzuyor :KK200::nazar:

İnşallah saçlarımız rapunzel olur canım arkadaşlarım :KK200: Gitmeyelim artık, bende her kuaföre gitmeyi düşündüğümde @ecca beni uyarıyor :KK200:
Aslında saçlarımızı böyle haline bırakalım, kırıklar uzamasına engel değil bence. Eylül’ün başından beri kestirmiyorum, fotoğraflarıma bakın eskisinden daha hızlı uzuyor :KK200::nazar:
Haklısın canım saçın gayet güzel ızafı maşallah ;)

Benim de 1,5 yıl önce ilk kestirdiğimde profil fotomdaki hatunun saçı gbydi, renk olarak da model ve uzunluk olarak da. Çok şükür baya yol katettim, yaza kadar aşağıya doğru sarkmasını ümit ediyorum:) hadi inşallah

Haklısın canım saçın gayet güzel ızafı maşallah :KK66:

Benim de 1,5 yıl önce ilk kestirdiğimde profil fotomdaki hatunun saçı gbydi, renk olarak da model ve uzunluk olarak da. Çok şükür baya yol katettim, yaza kadar aşağıya doğru sarkmasını ümit ediyorum:) hadi inşallah
Maşallah subhanallah diyelim, senin saçların çok güzel uzuyor :nazar:

Canım kuaföre gitmeyince bi şekilde uzuyor o saç. Kuaföre gidince 2 geri bi ileri oluyor. Ben inatla gitmiyorum. Kimse de gitsin istemiyorum. Yaza kadar hep beraber buradayız :) inşallah yaza rapunzel olucaz diyeyim :) benim uzama hızım Ayda 1 cm . 10 ay sonra sanırım saçlarım istediğim boya gelir. Cidden bu saç işi bayağı zormuş . Resim yüklücem bu hardal kürünün bitmesini bekliyorum. Son bir haftam ve 2 hafta da bekleme süresinden sonra resim gelecek . Bir iki ayda hiç fark olmuyor uzamasında. Şu bir gerçek ki bu saç uzatmaginlükleri acayip motive edici birşey.

Şubat ayı kozmik bakım tarihleri:

Başak burcu———1 şubat 23.17/3 şubat 10.06 arası sadece saç bakımı

Yay burcu——— 8 şubat 17.53/10 şubat 10.06 arası kesim artı bakım yapılabilir

Koç burcu——— 18 şubat 16.05/ 20 şubat 14.11 tarihleri arası bakım ve kesim için uygun (boya için de uygun) Saricik3 Saricik3

Aslan burcu——— 27 şubat 08.47/ 01 mart 02.13 kesim ve bakım için uygun (boya için de uygun) Saricik3 Saricik3

Haydi bakalım kolay gelsin hepimize

G geceninkralicesi
H Hayriye birdal
seyda586 seyda586
Blackcatt1 Blackcatt1

Koç burcu——— 18 şubat 16.05/ 20 şubat 14.11 tarihleri arası bakım ve kesim için uygun (boya için de uygun) Saricik3 Saricik3

Aslan burcu——— 27 şubat 08.47/ 01 mart 02.13 kesim ve bakım için uygun (boya için de uygun) Saricik3 Saricik3

G geceninkralicesi
H Hayriye birdal
seyda586 seyda586
Blackcatt1 Blackcatt1
Teşekkür ederim marta kaldı benim boya işi:KK36:

G geceninkralicesi
H Hayriye birdal
seyda586 seyda586
Blackcatt1 Blackcatt1
Aaa şimdi tekrar baktım 1 martta da boyanıyomuş boyarım o zaman :süslü:

G geceninkralicesi
H Hayriye birdal
seyda586 seyda586
Blackcatt1 Blackcatt1
Teşekkür ederiz :KK200:

Canım boyanı yaptın mı
Ben dip boya yapacaktım ama şuan saçımda badem yağı var üstüne boyasam tutmaz heralde kozmik gün 20sinde bitiyo bide regliyim. Adetken saç boyayınca tutmaz falan diyolar acaba doğru mu ne yapsam kozmik gün geçmeden boyasam mı çok kararsızım

Canım boyanı yaptın mı
Ben dip boya yapacaktım ama şuan saçımda badem yağı var üstüne boyasam tutmaz heralde kozmik gün 20sinde bitiyo bide regliyim. Adetken saç boyayınca tutmaz falan diyolar acaba doğru mu ne yapsam kozmik gün geçmeden boyasam mı çok kararsızım
Bugün boyayacağım canım, şu an saçımda bakım yağları var. Ben aksine her boyadan önce kozmik gün olmasa da bakım yağı yaparım yağlı saçın üstüne boya yapıyorum, boyanın saçı yıpratmasını önlüyor tavsiye ederim hatta bu saç boyama topiklerinde okuyup yapmaya başlamıştım ama reglken kuaförler bile saçı boyamıyor hormonal dengesizlik rengi çok etkiliyormuş. Bence çok aşırı göze batmıyorsa aslan burcu günlerini bekle 27şubat-1mart arası bir hafta var zaten

Bugün boyayacağım canım, şu an saçımda bakım yağları var. Ben aksine her boyadan önce kozmik gün olmasa da bakım yağı yaparım yağlı saçın üstüne boya yapıyorum, boyanın saçı yıpratmasını önlüyor tavsiye ederim hatta bu saç boyama topiklerinde okuyup yapmaya başlamıştım ama reglken kuaförler bile saçı boyamıyor hormonal dengesizlik rengi çok etkiliyormuş. Bence çok aşırı göze batmıyorsa aslan burcu günlerini bekle 27şubat-1mart arası bir hafta var zaten
Haftaya doğum günüm var bu hafta boyarım da boyamışken kozmik bakıma gelsin diyodum. İnternetten baktım reglken sarı saç daha iyi tutuyomuş vucut ısısı yüksek oldugundan renk daha kolay açılıyomuş ama hormonal dengesizlik hakkında bilgim yok kararsız kaldım. saçımda benim de yağ var şuanda. küçük bi kısmı boyuyup bi deniyim en iyisi teşekkür ederim ❤

Haftaya doğum günüm var bu hafta boyarım da boyamışken kozmik bakıma gelsin diyodum. İnternetten baktım reglken sarı saç daha iyi tutuyomuş vucut ısısı yüksek oldugundan renk daha kolay açılıyomuş ama hormonal dengesizlik hakkında bilgim yok kararsız kaldım. saçımda benim de yağ var şuanda. küçük bi kısmı boyuyup bi deniyim en iyisi teşekkür ederim ❤
Rica ederim canım bir dene beni de bilgilendir :)

Canım maalesef yağlı saçın üzerine tutmadı boya. Bikaç konuya baktım burada onlar da tutmaz/tutmadı yazmışlar. Çok koyu renkler tutabilir belki ama orta ve açık renkler ı-ıh
Dediğin gb boyanın rengine göre değişiyordur belki ama ben yağla alakalı olduğunu düşünmüyorum hala, geçen yazdan beri tüm boyalarımı yağlı saça yapıyorum canım, hatta burda okuyup yapmaya başlamıştım

Normalde boyayı hazırlarken içine badem yağı ya da Hindistan cevizi yağı eklemeyi tavsiye ediyorlar, eğer boyaya eklemeyecekseniz saçınıza maske yapın diyorlar.

Dediğin gb boyanın rengine göre değişiyordur belki ama ben yağla alakalı olduğunu düşünmüyorum hala, geçen yazdan beri tüm boyalarımı yağlı saça yapıyorum canım, hatta burda okuyup yapmaya başlamıştım

Normalde boyayı hazırlarken içine badem yağı ya da Hindistan cevizi yağı eklemeyi tavsiye ediyorlar, eğer boyaya eklemeyecekseniz saçınıza maske yapın diyorlar.
Ama senin saçların koyu canım :) benim saçım küllü sarı 11.1 numarası
Birisi şöyle yazmış.
bence bozar çünkü zeytinyağı asidik sonuçta. içinde yağ asitleri var. ben geçen boyamdan 1 gün sonra z.yağı,badem yağı ve bıldırcın yumurtasını karıştırıp saç maskesi yaptım. 30 dk sonra da yıkadım. ve saçımdaki bütün boyayı akıttı malesef. normalde çok güzel bakım yapıyor ama hemen boya sonrası olduğundan sanırım boyamadan önceki rengine döndü resmen..
Doğru gerçekten de ben eskiden bakım yaptıgım zamanlar boyam akıyodu. Şimdi de badem yağlı saçı boyayınca tutmadı
Koyu renkler tutar ama tabiki

Back
X