- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Merhaba kızlar ben İzmir e taşındım taşındım ama halen içimin yandığı seyler var özetle geceyım geçen sene benden ötürü eşim annem babam kavga etti eşim kızınızı boşarım deyince babamda küfür etti falan Hale'n konuşmuyorlar bundan bir hafta önce beni istanbuldan alip izmire gelicektim eşim beni babamin evinden almak istemedi yani aileme bir hoşçakalın bile demedi acı tatlı 5 sene ye rağmen bizimkiler çok köpürdü hatta araya eşimin sevdiği yemeğimi koydular gelsin biz aileyiz bir veda edelim eşimde asla dedi maksadını biliyorum o hoşçakal açık kapı demek yani İzmir'de evimize gelip gitmesinler diye bir hoşçakal dahi demedi ha bu arada kendi ailesi içinde aynı şey geçerli aile mevzuları duymak istemiyorum diyor beyfendi sadece ben o çocuğu olsun bizimkiler hem üzüldü hem çok sinir oldu çocuğun olmasa seni kocana vermezdik dediler şimdi ailem izmir deki evine doğal olarak gelemiyorlar ve torunlarını çok sevdikleri halde eşim aileleri dibinde istemiyor uzun süre napıcam ha bu arada tabi ki bana karışmıyor ben aileme istediğim zaman giderim o karışamaz