Kabartma Tozu ile zayıflama

zeynep nihalcim çok teşekkür ederim bakalım sen de işe yarayacak mı? Ben emzirdiğim için biraz çekiniyorum.

Geçen hafta bir arkadaşı gördüm. Biraz kilo almıştı. Ben sormadan kendi anlattı.
Karbonat su karışımı içmeye başlamış, metabolizmayı hızlandırmak için.
Bağırsaklarım çok çalıştığından iştahım arttı ben de ister istemez yiyorum dedi.
Yani ben denemedim de onun deneyimini söylüyorum. Bünyeye göre değişik etki yapabilir. Dikkatli olmak lazım.:sinifsinif:
Ayrıca 3lt. den fazla su dediğiniz gibi zararlı.

zeynep nihalcim çok teşekkür ederim bakalım sen de işe yarayacak mı? Ben emzirdiğim için biraz çekiniyorum.

Rica ederim hayatım valla ben 1 er tatlı kaşığı keten tohumu ve çörek otunu karıştırıp yiyiyorum üstünüe bol su içiyorum bu karbonatlı suyuda içiyorum kilo verdim desem yalan söylerim ama süzülmüş gibi bir halim var diyet ve spor yapmıyorum bayadır görüşmediğim arkadaş bugn bana sen nasıl böyle kilo verdin dedi bende hayret ettim ben vermemişim gibi duruyor ama fark edenler oldu süzüldüğümü inş. veririzde işe yarar canımopuyorumnanaktan

arkadaşlar bu karbonatlı su çok tehlikeli 10 yıl kadar önce denizlide bir arkadaşım bunu denedi aslında çokta kilolu değildi komşuları şişmansın demişler kafaya takmış 10gün boyunca durmadan bu karbonatlı suyu içmiş inanamassınız kız gitmiş yerine iskeleti kalmıştı çok korkunç görünüyordu ne doktorlar ne hacılar hocalar kaldı götürmedikleri düzelmedi korkunç derecede zayıfladı 30 kilo var yok gibiydi...

denemediğim bu kaldı bakalım gerçekten mideyi rahatlatıyorsa ve zayıflatıyorsa denemede fayda var hadi hayırlısı ama süre ne kadar yani ne kadar süre içilecek acaba

karbonatmı ,kabartma tozumu hangisi karbonat agır yemek yedimi arkasına içerdi babam midesini rahatlatırdı.ama hangisi yukarda yazanlarda kabartma tozu denmiş

vah canımmm eeee sonra ne oldu düzeldimi arkadaşın yazık ya böyle şeylerden medet ummak aslında çok riskli ama ne yapacan işte zayıflama uğruna yapabiliyoruz

yıllardır görmüyorum ama görenler hala o zayıflıktan kurtulamamış diyo karbonat mideyi delmiş galiba:

karbonat içmiş canım ama kabartma tozunun içindeki ana maddede karbonatmış ikisde aynı şeymiş.

tadı kötü şeyleri denemek zor oluyo yaa

ölçüsünü kaçırmış olabilir..çünkü 1.5 lt suya bir tatlı kaşığı koymak mideye her hangi bir zarar vermez ama bu ölçüyü artırınca sonuç kaçınılmazdır...

arkadaşım noldu ya günlerdir ses yok senden,var mı bir gelişme :Saruboceq:

[FONT="Arial Black"[/FONT]arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma karbonatlı suyu deniyorum 5 gündür daha tartılmadım 1haftanın sonunda tartılacam sizi gelişmelerden haberdar ederim...

arkadalar ben bu karbonatı kızken babama yapardım yemeklerden önce hazımsızlık çekerdi babam ve iyi gelirdi

suyun içine 1 çay kaşığı karbonat atar içinede 1-2 damla limon damlatırdım köpüklü köpüklü içerdi babam bazen kendimizede içirirdi ama zayıflatıyormu bilemem aç karnına içmeyin mideyi delersiniz
suna dumankaya önce zayıflasın sonra biz deneyelim

sevgiyle kalın

geçen gün suna dumankayayı tv de gördüm hiçbirşekilde kilo vermiş durmuyordu bilmiyorumkismile

kızlar uzun süre pc bozuk olduğundan yazamadım ben geçen hafta bir hafta boyunca uyguladım ve hafta sonu tartıldım tam 2 kilo vermişim ama karbonatlı suyun yanında ekmeği şekeri kestim sebze ağırlıklı beslendim karar sizin.Ve ara ara devam edeceğim

bende başladım arkadaşlar ilk 2 gün tadı tuhaf ama sonra alışıyorsun ayrıca diyetisyen bu karışımın vücudu temizlediğinide söylemişti yiyeceklerden kaynaklanan asiti bakalım nolucak bende sonucu haberdar ederim hadi bakalım hayırlısı

bende yapıyorum ve bir haftanın sonunda bugün tartıldım.1 kilo vermişim kızlar.az değil mi sizce?

bende yapıyorum ve bir haftanın sonunda bugün tartıldım.1 kilo vermişim kızlar.az değil mi sizce?

MERHABA HATİC22.a.s.
PEKİ BUNUN YANINDA DİYET-SPOR YAPTINMI,DİKKAT ETTİNMİ YEDİKLERİNE.
BİLGİ VERİRMİSİN.BİRDE YEMEKTEN ÖNCEMİ,SONRAMI İÇTİN.:içelim:
GÜNDE NE KADAR İÇTİN,KAÇ BARDAK.
ÇOK SORU SORDUM KUSURA BAKMA.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…