Kabartma Tozu ile zayıflama

Anammm bacımm kolay ve ucuz bi formul bu ama kabarıp iki misline çıkmayalım kızz sakınnnn mafoldumben

ya kızlar buguun bende komşumdan duydum o içmiş ve zayıfladı
onun tarif 1 litre suya karbonat
bunu 1 günde içiyormuş

Karbonatlı su yemekten önce mi sonra mı içilecek? Aslında tam olarak bilen varsa ve detaylı anlatırsa sevinrim. Sizin şu komşu ne kadar zamanda kaç kg vermiş acaba?

1 lt suya 1 tatlı kaŞıĞı toz soda yanı korbonat atıp gÜn boyunca 4,5 lt ıÇılecek geÖenlerde shov tv de bır programda Çıkan dıyetısyen bayandan duydum ve yenı ugulamaya baŞladım kızlar dıyetle bırlıkte gelıŞmelreden haberdar ederım ınanılmaz tuvalate Çıakrtıyor bu kıŞ vaktınde ben 10dk bı wc deyım:):)

sudenazzz valla merakla bekliyoruz gelişmeleri,daha önce herkes yorum yazmış ama kullanıpta kilo verdim diyen olmamış,tüm ümidimiz sensin gelişmeleri bizimle paylaş olur mu?
bu arada karbonatla kabartma tozu aynı şey kızlar biliginiz olsunnhihoyyyt

tabiki cnm muhakkak yazacağım ama ben toz soda atıyorum suyun içine kabartma tozu değil :)

1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat koyuyorsunuz ve gün içinde tketiyorsunuz ben normalde çok su içince şişerdim bunda öyle olmuyor hiç içmemiş gibi oluyorsunuz ve kendimi çok hafif hissediyorum kilo vermedim çünkü yeni başladım ama metabolizmayı hızlandırıyormuş bunuda herşey dahilde çıkan bir bayan söylemişti hadi hayırlısı bakalım :)

Zeynep Nihal mrb! Acaba sadece 1.5 lt yetiyor mu yoksa başka bir arkadaşın yazdığı gbi 4,5 lt mi içmek lazım zira bu kadarını içmek zor. Yemekten önce sonra farkediyor mu?

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş suna dumankaya nın zayıflamayla ilgili önerilerini dikkate almayın bence.ben almıyorum en azından o bunu dedi bu bunu dedi derken sağlığınızdan olmayın.diyetisyene gidin prfesyonel destek alın en iyisi bu.

bu karbanatlı su fikrini zaten suna dumankaya değil herşey dahilde çıkan başka bir diyetisyen tavsiye etti ve günd 4,5 lt tüketilmesi gerektiğini söyledi ama ölçü olarak 1 lt suya 1 tatlı kaşığı önerdi ben yeni başladım şu an kilom 67,50 hafta sonu tatılacağım bakalım arkadaşlar zaten toz soda olduğu için şişkinlik yapmıyor bilhakis mideyi rahatlatıyor ama çok fazla geğirtiyor:):):):):)

4,5 lt.su çok .Böbreklere zararı var. bir günde en fazla içilecek su miktarı 2,5litredir.

Zeynep Nihal mrb! Acaba sadece 1.5 lt yetiyor mu yoksa başka bir arkadaşın yazdığı gbi 4,5 lt mi içmek lazım zira bu kadarını içmek zor. Yemekten önce sonra farkediyor mu?

merhaba canım tarif 1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat koyup çalkalayarak içilicek yemekten önce sonra fark etmiyor gün içinde tüketeceğiz suyu herşey dahildeki bayan 4,5lt içilecek dedi ama ben 3 lt içiyorum ben normalde su içerken şişerdim bu suyu içince hiç şişlik olmuyor çok rahat içiliyor tavsiye ederim canımhihoyyyt

merak ettim denesemmi acaba ph değeri yüksek sular varmış duymuştum ama 4,5 litre su içmek sakıncalı su zehirlenmesi olmayın aman ha bende çok su içerim ama 4,5 lt yazın bile çok

4,5 lt misal olarak söyledi diyetisyen bayan herkesin vucudunun kaldırdığıbir su oranı vardır arkadaşlar sizlerde onu kendi binyenize göre ayarlarsınız.
TARıFı.1 LT SUYA1 TATLI KAŞIĞI KARBONAT ATILACAK VE KARIŞTIRILIP ıÇıLECEK GÜN BOYUNCA KAÇ LT ıÇEBıLıRSEN O SıZE KALMIŞ....BENDE YENı BAŞLADIM.DEVAMLI NERDEYSE WC DE GEÇıYOR:)::):9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…