bende yapıyorum ve bir haftanın sonunda bugün tartıldım.1 kilo vermişim kızlar.az değil mi sizce?
MERHABA HATİC22.a.s.
PEKİ BUNUN YANINDA DİYET-SPOR YAPTINMI,DİKKAT ETTİNMİ YEDİKLERİNE.
BİLGİ VERİRMİSİN.BİRDE YEMEKTEN ÖNCEMİ,SONRAMI İÇTİN.:içelim:
GÜNDE NE KADAR İÇTİN,KAÇ BARDAK.
ÇOK SORU SORDUM KUSURA BAKMA.kaydirigubbakcemile5
bir kilo bir kilodur bende aldım ama yapamadım işyerinde yapamıyorum malesef ama aklım kaldı yaa işe yarıyormu ki gerçekten ?
hayatım ben dikkatte ediyorum yediklerime.az yemeye çalışıyorum.kahvaltıda 1dilim ekmek yerim akşam hiç ekmek kullanmam.nerdeyse 4seneye yakındır ekmek yemem.ama metabolizmam zayıf galiba çünkü benim yerimde başkası olsa bi deri bi kemik kalırdı:))spor yapmıyorum evdeyim yaz olsa yürüyüşe çıkarım ama bu havalarda olmuyor.haaa bidebirbuçuk litre içine bir tatlı kaşığı attıp içtim.aklıma geldikçe yemekten önce sora ne zaman olursa akşama kadar hazırladığım suyu içiyordum.sende deneyebilirsin kolay çünkü.yaparsan nekadar verirsen bilgilendir bizizemuszemus
:1rolleyes::teselli:
dene ve gör derim benim metabolizmam zayıfta ondan az verdim galiba çünkü 1 haftada 3 kilo verdiriyor diye duymuştum canım benim
Dün Petek Dinçöz ün konuğu suna dumankaya idi.zayıflamak için yeni bir zayıflama formülü olduğunu.kendisininde çok kısa zaman önce başladığını ve yağları erittiğini söyledi.formül hem çok çok ucuz hemde çok kolay.bir buçuk litre suya bir paket kabartma tozu döküp bu suyu gün içinde bitiriyormuşsun.mideye falanda hiç bir zararı yokmuş.ben paylaşayım dedim.denemesi bedeva.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?