Kabartma Tozu ile zayıflama

bende yapıyorum ve bir haftanın sonunda bugün tartıldım.1 kilo vermişim kızlar.az değil mi sizce?

bir kilo bir kilodur bende aldım ama yapamadım işyerinde yapamıyorum malesef ama aklım kaldı yaa işe yarıyormu ki gerçekten ?

hayatım ben dikkatte ediyorum yediklerime.az yemeye çalışıyorum.kahvaltıda 1dilim ekmek yerim akşam hiç ekmek kullanmam.nerdeyse 4seneye yakındır ekmek yemem.ama metabolizmam zayıf galiba çünkü benim yerimde başkası olsa bi deri bi kemik kalırdı:))spor yapmıyorum evdeyim yaz olsa yürüyüşe çıkarım ama bu havalarda olmuyor.haaa bidebirbuçuk litre içine bir tatlı kaşığı attıp içtim.aklıma geldikçe yemekten önce sora ne zaman olursa akşama kadar hazırladığım suyu içiyordum.sende deneyebilirsin kolay çünkü.yaparsan nekadar verirsen bilgilendir bizizemuszemus

:1rolleyes::teselli:
bir kilo bir kilodur bende aldım ama yapamadım işyerinde yapamıyorum malesef ama aklım kaldı yaa işe yarıyormu ki gerçekten ?

dene ve gör derim benim metabolizmam zayıfta ondan az verdim galiba çünkü 1 haftada 3 kilo verdiriyor diye duymuştum canım benim

teşekkür ederim canım,cevapladığın için.a.s.bende yapacağım.
her duyduğumu yapmaya çalışıyorum,birkaç gün yapıp bırakıveriyorum.huyum kurusun.zemuszemus

:1rolleyes::teselli:

dene ve gör derim benim metabolizmam zayıfta ondan az verdim galiba çünkü 1 haftada 3 kilo verdiriyor diye duymuştum canım benim

offfff yaaa bir an evvel denemem lazım :))))))

varmı yeni gelişmesi olan kilo veren?

ben yaptım 1hafta da şu an tatildeyim bıraktım.eve dönünce yine devam edeceğim.başka yapan yok mu arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen...:) kaydirigubbakcemile5

ben de deniycem sonucu yazarım kızlar. zayıflamak uğruna yapmadığımız şey kalmadı nasılsa...

a.s. kızlaaar:)ben tatilden döndüm .ve tekrar başladım formüle.zayıflayan yok mu daha aranızda.birbirimizi iyi veye kötü bilgilendirelim lütfen.

ben formülü yaptım ama içemedim 3 gün falan 3 sonunda pes ettim çok tuzlu oluyo içim yanıya.

kimse denemedi galiba,ben bir hafta denedin ve bir değişiklik olmadı,ayrıca tadı hiçte o kadar kötü değil hafif bi değişim oluyor sadece tadında,tek nefeste hooooppppp
yanlız alışınca mide hazımsızlık yapıyor,bir süre mide yanması filan bıraktığınızda bilginize

Arkadaslar gül kaynak televizyonda hep karbonatlı sudan bahsediyor. Belli bir sure deneyip sonuc alan var mı acaba? Ben 2 gundur yapıyorum bosa içiyosam bunu bilmek istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürleeeer

arkadaşlar vücuttan atılan su ile birlikte biliyoruz ki pek çok mineral ve sağlıklı bileşenlerden de gidiyor o yuzden dikkat edilmeli bu tarz kullanımlarda aslındaakannehir

bunun tehlikeli oldugunu sanmıorum soda gibi dusunursek ve abartılmadıgı surece kontrol altında tutulabilir. deneyen varsa ltfn tecrubelerini yazsn tesekkurler

ben bu karışımı haftalarca içtim. hamileliğimin son aylarında her hafta üçer beşer şişmeye başlamıştım. böbreklerimde sorun vardı. ilaçlar fayda etmedi. doktorum günde üç öğün 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat ve günde 3 litre su içmemi tavsiye etti. sonuç böbreklerim temizlendi ve ödemlerim gitti. yani haftada 3 kilo vermeye başladım. doktorum suyu suyla atıyoruz demişti. bence bu yağdan verdirmez. sadece ödeminiz varsa onu atarsınız. Bilginize...

ay ilk defa duydum çok şaşırtıcılmaz:

yaa arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Hipotroid olduktan sonra kolay kilo veremiyorum 10 kilo fazlam var kısa zamanda kurtulmak istiyorum bana yardımcı olacak olan deneyimlerini ve diyet programını paylaşmak isteyen varmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…