kabartma tozum bitmi$

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.263
12.552
298
iyi geceler
moderatorler isterse ta$iyabilir konuyu ama buraya açmak zprunda hissettim konumu , yemek bolumunde yarin gorurler ancak, $imdiden kusra bakmayin gerçek dertleri olanlar

islak kek için butun malzemeleri kari$tirdim, kabartma tozumun bittgini gordum

sabaha kadar dolapta bi$ey olurmu ki yumurta falan kirdim hep

yada karbonatla nasil olur dersiniz ?

Bu saatte ne keki

eskiden kabartma tozu mu vardı annem hep karbonatla yapıyordu çok da güzel oluyordu yalnız fazla kaçırmamaya dikkat et tadını bozabilir

:))

Sabah çocuklar yer diye du$undum okula gitmeden
kizim kaç gundur kek sayikliyo , bend egunduz hep unutuyorum yapmayi

sorularima cevabin yokmuydu ? :)

eskiden kabartma tozu mu vardı annem hep karbonatla yapıyordu çok da güzel oluyordu yalnız fazla kaçırmamaya dikkat et tadını bozabilir

gerçekmi :)
eskiyi ne bilieyim yenisiyle zor ba$ediyorum, unlu mamuller hiç bna gore deil, yemesi guzelde yapmasini pek beceremiyom sanki :)

neysee

tarifde 1 çay ka$igi karbonat ve 1 çay ka$igi kabartma tozu vardi zaten
1 çay ka$igi karbonati eklemi$tim una, 1 ka$ik daha eklsem yetermiki yada fazlami olurki

orta boy kare demi$ borcam olçuusne

kabartma tozu eşittir karbonat :) aynı işi görür merak etme bence dolaba koyup yarına bekletme sabaha salmasın kendini şimdi bi silme çay kaşığı karbonat koy idare eder seni :)

kabartma tozu eşittir karbonat :) aynı işi görür merak etme bence dolaba koyup yarına bekletme sabaha salmasın kendini şimdi bi silme çay kaşığı karbonat koy idare eder seni :)

iyi o zaman gidip ekliyorum ununu
fazlada seçenegim yok galiba :)
nasibimizde varsa yeriz artik napalim
çok te$ekkurler cevabiniz için

Ben hep karbonatla yapıyorum bi fark olmuyor :)

:))

Sabah çocuklar yer diye du$undum okula gitmeden
kizim kaç gundur kek sayikliyo , bend egunduz hep unutuyorum yapmayi

sorularima cevabin yokmuydu ? :)

Ben öğrenciyim ya pek kekle alakam yok hiç yapmadım

Ama karbonat oluyor diye duydum arkadaşta demiş zaten

gerçek
bir çay kaşığı daha karbonat eklemen yeterli afiyet olsun.. (offf ya acıktım gece gece)

senin şu kek bana dert oldu şimdi canım çekti :)

haydaa :)
netsekki
kalk bi kek de sen yap bari
yakin olsak gel beraber yiyelim diycem ama :))

karbonati ekledim firina attim keki
konuyu kaldirsalarda daha fazla ki$inin cani istemese
guzel olursa tarifide payla$irim yarin Sabah , tabi konunun yerine yeller esmezse

Canim gecen bende yaptim ayni tarif Karbonat koymadim sert oluyor o şekilde o yuzden cok koymadan yap afiyet olsun

Rica ederimm hem çocuklar beklemez ki kötü olmaz ama olsada ne zamandır istedikleri için afiyetle yerler :)

bir çay kasıgı karbonat yeterlı eger çoksa malzemen bırbucuk cay kasıgı da olur ...keşke yumurtayı ayrı bır kapta kabartıp oyle ekleseydınnn söndüyse pek kabarmayabılırr...kekın en güzel kabarmasının yöntemı yumurtadır aslında :)

valla karbonat 2 ka$ik oldu :s

yumurtayi bende hep kabartirim eklemden once ama tarifdekiyle ayni yapiyim dedim bu sefer
gidip bakayim bari kabarmi$mi merak ettim bak $imdi :)

çok kabarmami$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…