iyi geceler
moderatorler isterse ta$iyabilir konuyu ama buraya açmak zprunda hissettim konumu , yemek bolumunde yarin gorurler ancak, $imdiden kusra bakmayin gerçek dertleri olanlar
islak kek için butun malzemeleri kari$tirdim, kabartma tozumun bittgini gordum
sabaha kadar dolapta bi$ey olurmu ki yumurta falan kirdim hep
yada karbonatla nasil olur dersiniz ?
eskiden kabartma tozu mu vardı annem hep karbonatla yapıyordu çok da güzel oluyordu yalnız fazla kaçırmamaya dikkat et tadını bozabilir
kabartma tozu eşittir karbonat :) aynı işi görür merak etme bence dolaba koyup yarına bekletme sabaha salmasın kendini şimdi bi silme çay kaşığı karbonat koy idare eder seni :)
:))
Sabah çocuklar yer diye du$undum okula gitmeden
kizim kaç gundur kek sayikliyo , bend egunduz hep unutuyorum yapmayi
sorularima cevabin yokmuydu ? :)
gerçekmi :)
eskiyi ne bilieyim yenisiyle zor ba$ediyorum, unlu mamuller hiç bna gore deil, yemesi guzelde yapmasini pek beceremiyom sanki :)
neysee
tarifde 1 çay ka$igi karbonat ve 1 çay ka$igi kabartma tozu vardi zaten
1 çay ka$igi karbonati eklemi$tim una, 1 ka$ik daha eklsem yetermiki yada fazlami olurki
orta boy kare demi$ borcam olçuusne
senin şu kek bana dert oldu şimdi canım çekti :)
gerçek
bir çay kaşığı daha karbonat eklemen yeterli afiyet olsun.. (offf ya acıktım gece gece)
off yaws durup duurrken vebalinizi aliyorum iyimi
kalkip yapin baride benden gunah gitsin :))
olmaz yapamam..
benim kek yapmaya engel evcil kilolarım var
bir çay kasıgı karbonat yeterlı eger çoksa malzemen bırbucuk cay kasıgı da olur ...keşke yumurtayı ayrı bır kapta kabartıp oyle ekleseydınnn söndüyse pek kabarmayabılırr...kekın en güzel kabarmasının yöntemı yumurtadır aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?