iyi ki uzaktayım
gerçekten çok şanslısın. Kıymetini bil.
siz böyle anlattıkça kendime yapılmış gibi kızıyorum inan, şarktan sonra Ankaraya dönmicem galiba, ailemden de uzak kalıcam ama olsun[/QUO
insan yanlızlığa alışınca daha bi gözüne batar sanki ama birde şöyle birşey var evliliğinin ilk zamanlarını geçirmiş olucaksın kv ve annenlerle olmak çok gözüne batmaz belki de hani kalabalığın özlemini çekiyor olabilirsin yine de özledim diye en baştan sınırını belli ettikten sonra pek sorun olmaz belki de hemen şartlandırma kendini
siz böyle anlattıkça kendime yapılmış gibi kızıyorum inan, şarktan sonra Ankaraya dönmicem galiba, ailemden de uzak kalıcam ama olsun
siz böyle anlattıkça kendime yapılmış gibi kızıyorum inan, şarktan sonra Ankaraya dönmicem galiba, ailemden de uzak kalıcam ama olsun[/QUO
insan yanlızlığa alışınca daha bi gözüne batar sanki ama birde şöyle birşey var evliliğinin ilk zamanlarını geçirmiş olucaksın kv ve annenlerle olmak çok gözüne batmaz belki de hani kalabalığın özlemini çekiyor olabilirsin yine de özledim diye en baştan sınırını belli ettikten sonra pek sorun olmaz belki de hemen şartlandırma kendini
güzelcim ben gayet iyi niyetli olarak eşime dedimki hep uzaktamı olucaz insanlar torunlarını sevmicekmi, ama şu var annenler sürekli gidip gelmek isterlermi diye sordum, benimkiler aramadan gelmezler ya da vıcık vıcık olmazlar ben kefilim benimkilere sen kefilmisin dedim, değilim dedi, ki eltimin yaşadıklarını biliyorum sürekli birlikteler, kalabalık özlemi aile saadeti bakımından olmaz bende sanmıyorum, 27 yaşıma kadar hiç olmadı yani, ha nedir arkadaş ortamımı özlüyorum batman zor bi yer tahmin edersiniz az çok
Akraba akrep diye boşuna dememişler. En iyisi herkesten uzak olmak. Bizi de görev için yurtdışına falan gönderseler de biz de uzak olsak keşke.
Kendimi artık iyice esir gibi hissetmeye başladım.
Aslında o misafirleri geldiği zaman o gün hiç inmek istemiyordum ama kahvaltı soframıza kadar gelip misafirler gelince aşağı inersin diye emrivaki yaptı eşimin yanında ben de hayır diyemedim.
Bir yere giderken illa ki haber vermem gerekiyor.
offf offf....
taşınmaya eşin yanaşmıyomu peki, çocuk oluncada milleti toplamasalar bari başına, annen gelicek dimi yanına
Akraba akrep diye boşuna dememişler. En iyisi herkesten uzak olmak. Bizi de görev için yurtdışına falan gönderseler de biz de uzak olsak keşke.
Kendimi artık iyice esir gibi hissetmeye başladım.
Aslında o misafirleri geldiği zaman o gün hiç inmek istemiyordum ama kahvaltı soframıza kadar gelip misafirler gelince aşağı inersin diye emrivaki yaptı eşimin yanında ben de hayır diyemedim.
Bir yere giderken illa ki haber vermem gerekiyor.
offf offf....
emrivaki yapsada nazlansan ağrım sızım var desen kolaymı sanıyor hizmetçi arıyor kendine denemişsindir ama o çağırdığında eşine rahtsızım falan desen hani şikayet eder gibi değilde ondan destek bekler gibi, öööf ne zor ya
Taşınma olayını şimdiye kadar hiç açmadım. çocuk olunca ne olacak hiç bilmiyorum. Ama akıllandım artık çocuk olunca gene milleti başıma toplarsa bu sefer kılımı dahi kıpırdatmayacağım.
Benim annem yok tatlım yalnız başımayım ben.
çok afedersin canım
lohusayken naz yap valla, ağrım var falan de bari
bu konuları bende yaşadım çoğunluk yaşıyor , bu erkek anaları neden böyle bende anlayamadım ama kaynananın her dediğinide yapmamaya çalış eğer eşinle aran bozulmuyorsa , biraz sinsi olman gerek sanırım , birde çoğu kaynana para kaznmış değil seni anlaması zor
Aslında nazlanmayı da hiç beceremem ama bundan sonra yapacağım. İki canımla deli gibi koşturup bir de milletin çocuğuna dadılık ettim ne mecburiyetim varmış gibi. Bir de bir gün sonra yanıma gelip kv trip attı. Neden haber vermeden evime çıkmışım diye.
önemli değil canım.
Bu saatten sonra nazı yapabildiğim kadar yapacağım. Nasıl olsa kimse beni düşünmüyor ben neden başkalarını düşüneyim ki?
Ki o güne kadar kendi annem gibi benimserdim kendisini ama meğerse beni hiç sevmiyormuş bunu gördüm ve de buzzz gibi soğudum kendisinden.
canım sen hiç sölüyomusun bu halimle annen beni koşturtuyo die. insaf kv de yok anlaşılduda. eşin de de mi yok
bu arada annem yok demişsin ben sonradan gördüm özürdilerim affet lütfen
önemli değil canım
eşime söyledim istersen yapma diyor ama gene de söz söyletmiyor tabii ki annesine. Ama bundan sonra göbeğmi kendim keseceğim. Allah'ın izniylene başkasına muhtaç olacağım ne de kendimi ezdireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?