kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

siz böyle anlattıkça kendime yapılmış gibi kızıyorum inan, şarktan sonra Ankaraya dönmicem galiba, ailemden de uzak kalıcam ama olsun

Akraba akrep diye boşuna dememişler. En iyisi herkesten uzak olmak. Bizi de görev için yurtdışına falan gönderseler de biz de uzak olsak keşke.

Kendimi artık iyice esir gibi hissetmeye başladım.

Aslında o misafirleri geldiği zaman o gün hiç inmek istemiyordum ama kahvaltı soframıza kadar gelip misafirler gelince aşağı inersin diye emrivaki yaptı eşimin yanında ben de hayır diyemedim.

Bir yere giderken illa ki haber vermem gerekiyor.

offf offf....

taşınmaya eşin yanaşmıyomu peki, çocuk oluncada milleti toplamasalar bari başına, annen gelicek dimi yanına

taşınmaya eşin yanaşmıyomu peki, çocuk oluncada milleti toplamasalar bari başına, annen gelicek dimi yanına

Taşınma olayını şimdiye kadar hiç açmadım. çocuk olunca ne olacak hiç bilmiyorum. Ama akıllandım artık çocuk olunca gene milleti başıma toplarsa bu sefer kılımı dahi kıpırdatmayacağım.

Benim annem yok tatlım yalnız başımayım ben.

emrivaki yapsada nazlansan ağrım sızım var desen kolaymı sanıyor hizmetçi arıyor kendine denemişsindir ama o çağırdığında eşine rahtsızım falan desen hani şikayet eder gibi değilde ondan destek bekler gibi, öööf ne zor ya

Aslında nazlanmayı da hiç beceremem ama bundan sonra yapacağım. İki canımla deli gibi koşturup bir de milletin çocuğuna dadılık ettim ne mecburiyetim varmış gibi. Bir de bir gün sonra yanıma gelip kv trip attı. Neden haber vermeden evime çıkmışım diye.

çok afedersin canım
lohusayken naz yap valla, ağrım var falan de bari

bu konuları bende yaşadım çoğunluk yaşıyor , bu erkek anaları neden böyle bende anlayamadım ama kaynananın her dediğinide yapmamaya çalış eğer eşinle aran bozulmuyorsa , biraz sinsi olman gerek sanırım , birde çoğu kaynana para kaznmış değil seni anlaması zor

evt mesela bazen eşim akşam çalışırken evde yokken çağırıyo bahane uyduruyorum gitmiyorum sonra eşimede söylemiyoum hiç annen çağırdı diye, sinsi olmaya çalışıyorum kızdığım noktada huzurum kaçmasın diye eşime belli etmemeye çalışıyorum kendim halletmeye çalışıyorum hayat böyle geçicek sanırım. evt çalışmadığı için anlaması zor şimdide konu komşu akrabaların bana gelme faslı başlıycak yakında bakalım gelsin herkes onuda bi atlatayım iyice rahatlıcam İnşallah

onaneymişş onaneeeeee
ya delirticek beni bu kvler. malı mı sanıyo seni. kölesimisin sen. tuvalete giderkende haber istiyomu.
ya bi gün desene anne mıçabilirmiyim iznin varmı die:) anlar belki

önemli değil canım.

Bu saatten sonra nazı yapabildiğim kadar yapacağım. Nasıl olsa kimse beni düşünmüyor ben neden başkalarını düşüneyim ki?

hatta bence lousalığını kendi annende geçir. ana gibi yar olmaz. kendi annen gibi kimse bakmaz sana.kesinlikle. ben öle yapmadığıma milyon kere pişman oldum.
hem onun misafirlerini hem kendini hem eziyetlerini çekmek zorunda kalmıcaktım. dikişlerim ayrılmıcaktı. sütüm kesilmicekti, bebeğim daha mutlu olucaktı

Ki o güne kadar kendi annem gibi benimserdim kendisini ama meğerse beni hiç sevmiyormuş bunu gördüm ve de buzzz gibi soğudum kendisinden.

canım sen hiç sölüyomusun bu halimle annen beni koşturtuyo die. insaf kv de yok anlaşılduda. eşin de de mi yok
bu arada annem yok demişsin ben sonradan gördüm özürdilerim affet lütfen

canım sen hiç sölüyomusun bu halimle annen beni koşturtuyo die. insaf kv de yok anlaşılduda. eşin de de mi yok
bu arada annem yok demişsin ben sonradan gördüm özürdilerim affet lütfen

önemli değil canım

eşime söyledim istersen yapma diyor ama gene de söz söyletmiyor tabii ki annesine. Ama bundan sonra göbeğmi kendim keseceğim. Allah'ın izniylene başkasına muhtaç olacağım ne de kendimi ezdireceğim.

nazlan tabiki madem değerini bilmiyorlar sen bil kendi değerini hem bak bu sayede istediğin düzenide oturtabilirsin belki şimdi hamileyim dersin çocuk olunca bebekle ilgileniyorum düzeni bozulmasın dersin biraz büyür çok yaramaz koşturuyo karıştırıyo dersin hep bi bahanen olur

evliliğim ilk aylarında, hatta yıllarında yaşadığım sonrasındada neden bu kadar içli dışlı oldum neden herşeye eyvallah dedim ki diyip eşşekler kadar pişman olmuş fakat son pişmanlığın bi işe yaramadığını anlayıp mesafenin şart hatta allahın emri olduğunu anlamış biri olarak sana kısaca şunu diyebilirmki aman o kırılmasın aman üzülmesin aman o ne der bu neder diyip kendini doldurmalarına izin verme...kendi sınırlarını kendin belirle bunu eşine bile sormayabilirsin...tamam görüşülür gidilir gelinir ama çok muhabbet tez ayrılıktır bunu unutma..sonunda zararlı çıkma derim boşver baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor...

öööff p.tesi görüşmüştük çaya gitmiştim konudaki muhabbbetin geçtiği gün. o günden beri arayıp konuşmuyorum bu gün arayıp halini hatrını sormak istiyorum ve yine çağırıcak ne diycem ki. Eşiminde vardiyası değişiyo bugün son 1 hafta göremiycem onu bende çalıştığım için çakışıyoruz. Acaba xxx ile vakit geçiricem belki bir plan yaparız 1 hafta görüşemiycez biliyosunuz desem ayıp olur mu ??:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…