kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

bence ne kadar üzerine gidersen o kadar sarılırlar birbirlerine, iki ay çok yeni henüz. Gidip gelme konusunda haftada 1 iyi, taviz verme ama birbirlerini aramaları veya eşinin sen orada yokken kahvaltıya gitmesi konusuna takılma, zamanla çoğunluk düzelir.

yok tek çocuk değil diğerine de düşkün ama benimki kadar değil birde diğeri başka bir ilde okuyor yanlarında değil buda gidince iyice paranoya yaptılar. İstemediklerini düşünmüyorum açıkçası daha çok arkadaş olalım beraber gezelim oturalım yiyelim içelim modunda. Bana geldiğinde de mesela öyle hizmet beklemez kalkar bana yardım eder çayı bittiyse gider kendi doldurmak ister bi kere kahvaltıya geldi beraber kurduk sofrayı beraber kaldırdık keşke çalışmasan şuraya buraya giderdik çok sıkılıyorum diyo bi gün , canı sıkılıyo karı koca pek de anlaşamıyorlar sohbet edicekleri birşey bulamıorlar sanırım ama benim günahım ne daha çok yeniyiz eşim vardiyalı çalışıyo bende çalışıyorum zaten kısıtlı görüşüyoruz hiçbi işimiz yoksada sarılıp tv izlemek istiyorum yada evde işim oluyo bunları anlatmaya çalışıyorum defalarca 10-15 kere anlattım hala da analatıcam anlayana kadar...

bizimkiler onu yapıyorlar işte ara sıra:

Abim evlenmeden önce traş olurdu.

Abim şu renk tişört giymeyi sever.

Abiim et yemeyi sever.

Abim börek sever.

Geçenlerde bizde çok çay içilmiyor dedim de kv oğlum kuru kuru çay içmez yanında bir şeyler ister diye laf soktu. (sanki hiç yapmıyorum)

gelinlerin kaderimizidr bu :S okurken bile ellerim sinirden titremeye başladı artık bu ve bunun gibi konulardan konuşmaktan bıktım sinirlerim laçkalaştı artı......yeter rahat bırakın bizi cok şeymi istiyoruz.bende erkek annesiyim ama Rabbim onlar gibi olmayı nasip etmesin

evet o evde sadece oğuılları yaşıyor sanki bizim sevdiğimiz istediğimiz birşey yok bazen şu yemeği yaptım diyorum oğlum sevmez diyo bende yiyecek ben seviyorum diyorum baktım yine öyle bir günde elinde tencereyle gelmiş yemek yapmış oğluna yüzüne dahi bakmadım yemeği de çöpe attım zaten. eşimle de birbirimize girmiştik ama suratsızlığımı görünce birdaha yapmadı öyle birşeyy erkekler bunu işte nankörlük sanıyor annem iyiliğin için yapıyor diyor ama anlamıyorlar birkaç kez sorarsın o iyiliktir ama 5-10 kerede aynı şeyi sorarsan yemek-çay vs bu iyilikten çıkıyo sıkmaya boğmaya giriyor

arama ve kahvaltı mevzuunda evet kendimi frenledim hiç sesimi çıkarmıyorum hem böylelikle sık sık annesini gördüğü için bana gidelim dememeye başlar diye düşündüğüm için. bakalım düzene giricekmi zorlamı sokucaz artık zaman göstericek

amin canım.

Bir de herşeye dahil olmak isterler.

Yaz başı arkadaşım geldi bizde kalmaya, onu kahvaltıya güzel bir yere götürdük eşimle. Geçen küçük görümce lafını ediyor. Elalemi bile götürdünüz de beni bir götürmediniz, o sabah haber bile vermeden gittiniz diye haşlıyor beni. Aslında orada her gittiğimiz yere seni de götürmek zorunda değliz demem gerekirdi ama gene de iyi niyetimden seni de sonra götürürüz dedim. Aman istemem de bilmem ne hala suçluymuşuz gibi davranıyor.

Bıktırıyorlar kendilerinden iyice.

Hah aynen. Onlar iyilik ederler biz anlamayız zaten.

ay yapmayadabilirsin onlara ne yaa, sen köle değilsin hizmetçi değilsin cariye değilsin ne zaman börek yapılacak ne zaman et pişecek sen belirlersin bu ne

ay yapmayadabilirsin onlara ne yaa, sen köle değilsin hizmetçi değilsin cariye değilsin ne zaman börek yapılacak ne zaman et pişecek sen belirlersin bu ne

laf sokmadan olur mu hiç? Özellikle de beni kendi akrabaları ya da samimi aile dostları geldiği zaman küçük düşürmeye bayılıyorlar.

Küçük görümce bana teyzesinin yanında demediğini bırakmadı mesela.

o meşhurdur zaten, benimde anneme çok yaparlardı, zaten ben hep anneme yapılanları gördüğüm için bu kadar sert oldum, ya yaparlarsa diye sürekli gardımı almış vaziyette dolaşıyorum, pratikte 4 aylık evliyim ama sanki annemin 28 yıllık evliliği de benim omzumda, hayatı keşmekeşe çevirmeye ne gerek var yaa, bizi aramıyo diye oğullarını doldurup gelinlerini dövdürenler var

ne kadar ayıp ya daha yüceltmesi lazımken neler peşindeler, aslında ne kadar susup ezik gibi ses etmezsek o kadar laf söyleme hakkını buluyorlar kendilerinde aslında sınırı aşmadan ufak cevaplarla ağzının payını vermek lazım bir daha yapmamaları adına. Senin huzurun kacıcağına onlarınki kaçsın

sorma yaaaa en yakın arkadaşımın başına geldi 9 aylık hamileyken tekme tokat dövmüş kızı bebğimimi koruyum kendimimi bilemedim diye anlatır gözleri dolar anlatırken. Şimdi eşi konusunu dahi açtırmıyormuş o olayı n pişmanlığıyla ama ne yazar olan olduktan sonra şimdi arkadaşım ağzına geleni sayıyo eşine de kv e de artık o eski ben değilim kendileri yaptılar diyo da giden kızdan gitti hastalık sahibi yaptılar

İnsan terbiyesiz olmaya görsün azizim. teyzesi mi kaldı halası mı kaldı yanlarında beni rezil etmedikleri.

Geçen hafta sonu aile dostları geldi 7 aylık hamileyim kv beni oturtmadan koşturtuyor. Bir de emreder gibi bağırıyor mutfağa x yengene su getir diye.

gerçekten yazıklar olsun insan tanımadığı insana yolda görse karnı burnunda ihtiyacı varsa yardım eder ki sen torununu taşıyorsun hiç merhamet kalmamışş insanlarda

gerçekten yazıklar olsun insan tanımadığı insana yolda görse karnı burnunda ihtiyacı varsa yardım eder ki sen torununu taşıyorsun hiç merhamet kalmamışş insanlarda

Ki o güne kadar kendi annem gibi benimserdim kendisini ama meğerse beni hiç sevmiyormuş bunu gördüm ve de buzzz gibi soğudum kendisinden.

ay şiştim valllaa

vallahi ben hep şiş vaziyetteyim anlatınca insan iyimi oluyo açılıyomu yoksa daha da körükleniyomu bilmiyorum ama kimseye anlatamıyoum pek sıkıntılarımı nolur nolmaz kulağına gitmesin dedikodu yapıyo demesin diye o yüzden buraya yazınca açıldım biraz. Ama akşam eve gidince mağdurumda mağdurum eşimin gözünde yani yorgun bitkin uyuklayan eş modunda geziyorum ama bilse gözlerim faltaşı gibi açıkk . üzücü aslında böyle taktikler uydurmak saçma sapan

Maalesef insanı mecbur bırakıyorlar böyle taktikler uygulamaya Allah affetsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…