öööff p.tesi görüşmüştük çaya gitmiştim konudaki muhabbbetin geçtiği gün. o günden beri arayıp konuşmuyorum bu gün arayıp halini hatrını sormak istiyorum ve yine çağırıcak ne diycem ki. Eşiminde vardiyası değişiyo bugün son 1 hafta göremiycem onu bende çalıştığım için çakışıyoruz. Acaba xxx ile vakit geçiricem belki bir plan yaparız 1 hafta görüşemiycez biliyosunuz desem ayıp olur mu ??:18:
günaydın benımde paylasımım var
dünde akşam işe giderken bende işten donuyordum aradık konusuyodu boyle bısey dıce zaman bı karın agrısı oluyor hıssettım dedıkı yarın aksam bıze gıdelım hanı babamlar demıstıya (hafta sonu sehır dısındaydık) pazar aksam donduk balık yapalım vs dıye yarın gıdelımde soz verdık ya dedı
sıcak sıcak bı ates bastı cunku 3 gunun ardından cuma aksamı ılk kez bırbırımızı gorucez :26: sadece yatak degılkı mevzu sohbet etmek ıstıyoruz bırbırımızle konusmak bıseyler paylasmak ıstıyoruz dedımkı bak canım bısey dıyecegım boyle senın geceden sonra cıkıp ılk gunu aılelere gıtmeyelım Allah askına ben ozluyorum senı sen ozlemıyormusun yukarıda yazdıklarımı soyledım sadece yatak odası degılkı evlılık lutfen sımdı olmus ama bır daha yapmayalım boyle dedım
ee guzelım bana neden soylemıyorsun dedı
dedımkı dun zaten annemle konustuk uc gun ızınde oldugunu duyunca ne yapacaksınız dedı bende her gune plan koydum cumada bıze kalsın basbasa dedım dedım
benıde babam aradı dedı bugun bısey dıyemedım dedı(uyanıklar yaw) tamam o zaman dedım ama bı daha olmasın evet haklısın dogru soyluyorsun dedı
ama gene olan oldu yanı
neyse aksamda ben annemle bı ev oturmasına gıttım anneme orada dedım boyle boyle annem once anlamadı sonra evet dogru dedı sonra ama ne olursa olsun o ınsanları kırmıcaksın sana kucak actılar sız bırbırınızı hep gorursunuz dedı aılelerıde hos tutun bana gelmeyın ama onlara gıdılcekse gıdın dedı
uzatmamak ıcın devam ettırmadım ama hayat cok kısa ne olacagımız bellı degıl ayrıca bız esımle bırbırımıze cok duskunuz daha 2.5 aylıkken bıseylerın buyusunu kaybetmek ıstemem aramızda kı bagın dahada kuvvetlı olmasını ısterım ote yandan bır evlılık daha gecırdım basımdan ve hersey felaket gıbıydı benı ıclerıne asla kabul etmeyıslerı o cevrede ısım oldugunda arayım kahveye gelıyım dedıgımde sureklı ama sureklı bır kere dahı aksı olmadan mısafıre gıdıcem kurana gıdıcem fatura odemeye gıdıcem dıye kabul etmıyorlardı bunları hatırladım
herhangı bıseye karar vermedım zaten hafatda 1 gıdıyoruz bız ne olursa olsun benım sıkıntım esımı 3 gun gormeyıp ılk gorecegım aksamı orada gece 12 kadar oturmakla
ben bıryerım agrıyor sızlıyor demıyorum ama surkelı onceden eplan yapmak gerek fılm ızleyelım gezmeye gıdelım vs dıyıp once davranmak gerek
ayıp olmaz
1 hafta birbirinizi gormuyormusunuz :26:
birşey daha söylüycem yenidendoğdum hani bir yere gidilecek birileri gelecek eşine sorduklarında ilk sana sormasını tembihle özellikle hatta sen öyle yap istersne hani şuraya çağırıyorlar müsaitmisin vs gibilerinde ki alışsın . Ben sonunda başardım tembig-hleye tembihleye bana sormadan kimseyi kabulde etmiyo geliyoruz da demiyo. Tabi bende aynı şekilde
anlamadım canım yanıb ıze bırı gelecegı zamanmı dıyorsun ? yada bı yere gıdılecegı zamanmı
evet sorsaydı keske mesela hafat sonu da bana suprız oldu gıderız belkı dedıgı bısey ıcın kv ve kp tarafından arandım soyle bouyle gıdıcez sunu bbunu alıcaz dıye megersem haberlılermıs
ah bu erkekler varya ben aıleme da net durabılıyorum emın olalım
bırde sen kv aramalısın epey gun olmus kendı kendıne trıbe gırmesın cagırırsada soyledıklerını soyle anne kusura bakma basbasa olmakk ıstıyoruz bugun dekı sızede gelmelerının onunu kesıver:26:
evet kendince söylenmesin haksız duruma düşmek istemiyorum, akşamdan eşime de dedimki (kendi)annemi çok özledim yarın giderdik ne güzel ama son gece 4-12 öncesi birlikte vakit geçiririz sarılır tv izleriz dedim. Oda iyi düşünmüşsün 4-12 deyke n gidersin görmeye dedi. yani o da kalkıp bana derse gidelim yuhhh yani derim neyseee dünden beri iyi döktüm içimdekiler
kızlar ben kayınvalidemi aramıyorum, yani aramam asla falan gibi bi tavır değil benimki, gerek görmüyorum neticede eşim annemi babamı arıyomu, onunki de tavır olsun diye aramamak değil, gerek görmeme yani, ne biliyim siz arıyorum dedikçe ben tuhaf hissettim
benım esımde aılemı aramıyor ama gormeye gıder yanı o evdeyken benım ıste oldugum oluyor konu shaıbının nıckını unuttum onun esı 1 hafta 4-12 oluyormus bızım oyle degıl 2 gun gunduz 2 gun gece 3 gun evde oluyor ama her hafta 1Er gun gerıye atıyor ıste neyse o gunlerde gorur
ama ben arıyorum ne kadarda bır konusuyorsunuz pekı
o beni arıyo hep, hoş beş konuşup kapatıyoruz, sesiniz çıkmıyo falan dedi geçen gün, hiç üstüme alınmadım eşime dedim ki annen böyle böyle dedi, onu daha sık ara boşlama
kızlar ben kayınvalidemi aramıyorum, yani aramam asla falan gibi bi tavır değil benimki, gerek görmüyorum neticede eşim annemi babamı arıyomu, onunki de tavır olsun diye aramamak değil, gerek görmeme yani, ne biliyim siz arıyorum dedikçe ben tuhaf hissettim
ama guzelım sende arada haftada 1 kere hıc olmazsa
benım kayınvalıdem genc genelde herseyı anlatırım ne yemek yaptıgımdan tuttua temızlık yapmamıza kadar
canım sen aramayabilirsin,hoşlanmayabilirsin tabiiki.bir şeyi merak ettim.kardeşin var.ileride gelininiz anneni aramasa annen ne düşünür...
annem de beklemez,kesin konuşamam şimdiden ama hiç öyle bi tavır hissetmedim, nitekim eşiminde sağlığını sıhhatini sorar öp benim için yavrumu der, ille arıyım konuşayım derdi yok, damada yoksa geline neden olsun ki?
damat ile paylaşım daha farklıdır çünkü.mesela annem de eşimi aramaz.ama gelinimizi arar.eşim annemi ararsa öyle görüşürler.annemin aranmayı sevdiğini bildiğim için ben de hep kaynanamı aradım.hatta annem babam hep sorardı kaynananı aradın mı diye.
paylaşım farkı derken gelin kaynana aynı cinsiyetten, damat kayınvalide ayrı cinsiyetten, bu farktan mı bahsediyoruz, o zaman babamın araması ya da eşimin babamı araması gündeme gelir, ki bunu da beklemem, yani bunu bi zorunluluk olarak görmüyorum, ha ilerde gelinimiz annemi ararsa annemde onu arar bi denge tutturulur ama vay beni niye aramıyo diye kardeşimi doldurmaz ona eminim
tam cinsiyet olarak düşünmedim.mesela annem gelinimize anlattıklarını eşime anlatamaz.kaynanam da bana anlattıklarını oğluna bile anlatamaz mesela kadınsal sorunlar,dedikodu ne bileyim işte.o açıdan demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?