kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

ee pekı nasıl dıle getırılır , ben bebeklerı severım
yuregım agzıma gelıyor hamıleysem dıyorum olsun be ılk cocugum tüp bebek buarada sonra anam ne olacak araba kullanmayıda gebeyken ogrenememkı oluyorum dusun yanı
korkumu

buarada annem bakamaz canım abımın cocuklarınada baktı benımkınede baktı bızede baktı artık yaslandı yas olarak yaslı degıl ama kafası goturmez bılıyorum ancak ancak donusumlu olur bı hafta o bı hafta o fılan gıbı bu makul ama zaten sureklı annemın bakmasına kv razı gelmez cunku cok acayıp derecede cocuk ıstıyorlar sızden mujdelı haber beklıyorum dıyor sureklı hasretı var yanı 3 cocugu var buarada erkekolursa belkı bakmaz

buarada erkeklerde evlendıkten sonra annelerını cok dınlıyorlar bence aılelerını yanı

dugun sonrası el öpmeye gıtmeyı sozum ona esım akıl etmıstı ama kesınlıkle ınanmam yanı ben mahcup dusuyorum sonucta cok ayıp bısey

bırde ben aılelerı ılk yemege aldıgımda en samımı komsularınıda cagırmıs kv dedı esın dedı dedı anam bı sasırdım sarardım bozardım ev kucuk abımlerıyemege almadım tabı sıgamayıoz dıye korıdoramı sofara acıcam sonucta sonra cok sordum hadı oradan annen cagırdı dımı dıye yok dıyor anlamıyorum esım pek ınce dusuncelı bırı degıl ben yon verırım ona nasıl olduda o komsuyu akıl ettı aklım ermedı :2:

bence bir erkek kendi rahatı bozulmadığı sürece sen ne kadar rahatsız olsanda tınlamaz oraya gidip gelmeyle ilgili biraz dır dır et eşine kafası şişsin o senin dırdırını dinlemektense gitmemeyi tercih eder valla kendi eşimden biliyorum hiç öyle iyilikle konuş falan demicem anneleri pek kıymetli olur çünkü evlenince kendi annesine dinlenicem gelemeyiz dedim mi hiçbir sorun olmaz

güzellikle anlat anlamazsa mecburen dırdır konseptine geç canımcım,erkekler gerçekten rahatlarına düşkün oluyolar,ısmarlama çocuk yapılmaz ki kendim doya doya bakamayacağım çocuğu niye yapayım, evlatlık alsınlar sevaba girerler hem

Eşinle konuşman lazım , o dile getirirse yanlış anlaşılmaz

Bence sorun değil dönüşümlü de bakabilirler.. Anneanne ya da babaanne ayrımı yapmam ben...

Sadece çocuğa bakmak için haftaiçi sürekli sizde kalmayı düşündükleri için annene bırak çocuğunu dedim.. Kimse kimsenin evinde kalmasın küçücük bir çocuğa bakacaz diye tüm aile sizde yaşamamalı.. Torunlarına bakmak isteyen baksın, akşam annesi işten çıkışta almak koşuluyla..

Belki eskiden geniş aile konseptiyle kv kp yanında oturuluyordu ama artık 2000'li yıllardayız. Eski alışkanlıkları neden bizden beklerler ki.

Şimdi de kv diyor ki çocuğum doğunca gündüzleri aşağıda otururmuşum akşamları evime çıkarmışım. Oldu canım başka derdiniz?

evet dönüşümlüde olur ama gelip sende kalmaları sizin geleceğiniz için özellijkle senin psikolojiniz için hiç iyi değil çok muhhabbet tez ayrılık misali sonradan kötü gelin olucağına şimdiden kibarca düzenini belirtirsin , o yemek mevzuunda da kesin eşin çağırmıştır ama o kv ler öyle fena ki eşinin kafasına sokmuştur çağırsakmı aslında istiyorum ama yeniden doğduma ayıp olurmu vs diyerek söylenmiştir eşinde çağırması gerektiği düşüncesine kapılmıştır bence dediğin gibi erkekler pek ince düşünmüyolar komşu nerden gelsin aklına ne kadar samimi olsada aile yemeğinde ne işi var komşunun komplo kurbanı olmuşsun:))

okudukça sinir oluyorum böyle durumları
kendimize o kadar uğrasıp ev kuruyoruz
ya onlarda kalıcaz yada sürekli gidicez ee ne anladım ben yeni bir hayat kurmaktan
:44:

daha yeni evlisiniz zamanla oturur inşallah....
sende biraz bahane yarat haftasonları sürekli gidip gelme alışsınlar bu duruma...

Nedense oğullarının büyüdüğünü bir türlü kabullenemiyorlar.

Yahu eşim bir hafta traş olmadı, hemen bana laf sokuyorlar. Özellikle görümceler: Abim evlenmeden önce her hafta traş olurdu vs. Sanki ben abilerinin traş olmasına mani oluyorum ya da benm onu traş etmem gerekirmiş gibi.

Saçma sapan şeyler yaa. Sırf geline 2. sınıf muamele etmek için öylesine komik durumlara düşüyorlar ki

ayrıca bızde ssureklı kalırlarsa bız ev almayı dusunuyoruz kadercım bahsettım sanırım ya evı alamayız yada kredıyı fılan oduyemeyız 2 bogaz nerede 6 bogaz nerede
esıme soylemıyor cocuk ıstedıgını bana soyluyor xxde soylıcem yeter artık dıuyor da 2 aylık evlıyız cok cocuk ıstıyor anlamadım
evlatlık alacaklarsa alsın benım buyuk oglana baksın sabah aksam tatmın olur

kız cocuk ıstıyor bunlar bende kız ısterım ama tabı ote yandan erkek veya kız hıcte onemlı degıl

buarada benım esım dırdırla pes etmez gıbı gelıyor
eger öyle olursa demıyım da var cunku ona
ama sık sık gıdıp gelme ısını kv kazanırsa herhalde (bunuyaparım) uyuklamaya baslarım sonrakı gunde anneme gıdıp gece yarılana oturtur uyuklarım

ayrıca bızde ssureklı kalırlarsa bız ev almayı dusunuyoruz kadercım bahsettım sanırım ya evı alamayız yada kredıyı fılan oduyemeyız 2 bogaz nerede 6 bogaz nerede
esıme soylemıyor cocuk ıstedıgını bana soyluyor xxde soylıcem yeter artık dıuyor da 2 aylık evlıyız cok cocuk ıstıyor anlamadım
evlatlık alacaklarsa alsın benım buyuk oglana baksın sabah aksam tatmın olur

kız cocuk ıstıyor bunlar bende kız ısterım ama tabı ote yandan erkek veya kız hıcte onemlı degıl

buarada benım esım dırdırla pes etmez gıbı gelıyor
eger öyle olursa demıyım da var cunku ona
ama sık sık gıdıp gelme ısını kv kazanırsa herhalde (bunuyaparım) uyuklamaya baslarım sonrakı gunde anneme gıdıp gece yarılana oturtur uyuklarım

buarda o yemege abımler gelemedı evlı ve cocuklular
bende pazar aksamı cagırıcam esım cuma cagırsana pazar bıze kalsın dıyor ama yemezler
bıde boyle ıcten ıce bısey gelıstırıyosun tum olanlara ben cok bısey yasamasamda o yemek mevzusunda elbette kv fıkrı

burdamı gördüm biyerdemi okudum tam hatırlamıyorum erkekler evlenmeden önce ailesiyle yaşarken pek takmazlarmış yeri gelir kavga gürültü yeri gelir ağızdan çıkan anneye babaya sert sözler tartışmalar vs pek umursamazlarmış nasılsa annem babam beni bırakmaz affederler düşüncesiyle ama n e zamanki evlendiler psikolojik olarak bakın bilinçli değil psikollojik bu düşüncesizce konuştukları kişi yer değiştirir nasılsa eşim beni bırakmaz düşüncesiyle eşlerine aynı psikolojiyle yaklaşırlarmış ve ailesini bırakıp gittikleri düşüncesine kapılıp daha sık görmek her istediklerini yapmak hep yanlarında olmak düşüncesine kapılırlarmış. eee bu durumda biz bayanların ailesi noluyo benim annemin babamın bana hiç ihtiyacı olmuyomu oluyor tabi ama kendileri hallediyor biz nankörmüyüz o zaman hayır sadece düzenimizi kuralım istiyoruz.

ilk başlarda çenemi tutup dırdırda yaptım sorunda çıkardım o zaman iş inada biniyordu senin ailen benim ailem tartışmasına dönüyordu olay hatta eşim bi akşam koşa koşa eve geliyorum seni özlediğim için ama evde huzurm yokki dedi . o yüzden son bir haftadır yani kv bana konumda yazdığım lafı soktuktan beri tatlı dille naz yaparak yorulduğumu belirterek eşimin kanına giriyorum şimdilik işe yarıyor gibi ama daha 1 haftadır böyle olduğu için kesin diyemiyorum.

aslında en iyisi belli bi yaşa kadar annenin bakması bence, ama maddi durum buna her zaman el vermiyo, benim babannem bana anneme taklit demeyi öğretmiş düşünün, ki annem çalışmıyodu ama babannemin kızı olmadığı için bana o bakmış hep aynı evde yaşamışlar 8 sene

seninki yine iyi bi akşam oturuyoruz onlarda eşim wc ye girdi kv bana ne dese beğenirsiniz xx de buraya geldiğinde hep wc ye koşuyor sizinkinde rahat değil herahalde, Allahım yaa gülsemmi kızsammı

daha yeni evlisiniz zamanla oturur inşallah....
sende biraz bahane yarat haftasonları sürekli gidip gelme alışsınlar bu duruma...

bende öyle zamanla oturur diye düşünürdüm ama ya benim değil de kv nin istediği gibi oturursa düzen diye korkar oldum, hep bahane üretiyorum zaten artık çok yoruldum modundayım hatta dün akşam numara yapim derken 9 da uyua kalmışım kendimi fazla kaptırmamam gerekiyor sanırım yoksa depresyona gircem uyumaktan

o sana huzurum yok diyosa sen de de, böyle yaptıkça senden soğuyorum de, ne yani hep biz mi onları memnun etmek zorundayız cariye değiliz biz eşiz,ne kadar ekmek o kadar köfte

seninki yine iyi bi akşam oturuyoruz onlarda eşim wc ye girdi kv bana ne dese beğenirsiniz xx de buraya geldiğinde hep wc ye koşuyor sizinkinde rahat değil herahalde, Allahım yaa gülsemmi kızsammı

anneler ve kızkardeşler bizi potansiyel düşman olarak görüyorlar sanırım.

Öyleyse eğer hiç evlendirmeselerdi. Mesela benim eşimin başının etini yemişler sürekli evlen evlen diye. Ama beni istemediler bence. Çünkü değil kendi köylerinden, kendi illerinden bile değilim ben. Halbuki onlar köylerinden bir kızla evlendirmeyi düşünmüşler galiba. Çünkü ilk evlendiğim zamanlarda eşime daha önce buldukları anlatıyorlardı bana. Yok biri çok zenginmiş de apartmanları varmış da babası polismiş de falan falan. Doğrusu ayıp geldi bu bana. Artık oğlunu evlendirmişsin. Eski namzetlerden bahsetmek ne ola ki?

Mesaj şu : Siz evlenmiş olabilirsiniz ama oğlum hala evini benimseyememiş.Onun evi hala burası,onun ailesi biziz.Kadın tahmin ettiğimden daha takıntılı.
Tek oğlu mu tek çocuğu mu ? Siz istenmeyen gelin falan mısınız ?
Hayır kadın 0-5 yaş çocuğunu üvey anneye teslim etmiş öz anne dramtikliğinde de anlayamadım ?

bu kayınvalideler kendilerini muhteşem yüzyıldaki valide sultanlar gibi, bizleri de haremdeki her hangi bir cariye gibi görüyorlar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…