bak çocuk olunca nasıl olur düzen değişirmi o konuda pek birşey diyemiycem ama ben istemediğim halde eşim hergün kıramayıp gidelim derse bilmiyorum baya sorun çıkartırdım sanırım
ilk başlarda bende çok sorun çıkardım ama bu sefer benm huzuru kaçıyo gene orada oluyoruz bu sefer onlara dert anlatıorum
yok eşim bana çok baskı yaptı düğün öncesi düğün sabahı gider ellerini öper öyle balayına yola çıkarız diye. Artık eşimin kendi düşüncesimi yoksa kv mi aklına soktu bilemiyorum. kesinlikle reddettim asla dedim ne o öyle biz hallettik sorun yok haberiniz ola der gibi gidene kadar çarşafıda sallayalım tüm izmir görsün barii baya bi söylendim sonra artık iknamı ettim çenemdenmi yoruldu bilmiyorum gitmedim. Ama kendisi gitti paşa . balayından dönünce gittik ellerini öptük
Yok artık.. Bari kendi evlerini kiraya verip size yerleşsinlerTöbe ya
Kabul etmezdim şahsen, eee oğluna annen bakıyorsa ikinci bebeği de oraya bırakman daha uygun olmaz mı ? Akşam iş çıkışı da ikisini almaya gidersin..
ee pekı nasıl dıle getırılır , ben bebeklerı severım
yuregım agzıma gelıyor hamıleysem dıyorum olsun be ılk cocugum tüp bebek buarada sonra anam ne olacak araba kullanmayıda gebeyken ogrenememkı oluyorum dusun yanı
korkumu
buarada annem bakamaz canım abımın cocuklarınada baktı benımkınede baktı bızede baktı artık yaslandı yas olarak yaslı degıl ama kafası goturmez bılıyorum ancak ancak donusumlu olur bı hafta o bı hafta o fılan gıbı bu makul ama zaten sureklı annemın bakmasına kv razı gelmez cunku cok acayıp derecede cocuk ıstıyorlar sızden mujdelı haber beklıyorum dıyor sureklı hasretı var yanı 3 cocugu var buarada erkekolursa belkı bakmaz
buarada erkeklerde evlendıkten sonra annelerını cok dınlıyorlar bence aılelerını yanı
dugun sonrası el öpmeye gıtmeyı sozum ona esım akıl etmıstı ama kesınlıkle ınanmam yanı ben mahcup dusuyorum sonucta cok ayıp bısey
bırde ben aılelerı ılk yemege aldıgımda en samımı komsularınıda cagırmıs kv dedı esın dedı dedı anam bı sasırdım sarardım bozardım ev kucuk abımlerıyemege almadım tabı sıgamayıoz dıye korıdoramı sofara acıcam sonucta sonra cok sordum hadı oradan annen cagırdı dımı dıye yok dıyor anlamıyorum esım pek ınce dusuncelı bırı degıl ben yon verırım ona nasıl olduda o komsuyu akıl ettı aklım ermedı :2:
ee pekı nasıl dıle getırılır , ben bebeklerı severım
yuregım agzıma gelıyor hamıleysem dıyorum olsun be ılk cocugum tüp bebek buarada sonra anam ne olacak araba kullanmayıda gebeyken ogrenememkı oluyorum dusun yanı
korkumu
buarada annem bakamaz canım abımın cocuklarınada baktı benımkınede baktı bızede baktı artık yaslandı yas olarak yaslı degıl ama kafası goturmez bılıyorum ancak ancak donusumlu olur bı hafta o bı hafta o fılan gıbı bu makul ama zaten sureklı annemın bakmasına kv razı gelmez cunku cok acayıp derecede cocuk ıstıyorlar sızden mujdelı haber beklıyorum dıyor sureklı hasretı var yanı 3 cocugu var buarada erkekolursa belkı bakmaz
buarada erkeklerde evlendıkten sonra annelerını cok dınlıyorlar bence aılelerını yanı
dugun sonrası el öpmeye gıtmeyı sozum ona esım akıl etmıstı ama kesınlıkle ınanmam yanı ben mahcup dusuyorum sonucta cok ayıp bısey
bırde ben aılelerı ılk yemege aldıgımda en samımı komsularınıda cagırmıs kv dedı esın dedı dedı anam bı sasırdım sarardım bozardım ev kucuk abımlerıyemege almadım tabı sıgamayıoz dıye korıdoramı sofara acıcam sonucta sonra cok sordum hadı oradan annen cagırdı dımı dıye yok dıyor anlamıyorum esım pek ınce dusuncelı bırı degıl ben yon verırım ona nasıl olduda o komsuyu akıl ettı aklım ermedı :2:
Nedense oğullarının büyüdüğünü bir türlü kabullenemiyorlar.
Yahu eşim bir hafta traş olmadı, hemen bana laf sokuyorlar. Özellikle görümceler: Abim evlenmeden önce her hafta traş olurdu vs. Sanki ben abilerinin traş olmasına mani oluyorum ya da benm onu traş etmem gerekirmiş gibi.
Saçma sapan şeyler yaa. Sırf geline 2. sınıf muamele etmek için öylesine komik durumlara düşüyorlar ki
daha yeni evlisiniz zamanla oturur inşallah....
sende biraz bahane yarat haftasonları sürekli gidip gelme alışsınlar bu duruma...
burdamı gördüm biyerdemi okudum tam hatırlamıyorum erkekler evlenmeden önce ailesiyle yaşarken pek takmazlarmış yeri gelir kavga gürültü yeri gelir ağızdan çıkan anneye babaya sert sözler tartışmalar vs pek umursamazlarmış nasılsa annem babam beni bırakmaz affederler düşüncesiyle ama n e zamanki evlendiler psikolojik olarak bakın bilinçli değil psikollojik bu düşüncesizce konuştukları kişi yer değiştirir nasılsa eşim beni bırakmaz düşüncesiyle eşlerine aynı psikolojiyle yaklaşırlarmış ve ailesini bırakıp gittikleri düşüncesine kapılıp daha sık görmek her istediklerini yapmak hep yanlarında olmak düşüncesine kapılırlarmış. eee bu durumda biz bayanların ailesi noluyo benim annemin babamın bana hiç ihtiyacı olmuyomu oluyor tabi ama kendileri hallediyor biz nankörmüyüz o zaman hayır sadece düzenimizi kuralım istiyoruz.
ilk başlarda çenemi tutup dırdırda yaptım sorunda çıkardım o zaman iş inada biniyordu senin ailen benim ailem tartışmasına dönüyordu olay hatta eşim bi akşam koşa koşa eve geliyorum seni özlediğim için ama evde huzurm yokki dedi . o yüzden son bir haftadır yani kv bana konumda yazdığım lafı soktuktan beri tatlı dille naz yaparak yorulduğumu belirterek eşimin kanına giriyorum şimdilik işe yarıyor gibi ama daha 1 haftadır böyle olduğu için kesin diyemiyorum.
seninki yine iyi bi akşam oturuyoruz onlarda eşim wc ye girdi kv bana ne dese beğenirsiniz xx de buraya geldiğinde hep wc ye koşuyor sizinkinde rahat değil herahalde, Allahım yaa gülsemmi kızsammı
seninki yine iyi bi akşam oturuyoruz onlarda eşim wc ye girdi kv bana ne dese beğenirsiniz xx de buraya geldiğinde hep wc ye koşuyor sizinkinde rahat değil herahalde, Allahım yaa gülsemmi kızsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?