kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

son cümleni uygulamaya geçir derim,kesinlikle..

büyük konuşmak istemiyorum ama öyle bir durumda ben çok dayanamazdım çünkü evlenmeden önce eşime dedim ev tutulm adan evi yakından tutmayı kabul ediyorum 2 şartım var .1. evimizin anahtarı katiyyen bizden başka kimsede olmuycak 2. çalışan bir bayanım bu durum çalışmasamda geçerli sık sık her gün gün aşırı vss ailelerimizle görüşmek istemiyorum kendi ailemde olsa bu geçerli düzenimi kurucam . Bunlara uyucaksan tutalım yok uymam diyorsan zaten ilerde başımız çok ağrıycak şimdiden düşünelim.Tamam dedim hoş şimdide açık açık konuşmadım ama biraz daha sabrımın zorlanmasını bekliyorum galiba

aynen arkadaşınızın dediği gibi bir düşünce oluşturmak istemiyorum eşimin kafasında zaten kısıtlı akşamdan akşama görüşüyoruz ondada sorun yaşatmak evinde huzursuz etmek istemiyorum o yüzden zaten eşime çaktırmadan huzurumu bozmadan kendi çabamla düzene sokmaya çalışıyorum. Ha ilk günlere nazaran gelişme var ama hergün böyle planla yaşamak da yoruyor insanı. İllaki bir daha konusu açılıcaktır kv ve kp herşeyi 7-8 kere anlatırlar çünkü bunu da açıçaktır eğer doğruysa o zaman dediğiniz gibi ko nuşmam en doğrusu olucak haklısınız hem kırmamış olurum hem de mesajı vermiş oluırum. Teşekkürler

Benim kv evlendigimizde oğlunun yokluğundan gunlerce ağlamış :)) ama allah biliyor biz sürekli gittik kaldik falan şimdide bıktı herhalde yemege istemiyor

bazen düşünmüyor değilim acaba sürekli yemeğe çaya hergn ona gidip gecelere kadar oturup bıktırsammı diye ama sonra vazgeçiyorum iyice suyunu çıkarmiyim diyerek böyle uzak durmak en güzeli illaki alışılıcak ister kendiliğinden güzellikle ister suratla laf sokmayla

evet yorgunum diyorsam geleyim demek ne kadar doğrudur düşünmesi lazım, bilmiyoru m ki nerde hata yaptım ben mi yüz verdim çok sıkta gitmedim halbuki. eşim ailesine çok düşkün.eşime kötülemiyorum ama sık sık aradığında yüzümün düştüğünü farkediyo ama bıdı bıdı yapmıyorum birbirimizi görmezden geliyoruz ama sıkıntımın farkında.

ne kadar ayıp değilmi el kızı alır oğlunu vs evlendirmesinler oğullarını da bizim başımızı da yakmasınlar madem öyle düşünecekelrse. Sizin ki de çok tazeymiş aslında madem düzen kurdunuz evt bozmamak için elinizden geleni yapın avantajınız aranızda mesafe olması bizim yürüyerek 6-7 dk aramız o yüzden çok kaasılıyorum ya, böyle giderse zatn açık açık konuşucam eşimle iyi şekilde

aaayyy aynen yaaa.."yemek yer giderisnz" bizede sürekli bu cümleyi kuruyo..
ve sevdiği yemekeleri yapma işi aynen..uzarsa bende konuşurum valla eşimle
yanlız değiliz mağlesef..

biraz değil baya bi ana kuzusu oğlunu hergün görüyosun daha ne ben buna engel olmak istedim içimden ama hadi dedim karışmıyım ne kadar rahatsız olsamda sık sık görsün belki akşamları beni rahat bırakır diye ama yok .Oğlunun yanında söylemesi aslında kendine zarar çünkü eşim anakuzusu anası a desin koşar yanında olur ama mantıklı bir konuysa düzgünce konuşurssam ve kesin haklıysam o zaman ses etmez annesini kırmadan benim yanımda olur. kv O lafı söyledikten sonra nedendir bilmiyorum eşimin bana tavırları olumlu yönde değişti resmen pazartesinden beri gözümün içine bakıyo beni yormamaya çalışıyo hep ilgi gösteriyo nedenini anlamasamda bi mahçupluk var ortada hayırdır inşallah

ister istemez yüzümüz düşüyo..benmde öyle mağlesef
hayır anlamıyorum yaa..benm ailemde kız verdi yani benm ailem niye öyle yapmıyor..
asıl anlamadğm bu tek evlat onlarınki mi..

Son düzenleme:

ben bizim konu komşu olayına pek inanmadım nedeni ise karşılıklı sitelerde oturuyoruz bayanlar yazın banklarda falan oturuyo ama kışın yani 1 aydır öyle birşey yok herkes evinde e işleri güçleri yok zırt pırt evlerini gözleyemezler. ya öyle birşey yok kv laf sok mak için yaptı eğer varsa da kesin kendisi şikayetleniyo ki onlarda konuşuyo anlamadım. Sizin de zamanla düzene giricek gibi yada yuvarlak cevaplarla kıvırabilirsin biz gidiyoruz vs gibilerinden üüff konu komşuya neyse

evet bende onu anlamıyorum ya ben kız olduğum halde ve ailemin mesafeni onlardan 2 vesait uzak yani 1 saat falan ben bu kadar ağlanmıyorum eşimin bu kadar anneci olması günde 3-5 defa araşmalrı vs gözümde düşmesine neden oluyo yanlış belki b öyle düşünmem ama öyle işte. ses çıkarmıyorum tabi kendisi bilir diyoru yada zamanla düzene girer diyorum ama bu gidip gelme mevzuunu zamana bırakmak terste tepebilir o yüzden şimdiden tepkimi belli etmeliyim

esımı 3.gunun ardından cuma aksamı gorucem ve dun kv aradı esımın cuma cumartesı pazar evde oldugunu ogrendı(gecen hafta sehır dısındaydık cumartesıden pazar aksamına) dolayısyla temızlık vs hıcbısey yapılmadı
ee ne yapacaksınız dedı yuregıme ınecektı hepsıne bır plan koydum cumayı bos bıraktım bırbrıımızı ozluyoruz cuma basbasayız dedım
belkı onlara ayıp gelıyodur veya bılmıyorum ama ben bunları kendı aılemede bu sekılde yaparak davranıyorum
kv ıle hıc bır sorunum yok asla sevıyorumda bır gun o arar bır gun ben ararım konusuruz ama

bızıde asıl bombanın cocugumuz oldugunda olacagını dusunuyorum cunku kendısı hafat ıcı esı ve cocuklarıyla bızım 85 metre kare uc kısılı kaılemıze yerlesmeyı umut edıyor :S kendı evı var yenı ustelık evı buyuk evı benıde en cok o basıyor ne yalan soylıyım :26:
yerlesme derken cumartesıs abahı gıdıp pazar aksamı evımıze gelmeyı planladıklarını soyluyorlar bız suan evde 3 kısıyız onlar 4 kısı
dusunemıyorum yanı :S korku fılmı gıbı

Son düzenleyen: Moderatör:
aaayyy aynen yaaa.."yemek yer giderisnz" bizede sürekli bu cümleyi kuruyo..
ve sevdiği yemekeleri yapma işi aynen..uzarsa bende konuşurum valla eşimle
yanlız değiliz mağlesef..

eşimin sevdiği yemekleri yapıyodu baktı ben gitmiyorum yemeğim var diye bu seferde benim sevdiğim yemekleri yapıyo arıyo ikna etmek için ayyy gülsemmi ağlasammı bilemedim kıyamıyorum bazen yanlızlar sıkılıyolar belki diyorum üzülüyorum ama böyle resti çekmezsem ilerde daha büyük sorunlar yaşamaktan korkuyorum. Ne olurdu sanki bilseler sınırlarını zaten evliliğie farklı düzene ayak uydurmaya çalışıyorum birde böyle yormasalar beni

Kayınvalideler tür tür desen desen renk renk işte..
Sanada bu çeşidi denk gelmiş.
Gidip gelme rengi...Yediği içtiği ayrı gitmeme türü...Oğluşsuzda yapamazmış desenli...

evet kötü değil Allahtan şu laf sokma olayı harici bu da ilkti umarım son olur. Artık gitmiycemi öğrendi sanırım dün akşam eşimi arıyo kek yapmıştım size de getireyim oda dedi ben gelir alırım anne zahmet etme gitti aldı. Normalde gelin hadi çaya derdi demekki mesajlar yerine gitmeye başladıı

2 aydır iyi sabretmişsin.. Kayınvalidenin durulmasını beklemekle olmaz önlem almak lazım da nasıl bilmiyorum :44:
En iyi önlem yakında ev tutmamak ama o kesin :)

evet o zamn zaten ayrı taktikler ayrı planlar uygulamak gerekiyor öööff ne kadar acı böyle şeylerle uğraşmak ama maalesef huzurum için önemli. Eşimin işine gelir sık gidip gelmeler her gün desem ses etmez ama artık istemiycemi bildiği için sesini çıkarmıyor. İleride de çocuk olunca gidip gelme olayında üstüme gelirse kendisi bilir evinde evliliğinde mutsuz olmak istiyorsa buyursun gidelim ama ben mutsuzken aynı evde oda benle mutsuz olur suratı asık bir bayanla nereye kadar. Evliliğimizin sallanıcağını biliir katır inadımı biliyo çünkü

2 aydır iyi sabretmişsin.. Kayınvalidenin durulmasını beklemekle olmaz önlem almak lazım da nasıl bilmiyorum :44:
En iyi önlem yakında ev tutmamak ama o kesin :)

o illaki kesin en büyük hatam zaten şimdlik kibarca redderek çözmeyi düşünüyorum ama laf sokmalar üstelemeler artarsa naparım bilmiyorum o zaman da açık açık içtenlikle konuşmayı düşünüyorum. Beni anlar umarım anlamazsa da arttık benden günah gitti

aslnda çoğu kişide öyle der..
amaann ne güzel işte karnını orda doyur gel evine diye..
bi yandan mantklı geliyo neticede hazıra konuyosun ama sanırım biz biraz ön yazrgılıyız..
söz konusu k.v olduğu için herhalde..
ben çok alışmasn diye çekiniyorum yoksa bende tembelin tekiyim,işime gelmesi lazım :) :)

aynen öyle korku filmi tabiki ben önceden sonrasında problem yaşamaktansa kırıldığım sıkıldığım konuda direk tatlıu dille konuşurum diye düşünüyordum ama öyle kolay değilmiş konuşulmuyo. peki size direkmi söylediler yerleşme sık sık gelme planlarını yoksa eşiniz aracılığıyla mı kibarca tepkinizi belli etseydiniz hemen yoksa iş işten geçtikten sonra olan yine size olur

asla anlamayamam ben bu tip tavırları, annemler aralıkta yanıma gelecekler, babamla tarihleri konuşuyoduk anneme sesleniyo 2 gün yetermi diye, uçakla gelecekler dünyanın parası zaten, baba saçmalama ankaradan batmana haftasonu tatili için 2 günlüğünemi gelinir dedim, e kızım siz çalışıyosunuz haftaiçi dedi, izin alıcam sen napıcan orasını dedim, 2 gün dedi yaa, benim annem babam beni dahamı az seviyo, onlar benim düzenime saygı duyuyosa karşı tarafta duyacak, ben evlenicem ailemi ikinci plana atmayı göze alıcam ama eşim ve ailesi vıcık vıcık bi ilişki isteyecek öyle yağma yok, o durumda ben kendimi resmen odalık gibi hissederim, işte evlenme çağı geldi mecbur evlendircez çocuk yapacak birine ihtiyaç var ama geri kalan herşey aynı kalsın oğlum benden çıkmasın öyle bi dünya yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…